Disko Nindža 10442 Napisano Mart 2 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja već Škorpion spreman za ugradnju, koja doduše košta više nego sam auspuh što me koštao, za te pare mogu da uzmem još jedan fabrički da se igram, zato me živo interesuje šta biva kad se odšarafe ti šarafi Ugradnja (srednja cevka) kod Dragon-a me pre par godina koštala 70eur, sad kontam da je možda i više, a Darka iz Maglića sam kontaktirao i tamo je 80eur, skupa rabota postala to menjanje čunka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Mart 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .Vidim da je oglasen ponovo taj veliki bandit, Valjevo mislim.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Mart 8 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Snimio upravo, kada se otvoren auspuh stavi (toootalno otvoren, nema nikakvog prigusenja) ume ler da varira kazu! Odradjeno mapiranje, sinhronizovane klapne , ugasen PAIR i trimovan FUEL CUT (sece jedino ako se pusti iz visooookih obrtaja). Mirnije nece da moze rad a bez pucanja na pustanju (apsolutno nikakvog) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
88Dejan 11 Napisano Mart 15 U prolazu, 17 postova Lokacija: SRB/DE Motocikl: Suzuki bandit 650s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, kakav je motor za visinu od 174cm i generalno ovako za neku normalnu vožnju mislim na model 2013god abs. I da, da li je mnogo oko 70000km ali znam da je odrzavam tip top i sve na vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano Mart 15 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je za tu visinu i nije mnogo 70 000 km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11090 Napisano Mart 15 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, 88Dejan je napisao: Pozdrav ljudi, kakav je motor za visinu od 174cm i generalno ovako za neku normalnu vožnju mislim na model 2013god abs. I da, da li je mnogo oko 70000km ali znam da je odrzavam tip top i sve na vreme Ja sam 175 i 69kg Brus Li i navozao sam se jer se vozi kao bicikl,nema sta da brines ni zbog visine ni zbog mašine,ti Suzukiji(i veliki i mali) su ti kao Golf 2. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
88Dejan 11 Napisano Mart 15 U prolazu, 17 postova Lokacija: SRB/DE Motocikl: Suzuki bandit 650s Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, piki je napisao: Ja sam 175 i 69kg Brus Li i navozao sam se jer se vozi kao bicikl,nema sta da brines ni zbog visine ni zbog mašine,ti Suzukiji(i veliki i mali) su ti kao Golf 2. Super vidim da svi kazu da je dosta povozan (iako ima veliku težinu). Merkam jedan sa velikom kilometrazom u DE 2013god skoro uradjen tehnički plus obe nove gume i mozda bi ga dao za 2700e ali ima 70000km. Mislis da je dobra ponuda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11090 Napisano Mart 15 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, 88Dejan je napisao: Super vidim da svi kazu da je dosta povozan (iako ima veliku težinu). Merkam jedan sa velikom kilometrazom u DE 2013god skoro uradjen tehnički plus obe nove gume i mozda bi ga dao za 2700e ali ima 70000km. Mislis da je dobra ponuda? Uracunaj prevoz,troskove uvoza,ne znam sad kako se krece,ali ako je normalno odrzavan tih 70000 nek te ne plasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
88Dejan 11 Napisano Mart 15 U prolazu, 17 postova Lokacija: SRB/DE Motocikl: Suzuki bandit 650s Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, piki je napisao: Uracunaj prevoz,troskove uvoza,ne znam sad kako se krece,ali ako je normalno odrzavan tih 70000 nek te ne plasi. Ja sam vec ovde, bio bi na moje ime tj na DE tablicama. Gledam i neki kawasaki er6n (manji je motor ) ali me vise privlače 4 cilindra u odnosu na kawu (2) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11090 Napisano Mart 15 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, 88Dejan je napisao: Ja sam vec ovde, bio bi na moje ime tj na DE tablicama. Gledam i neki kawasaki er6n (manji je motor ) ali me vise privlače 4 cilindra u odnosu na kawu (2) ma kakav er6,ne videh da si tamo,onda je tek ok sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
88Dejan 11 Napisano Mart 15 U prolazu, 17 postova Lokacija: SRB/DE Motocikl: Suzuki bandit 650s Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, piki je napisao: ma kakav er6,ne videh da si tamo,onda je tek ok sve Haha znaci er6 nista tamo sami ima tako naleti često nesto interesantno i povoljno. E sas ako nekad uvezem ne znam koliko je carina ali dobra stvar je da za motocikle nema ograničenja sto se tice godina (kao za aute) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Mart 31 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Škorpionče na motorče vol.2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16241 Napisano Mart 31 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. slikaj tablu za 33 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7948 Napisano Mart 31 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Disko Nindža sve da te pitam,imali ovaj Bandit ,,onu" vibraciju na 5000 obrt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Mart 31 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne fala bogu, rešili su ih na ovom modelu, ni na