Satelis 16700 Napisano Četvrtak u 20:57 Integrisan, 9499 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Ulje nestaje eksponencijalno, tj. što ga više fali brže nestaje. Sa druge strane, krivim i vlasnika, ulje se proveri za 4 sekunde - samo da želi. Ne bi verovao šta ima ljudi pilota....kaciga na glavu i ključ u bravu .... Iiiiii ćao ooo Pre 1 sat, boza_kg je napisao: Živahan je Xmax, ali ne baš toliko Svi skuteri u toj klasi su slični, neki malko brži, neki malko sporiji, teško se to razlikuje u realnoj upotrebi. Zontes M i D modeli su najbrži, jer su i najjači, a najlakši u klasi. https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Ta-pio-grhgora-mesaia-scooter---Sthn-koryfh-to-X-MAX-300_158321.asp U tu jednacinu ubaciti Beva 350, odlično ispaljuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8148 Napisano Četvrtak u 22:39 Drug član, 3340 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Satelis said: Ne bi verovao šta ima ljudi pilota....kaciga na glavu i ključ u bravu .... Iiiiii ćao ooo U tu jednacinu ubaciti Beva 350, odlično ispaljuje. ...čekaj... Ima 300, 310 (od skoro vidim i njega u oglasima) i 400, koji 350? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5778 Napisano Petak u 06:02 Ne silazi, 4283 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dare misli na stari Bev 350 model. Dugo godina je bio najbrža ptica trkačica na gradskim ulicama, ali i jako skup za popravke. Njega je zamenio Bev 400 HPE model, isto ima zloglasno mokro kvačilo, ali su ga izgleda dosta uštrojili zbog Euro5(+) normi, pa nije živahan kao stariji brat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 134 Napisano Petak u 20:26 (promenjeno) Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam napisao, do 70km/h stiže veeoma brzo. Naveo sam za 2 ali verovatno je to 3sek bukvalno, ne više. Posle 70 ubrzanje je sporije. Poenta je da za grad ima odličnu voznu karakteristiku-brz kao munja. E sad nešto od danas. Pala je prva “ozbiljna” vožnja i to do Sarajeva i nazad u istom danu. Vožnja je bila veoma zanimljiva jer su u putu bili i drugi mnogobrojni bajkeri koji su pošli na skup u Trebinje. Koliko je bilo motora u putu je činilo ovaj dan na neki čedesan način poseban. Bilo je pravo zadovoljstvo pozdravljati sve te ljude koji vole i imaju istu ljubav prema 2 točka. Što se tiče xmax-a imam par zaključaka nakon današnjih 600 pređenih km. Prvo…zaštita od vetra- nema je, možda za ljude do 150cm visine(standardni vizir). Drugo….ležanje u krivinama-ciklistika vrh. Treće….putna brzina 110 auto put odlično završava taj segment putovanja. Četvrto….udobnost sedišta- nema udobnosti. Potrebne pauze na svakih pola sata, razlog- trnjenje zadnjice. Peto…..ovo nije motor kojim bi trebali preći 600km u danu. Računica tj. moj zaključak je 300km i spavanje taj dan,,,,ili destinaciju do 150km i nazad toliko u jednom danu. Može to i drugačije ali evo iz ličnog iskustva ovo je moje mišljenje. Šesto…..kočnice- nemojte dolaziti u situaciju gde morate stati brzo(to će biti veeoma ružno iskustvo). Obazrivo sa brzinom jer nećete stati tamo gde bi vi želeli ako u brzini tako nešto “iskoči”. Ovo su realne činjenice za ovaj skuter. Meni i supruzi je pružio veliko zadovoljstvo i ugođaj, svojim performansama to čini vrlo opušteno. Ipak nije kao što svi i znamo savršen, ali ipak pruža baš puno pozitivnih stvari što se od Yamahe i naravno očekuje. Pozdrav drugari i da se svi vratimo sa vožnji sa osmehom na licu. Promenio Petak u 20:28 član DAR'C NS 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3313 Napisano Petak u 21:58 Drug član, 1550 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan 600 km u danu utrnula bi ti zadnjica i na GSA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5778 Napisano Subota u 06:53 (promenjeno) Ne silazi, 4283 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu se više složiti sa kolegom @DAR'C NS. Sve je u pravu, i za daljine, i za kočenje, pogotovo u dvoje... Jeste, sve je potrebno da se utrenira i užiga, pa i vožnje na daleko i naširoko. I lakše je svakako dok si mlađi\jači\luđi, ali skuteri 250-350 klase su za grad i kraće izlete. Kome treba više, bolje da bira drugačiji prevoz. A i ne mora da se ide na severni pol, ili skače bandži džamp sa mosta, da se čovek oseća živim. OdoK sad na aeromiting, ja skuterom, žena, deca, komšiluk autima... beće lep i radostan dan, iako je blizu Promenio Subota u 06:54 član boza_kg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3313 Napisano Subota u 08:53 Drug član, 1550 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako je mnogo više motoraša koji ne voze velike kilometraže,oglasi puni velikih motora od 20k + eur sa 3 do 15k km pređenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 134 Napisano Subota u 09:05 (promenjeno) Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan boza_kg Nisam razumeo u čemu se ne slažeš sa mnom. Ja sam samo naveo iskustvo sa jedne vožnje od 600km u danu. Lično sam skuter uzeo zbog njegove prevashodne namene i mojih potreba, kao što si i naveo…kratki izleti( u mom slučaju vikendica na 20km od stana). Međutim može se ako ima volje i ovako na dalji put. Želeo sam da ga isprobam i osetim, bolje upoznam kao i svoje i suprugine “mogućnosti” u korišćenju istog. Sada se svakako bolje poznajemo. Lično sam želeo iskusiti ovakvu avanturu sa novim motorom te iz ovoga iskustva nešto naučiti i nastaviti graditi dalji napredak u budućim putešestvijama, i šta bi trebalo od opreme i kako je upotrebljavati. Smatram ovo prvim korakom, pa iz njih izvlačim pouku. Pozdrav drugari! Promenio Subota u 09:11 član DAR'C NS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5778 Napisano Subota u 09:39 Ne silazi, 4283 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nezgodan izraz upotrebih. Slažem se 100% htedoh reći. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5778 Napisano Subota u 15:20 Ne silazi, 4283 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Džim Džarmuš je napisao: oglasi puni velikih motora od 20k + eur sa 3 do 15k km pređenih Pa ima svačega. Pretpostavljam, dođu ljudi do para, pa sebi onda ispune mladalačku želju, i tek onda shvate da nemaju vremena ni da dišu, a kamoli da se vozikaju kojekude. Ili su zagrizli preveliki zalogaj, a nemaju iskustva za velike motore, i tako. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3313 Napisano Subota u 17:39 Drug član, 1550 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan A kupuju ih i kako statusni simbol dok masa pravih ljubitelja ne može sebi da pomisli da priušti takvu mašinu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 173 Napisano Nedelja u 12:29 (promenjeno) Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ste u pravu, kod mene u Zr iza ćoška ima par kafića, a vozni park često bude nov GS, Africa, XADV, TMAX, sede ljudi na kafici, ovi prvo troje ne znam, ovog 4 tog znam, kaže bio je do Bečeja sa TMAX om i nikad više, kaže kupio ga lep mu da ga gleda u dvorištu. Promenio Nedelja u 12:29 član Betta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 134 Napisano Nedelja u 14:22 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Po mraku prelepo osvetljava! Bravo za japance. Veoma zadovoljan i oduševljen. Stvarno “mali” leti po putu, kako po ravnom tako i uzbrdo….sretna vožnja svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...