N.F.S. 22428 Napisano Novembar 9, 2023 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Krece hladno... Jutros oko 7:20h, izaslo sunce pa kraj puta voda iz trave isparava, bas volim tu maglu koja se iz tla izdize i kotrlja. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Novembar 9, 2023 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Blatobran produzen! Da spremni sacekamo vreme koje dolazi... 2 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Novembar 9, 2023 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, vidi... Ovima sto voze bavarce smesno! Cilindri negde u stranu, grane i one Po sredini stavili PK kais i poklopac, neka prska voda koliko hoce! P.S. Evo ovde se vidi dokle je blatobran bio, bas kratez... Za ovo parce plastike sam jutros do Krusevca isao, znam da je kinesko ali ko da ceka sa alije za 10e! One pyramid derikoze vise ni u snu kupiti necu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Novembar 9, 2023 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2662 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto poručio i stoji u garaži, nikako da se nakanim i montiram. Moj sam pazario u Luisu i dao oko 30E, kad sam jurio po aliju nisam našao za naš model pa nisam hteo da rizikijem sa univerzalnim. Dobra je stvar da smanji prskanje sa prednjeg točka. Daq li si ga bušio ili samo nalepio na 3M duplo lepljive. Kod mene nema rupa za šrafiće, samo postavili trake. Promenio Novembar 9, 2023 član ZEMZEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2161 Napisano Novembar 9, 2023 Drug član, 802 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, N.F.S. je napisao: Vidi, vidi... Ovima sto voze bavarce smesno! Cilindri negde u stranu, grane i one Po sredini stavili PK kais i poklopac, neka prska voda koliko hoce! P.S. Evo ovde se vidi dokle je blatobran bio, bas kratez... Za ovo parce plastike sam jutros do Krusevca isao, znam da je kinesko ali ko da ceka sa alije za 10e! One pyramid derikoze vise ni u snu kupiti necu. Легенда каже, Неша пазарио Версис, средио цакум пакум-продао, пазарио Гс-средио цакум пакум-задржао… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Novembar 9, 2023 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Немања je napisao: Неша пазарио Версис Uhhh ovo mi se svidja! Dao bih suzanu bez da trepnem... Busio sam zemzem, po sredini M3 srfic sa sirokim podloskama a sa strana plasticne zabice (da se ne vidi...) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Novembar 9, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2662 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Tako ću i ja, imam tih plastičnih žabica gomilu, poručio davno sa Alija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Novembar 11, 2023 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc odradio ozicenje za grejace rucica, voltmetar i punjac... Kabl, licna 2x1.25, prvo kroz termo buzir pa "krpeni izolir". Kontakti zasticeni silikonskom kosuljicom, blizu akumulatora na pozitivnom vodu stakleni osigurac 2A snage, punjac ima direktan izvod, resto portosaci po kontaktu (direktno sa klema) Odgledao sprint, popio dve kafe, doruckovao i pomazio porodicu pa da ugradjujem, moze li covek jos sta pozeleti! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Novembar 19, 2023 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kroz sela, cim je bez kise mi smo u sedlu 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11944 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ode Suzi,predjoh na enduro,rekla doktorka da moram da se ispravim,faliće mi @N.F.S. koji ima resenje za sve,nekako sam vezan za Suzuki i sad dok se naviknem na 2 cilindra i taj zvuk,ali top je Afrika,samo da vidim kako taj dct radi. 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2161 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 802 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, piki je napisao: Ode Suzi,predjoh na enduro,rekla doktorka da moram da se ispravim,faliće mi @N.F.S. koji ima resenje za sve,nekako sam vezan za Suzuki i sad dok se naviknem na 2 cilindra i taj zvuk,ali top je Afrika,samo da vidim kako taj dct radi. Добрааааа, са срећом. Да те дуго и безбедно служи… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11944 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Немања je napisao: pre 4 minuta, piki je napisao: Ode Suzi,predjoh na enduro,rekla doktorka da moram da se ispravim,faliće mi @N.F.S. koji ima resenje za sve,nekako sam vezan za Suzuki i sad dok se naviknem na 2 cilindra i taj zvuk,ali top je Afrika,samo da vidim kako taj dct radi. Добрааааа, са срећом. Да те дуго и безбедно служи… Hvala brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8196 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ni kiša te nije mogla zaustaviti taj dan, jel da? Neka je sa srećom nova makina! Al' bi meni lego taj DCT, što sam matoriji sve me više mrzi da šaltam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Novembar 23, 2023 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, piki je napisao: ,faliće mi @N.F.S. koji ima resenje za sve Hvala na ovome,drago mi je sto sam prisutan u zivotu drugih motorasa pa makar i preko tastature Lepa Honda, popeo si se stepenik vise, uzivaj i bezbedno gazi kilometre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11944 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, DraganNS je napisao: Ni kiša te nije mogla zaustaviti taj dan, jel da? Neka je sa srećom nova makina! Al' bi meni lego taj DCT, što sam matoriji sve me više mrzi da šaltam. Hvala brate,sastavilo se nebo i zemlja juce,ali za to je kriv @mradomir ,otisli smo samo da bacimo pogled. Sto se tice dct-a nista ti ja sad ne mogu reci,zadnje sto sam vozio sa dct-om je tomos automatik u davnoj mladosti. Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Hvala na ovome,drago mi je sto sam prisutan u zivotu drugih motorasa pa makar i preko tastature Lepa Honda, popeo si se stepenik vise, uzivaj i bezbedno gazi kilometre Hvala buraz,ja bi voleo(kao i vecina ostalih) da ti imas svaki od nasih modela i da pratimo tvoja cackanja kad god promenimo motor. Da znas da je stepenik vise za nas koji smo kao Brus Li gradjeni,surak me pitao jesi dobio i merdevine uz nju. Spustio sam sic u donji polozaj i sad stojim sa obe noge pune tako da je ok,ali ne smem nista vise da pisem u ovoj temi da me ne banuju,jer je off. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3021 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 723 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @piki čestitam na prinovi. Moćna sprava, u zdravlju da te služi i sa osmehom vraća . P.S. Ovo za DCT ću se praviti da nisam pročitao da ima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11944 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, max80 je napisao: @piki čestitam na prinovi. Moćna sprava, u zdravlju da te služi i sa osmehom vraća . P.S. Ovo za DCT ću se praviti da nisam pročitao da ima . Hvala brate moj,pa da se vidimo,vec sam gledao ljudi ugradjuju menjač,ćuti ne pitaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Novembar 24, 2023 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Otvorim oglase tako, moto delovi sekcija i listam redno Kada mi dosadi "zapamtim" stranu pa nastavim kasnije... Ne trazim nista odredjeno vec ako naletim na interesantno a da mogu na suzanu (da, toliko je dosadno ) ugraditi, poboljsati nesto. I tako, sve se vise vrtim oko radijalne kocione pumpe (i zadnjeg amortizera od hayabuse ali o tome drugom prilikom, kada isprobam), tako postavljen klip trazi manje stiska za isto ucinka ( u odnosu na aksijalni). Sama igranka je prilicno skupa pa bih voleo da cujem je li neko menjao i koju je dimenziju klipa uzeo za ova nasa cetvoroklipna kljesta x2? Brembo19 rcs je u Barelu oko 70000din ja je na willhaben (ili kako se vec pise) nadjoh polovnu za 250e. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Novembar 24, 2023 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo je pumpa, sve komplet... (Valjda je originalna, ponovo gledam, pise nova!) Bremspumpe Radial von "Brembo", € 245,- (5162 Obertrum am See) - willhaben WWW.WILLHABEN.AT Bremspumpe Radial von Brembo. 11.979.633 Angebote. Günstig kaufen und gratis inserieren auf willhaben - der größte Marktplatz Österreichs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13144 Napisano Novembar 24, 2023 Ne silazi, 7466 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekog vremena zamalo nisam stavio tu pumpu na TDM. Stao sam kod creva jer nisam proverio mogu li da ostanem na fabričkim crevima. Znam da sam slao mejl Brembu za preporuku. Ako ga pronađem javiću. Za originalnost, Brembo ima svoj jedinstveni kod svakog komada, kucaš na sajtu i proveriš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Decembar 1, 2023 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drugar napravio tracice, sat vremena cistio i lepio... Bas se potrudio, kao poklon. Napravi mi posao, negde ukrivo, negde nije lepo spojeno... Ali bitna je zelja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Decembar 1, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2662 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Meni stoje nove Puig trakice jer me mrzi da skidam stare i nalepim nove. Nemam više živaca za te glupe i pipave stvari kao nekada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Decembar 1, 2023 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam zivaca 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Decembar 1, 2023 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mmmm, kako sam se zazeleo! Do Mld brzinski i kuci dok je klinac u skoli 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Decembar 2, 2023 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan @piki pre svega cestitke,kad malo porastem africa ili nt je sledeca investicija. Msm godina imam,ali ce biti igranka oko A kategorije. Vec sam se raspitivao na redukciju od 48KS,ali ne moze kad je motor preko 95KS. Ipak je to 50% manje snage. Sto se tice DCT ne bi ja tu nista menjao,meni veoma prija... tako ,brzo se na dobro naviknes. @DraganNS Dragance ovo i za tebe vazi,ti si gospodin covek,ima da uzivas u svakom km sa dct-om. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...