nogostupima ni na volanu nema nekih naročitih vibracija, toliko su mizerne i jedva primetne da ni neću da se cimam da stavljam NFS tegove, nema potrebe, fabrički rade posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1032 Napisano April 15 Drug član, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko rečenica i utisaka o ovom motociklu iz perspektive početnika i pridošlice iz maxi scooter sekcije. Iskoristio protekle lepe vikende za vožnjice po Srbadiji nam. Motocikl me oduševljava upravljivošću i snagom u svakoj situaciji. Ne gledam mnogo u kom sam stepenu prenosa kada se odlučim na preticanje, vibracija nema, u subotu sam lagano preko 500km prešao i nisam imao nikakve nus pojave, osim što su leđa malko zatezala. Kao da je stvoren za magistralu, išao sam malo lošijim krivudavim putem i tu ili nije godilo Suzani ili meni, trećeg nema Što se zaštite od vetra tiče na nogama perfektno, u gornjem delu mi vetar udara od vrata na gore, ajde što duva u kacigu mi ne smeta, ali ni grejač vrata ne pomaže dok se ne zalegne malo. Sve je to nebitno dok je meni osmeh na licu dok vozim solo, Suzani bih možda i sidu oprostio, ali moja suvozačica odmerava, skenira i pridikuje. Juče obrnuli oko 150km u paru i imam utisak da nije to motor za dvoje na duže staze, što nagoveštava da ću morati da nađem alternativu. Koliko je uživala na hebenom Bevu koji po meni uopšte nije udoban skuter, toliko kuka na Suzanu. Meni isto nije najprijatnije da nosim deo pritiska na leđima. Mladu neću menjati jer u današnje vreme starleta, instagram i tik tok golih si*a i dup**a pronaći kvalitetnu osobu, prijatelja i domaćicu je velika stvar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8003 Napisano April 15 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno bi se popravio utisak ukoliko bi ubacio podizače kormana - meni je malo smetalo što je korman ravniji što se, posledično, manifestovalo pritiskom na ramena, pa sam ubacio SW-Motech podizače od 25 mm. Ili, eventualno, da vidiš da li su sajle dovoljno duge da se stavi korman od 1250F jer je malo viši. Sedištu ne bi mu smetalo da se malo "preparira" memorijskom penom ili gelom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 15 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Podizaci su vec na motoru ali se devojka vrv drzi za drzac na rezervoaru... On je tu samo dok sedis i cekas semafor da imas gde ruke Ona da se drzi iza ledja svojih i neces osecati da je tu uopste, sediste je vec radjeno, dva puta kod mene, sadnji/suvozacev deo je prosiren za 3 a produzen za 6 cm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 15 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika drzaca, nema komfora tu ako se drzi suvozacica. Polozaj je takav da se bukvalno onaj na zadnjem sedistu ne oseca... (ako se drzi iz svojih ledja) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8003 Napisano April 15 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Aaa, to je tvoj bivši motor - onda ne sumnjam da je sve odrađeno do perfekcije... Ostalo je samo da malo posumnjamo da se radi o princezi na zrnu graška, na suvozačkom mestu. Tu leka nema, i moja supruga je takva - ni jedan joj motor još nije bio udoban, posle sat vremena vožnje počinje žalopojka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8003 Napisano April 15 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam na ovoj slici koliko ima manje "mesa" na suvozačevom delu sedišta kod mene, u odnosu na ovo tvoje, prerađeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 15 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim recima, da se malo priviknu i top.A ako ne, niz vodu! Kupuj drugo...Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1032 Napisano April 15 Drug član, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta više da se dorađuje na ovom motoru, sve je NFS to doterao. Stanem na pumpu da natankam mašinu, ljudi zastanu i gledaju u motor, neki dan kaže mi kumica jbt nov motor, rekoh nije ima 10 punih godina Kad sam solo je sve tamanica, položaj sedenja, snaga, upravljivost. Probali juče obe opcije, držala se napred za držač na rezervoaru, posle za držač pozadi mnogo bolje se oseća, ali opet kaže vuče je inercija napred, čupa ruke. Ima i šta, pre bih dao kenguru da me nabode nego njoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3855 Napisano April 15 (promenjeno) Ne silazi, 5003 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, vucko23 said: Probali juče obe opcije, držala se napred za držač na rezervoaru, posle za držač pozadi mnogo bolje se oseća, ali opet kaže vuče je inercija napred, čupa ruke. Ima i šta, pre bih dao kenguru da me nabode nego njoj. Probaj Samo dobro pritegneš, da ti se ne pomera u stranu. I ne preterujuj sa ubrzanjma. Promenio April 15 član MOTOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2513 Napisano April 15 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je žena kao suvozač na GSX650F-u jedno deset godina. Ni jednom se nije žalila na položaj sedenja. Prošle godine 4,000km po Italiji, nisam je ni osetio sem oštrijeg kočenja. Ne drži se ni malo, ruke drži skoro sve vreme na svojim kolenima ili koferima. Promenio April 15 član ZEMZEM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...