Markone88 4764 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, N.F.S. said: Da se zahvalimo @Vampa i ti i ja! Zapamtio sam gest Da da, korman je dao na izgledu samo tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21687 Napisano Decembar 10, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Razlicite Suzane i crne Honde... ... a tako slicne. U drustvu je lepse 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Decembar 27, 2021 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da vas pitam Da li je normalno da prednji migavci imaju tako da kazem "rad" minimalno oko svoje ose, iako je sraf lepo zategnut. Kao da kolko god da zategnem sraf, on opet moze malo da mrda. Ili da menjam migavce Da li je neko mozda probao da stavi neke zamenske migavce (manje, diskretnije) Promenio Decembar 27, 2021 član Markone88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Decembar 27, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan HahahaaSamo sam čekao ...Markane, narani svinje, ne drmusaj im kavez(obor)...Ne uči ih da sviraju klavir... Ti samo gubiš vreme a i nerviraš svinje....Bespotrebno.....Msm...Migavac uvek mali radi... Projektovan tako. Isti migavac i na V-Strom... Kako bi mogli da stave i na Smora, ako nije fleksibilnost projektovana?Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21687 Napisano Decembar 28, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tu su fabricki zmigavci i nosaci, bas treba zapeti da se okrenu (zasto bi to radio).Ne pretezi da ne iscupas navoj iz gume. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Heheh, drugovi moji nisam pretezao sraf, ne pricam ni o tome da je migavac labav, stoji on odlicno baa gde treba. I mora da bude savitljiv to stoji. Medjutim, taj sendvic koji drzi migavac pričvršćen za oklop, on kao da je labav. Pa me zato zanima, ima li jos neko ovakvo iskustvo, ako nema, onda da uzmem druge, nije 100 dukata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, ja bi to promenio!Pod hitno!To ne valja nikako!Joooj kako je dobro...Jooooooooj(Ubi me stomak 5-7 dana, propišah na Ars, pa dajem sebi lufta Mare, moram negde...) Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, TAZZ said: Vidi, ja bi to promenio! Pod hitno! To ne valja nikako! Joooj kako je dobro... Jooooooooj (Ubi me stomak 5-7 dana, propišah na Ars, pa dajem sebi lufta Mare, moram negde...) Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Dodji da pomognes, moramo da ga rasklopimo celog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5419 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je tebi dosadno @Markone88, zar to sumnjas u strucno oko @N.F.S.??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Mare, nemaš toalet tu pri ruci, da mogu da pišam ...Nisam ti za druženja...Sav sam nekako govnjiv(tečan)Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, drmilan_ said: Mnogo je tebi dosadno @Markone88, zar to sumnjas u strucno oko @N.F.S.??? Hahahahhahahah Dosadno mi je, priznajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21687 Napisano Decembar 28, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima Marko sta da radi! Estetiku sam preko zime planirao, da se odradi jedno dooobro poliranje pa keramik zastita... Eto, oko toga se mozes druze (Marko) zanimati Kada uzeh motor od Tesle jedino je prednji desni zmigavac malo u vis "gledao" Ispravih ga i to je To! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Имам ја мотор за сређивање ако вам је толико досадно. Да чачкате до марта без проблема. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21687 Napisano Decembar 28, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daj Marko koju rec, kako ti se svidja ciklistika, kako startuje u ovim hladnim danima, svidja li ti se zvuk... ...bi li mi prodao nazad, i tako to 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, N.F.S. said: Daj Marko koju rec, kako ti se svidja ciklistika, kako startuje u ovim hladnim danima, svidja li ti se zvuk... ...bi li mi prodao nazad, i tako to Motor je savrsen. Sirok korman, pa se verovatno lako obara. Nisam ga probao, samo do pumpe. 2 puta detaljno oprao i narucio neke sprejeve za pranje i za poliranje. Uzeh jos 2 Repsol spreja za lanac. Stanje motora je perfekcija. Ima svoje mininalne oziljke od upotrebe, ali nista polomljeno niti iskrivljeno. Prelepo! A za kupovinu nazad, rekoh ti jos onda, ako budes hteo sam kazi, vise sam ga uzeo sto me svrbele pare, nego sto mi treba motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21687 Napisano Decembar 28, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tako ce (verovatno) i biti... Isao sam da gledam bulldog yamahu, polozaj mi se bas svidja, mocno deluje.. Samo bih izbegao karburatore po svaku cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je savrsen. Sirok korman, pa se verovatno lako obara. Nisam ga probao, samo do pumpe. 2 puta detaljno oprao i narucio neke sprejeve za pranje i za poliranje. Uzeh jos 2 Repsol spreja za lanac. Stanje motora je perfekcija. Ima svoje mininalne oziljke od upotrebe, ali nista polomljeno niti iskrivljeno. Prelepo! A za kupovinu nazad, rekoh ti jos onda, ako budes hteo sam kazi, vise sam ga uzeo sto me svrbele pare, nego sto mi treba motor Najbolji je kao poligon za pranjeSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, vidakn said: Najbolji je kao poligon za pranje Sent from my SM-A705FN using Tapatalk I za slikanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1923 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Markone, ja sam tražio bele migavce za Fazera. Kupi nove, meni prodaj ove koje nećeš. Veoma prosto rešenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pronašao sam problem, i otklonio ga. Naime, plastika koja iznutra ide, koja pravi sendvič sa migavcem i tako se drži za oklop, je od srafa malko oblajznula, a posto nisam hteo da stežem kao lud, otišao sam i našao odgovarajuće široke podloške da sta im izmedju matice i te plastike. Takodje sam obišao par auto servisa da nadjem istu maticu kao original, pošto na desnom migavcu je bila obična siva matica, a original je malo masivnija i šira je sa jedne strane. Malo se provozah, našao sve što treba, umereno zategao, i sada migavci nemaju lufta 20211228-163856 IBB.CO Image 20211228-163856 in Markone88's images album 20211228-163831 IBB.CO Image 20211228-163831 in Markone88's images album 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21687 Napisano Decembar 28, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prljavo ti je iznutra... 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, N.F.S. said: Prljavo ti je iznutra... To će da čeka proleće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Prljavo to!Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Januar 6, 2022 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/28/2021 at 9:41 AM, N.F.S. said: Isao sam da gledam bulldog yamahu, polozaj mi se bas svidja, mocno deluje.. Samo bih izbegao karburatore po svaku cenu. Si video? Honda X 11 FI uvoz CH WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda X 11 FI uvoz CH, 2000. godište, Naked, vozilo prešlo 28538 km, Šajkaš. Cena 2.990 € - Motori - Polovni Automobili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSX 650 F WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSX 650 F, 2009. godište, Touring, vozilo prešlo 52500 km, Karaburma. Cena 4.300 € - Motori - Polovni Automobili Је ли коме познат? Нешто ми запао за око па бих можда мењао? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...