antic 66 Napisano Jul 14, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Ударио га је ауто колико сам разумео, мотор је буквално преполовљен, возач нажалост погинуо на лицу места... Апдејтоваћу тему када напишу чланак 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Jul 14, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Au pm vise, dokle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 93 Napisano Jul 14, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo vise...na 3km od mene... O kome se radi, ne mogu da nadjem.. Neko je prosao na crveno. Strasno ljudiSent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16514 Napisano Jul 15, 2020 Integrisan, 4945 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan sam video lika koji nonsalantno prolazi na crveno. Verovatno se prebacilo sa zutog pa je kontao ko ga j... ne svetli dugo jos nisu krenuli ovi sa raskrsnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 93 Napisano Jul 15, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da je honda cbr1000f BOrska tablica Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Jul 15, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Juan said: Sta je ovo vise...na 3km od mene... O kome se radi, ne mogu da nadjem.. Neko je prosao na crveno. Strasno ljudi Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Ма тај семафор ноћу никад не ради, ја живим на минут одатле и ту пролазим 3 пута дневно, а и непрегледно је доста.. Синоћ или је неко прошао на црвено или су укључили семафор после удеса, али пре бих рекао да је ово друго 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 93 Napisano Jul 15, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan TEŠKA NESREĆA U NIŠU: Nastradao mladi motociklista. Vozač "forda" uhapšen NISKEVESTI.RS Vozač motocikla marke „honda“ M.P. borskih registarskih oznaka preminuo je od povreda zadobijenih u sudaru sa automobilom u utorak oko 22.45 sati na Bulevaru 12. februar Saobraćajna nesreća se desila nedaleko od megamarketa „Tempo“. Prema nezvaničnim saznanjima, motociklista se kretao iz pravca aerodroma ka centru grada, dok je automobil na skretanju za „MIN Kopeks“ … Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Jul 15, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Za dva meseca u Nišu nastradala četvorica motociklista. Neka Gospod podari večni mir nastradalome. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 447 Napisano Jul 15, 2020 Svrati ponekad, 460 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Decko je iz Bora i motor je VFR800. Razbudila me je vest jako brzo jutros. Znam decka dugo, vozio sam se sa njim vise puta i uvek je svesno bio medju sporijima, nikad ga nisam video da divlja. Razuman momak, nemam objasnjenje za ovo sto se dogodilo. Neka mu je laka zemlja 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10132 Napisano Jul 15, 2020 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5288 Napisano Jul 15, 2020 Drug član, 1891 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Jul 15, 2020 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu dusi.Sta je ovo sa nama?Sent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 15, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ništa novo, na žalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Jul 15, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Decko je radio sa polovnom moto opremom Milan 1991 godiste. Siroki ti putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano Jul 15, 2020 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu mladoj dusi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Jul 16, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao ko je stradao dok me danas nije nazvao drugar iz Bora i rekao mi da je u pitanju Mlan koji je jesenas imao problema sa strujom na motoru i koji je više puta dolazio kod mene (par puta i sa devojkom) i upoznali se i razgovarali o svemu i svačemu. Dečko bio obrazovan, staložen, miran i kulturannije i nije bio napaljen i nije divljao motorom. Šta se dogodilo te večeri niko od onih koji su ga poznavali ne može da shvati i da objasni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2556 Napisano Jul 17, 2020 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio se sa mojim drugom, isli do tempa da kupe nesto za pice i kuliraju u tvrdjavi ili na keju. U tempu bio popis, otisli do prve trafike dalje. To je iza nadvoznjaka, prema naselju Branko Bjegovic. Kupili sta kupili, prvi posao moj drug, on iza njega. Drug moj vid'o da ga nema duze vreme, kad se vratio po njega, imao sta da vidi... Verovatno (sad lupam), hteo da pozuri za njim, kad je ovaj vozac auta izleteo kod MIN-a, ili ti Kopexa (sada) i dalje je istorija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Jul 19, 2020 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Milan Petrovic iz Bora. Sjajan i nedivljacki nastrojen vozac i osoba, pre ovog turera je vozio kruzer klasu. Sta li se tu sve izdesavalo...uzas. Petra neka ti je laka zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15782 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 15.7.2020. at 9:19, antic je napisao: Ма тај семафор ноћу никад не ради, ја живим на минут одатле и ту пролазим 3 пута дневно, а и непрегледно је доста.. Синоћ или је неко прошао на црвено или су укључили семафор после удеса, али пре бих рекао да је ово друго Pokoj dusi preminulom kolegi. Dal je normalno, dal je relano da neko ukljucuje i iskljucuje semafore Moze da ne radi usled kvara, al da ga neko namerno on/off to mi je van svake pameti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Jul 19, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Satelis said: Pokoj dusi preminulom kolegi. Dal je normalno, dal je relano da neko ukljucuje i iskljucuje semafore Moze da ne radi usled kvara, al da ga neko namerno on/off to mi je van svake pameti. Јуче сам прошао, радио је, вратио сам се кући јер сам се сетио да сам заборавио маску, када сам поново прошао на истом месту трепери жуто светло, то се десило око 3 поподне, увече углавном само трепери жуто... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 93 Napisano Jul 19, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Јуче сам прошао, радио је, вратио сам се кући јер сам се сетио да сам заборавио маску, када сам поново прошао на истом месту трепери жуто светло, то се десило око 3 поподне, увече углавном само трепери жуто...Tako je, non- stop tako (ne) radi.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 19, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Gledajući one slike iz novinskog članka, stekao sam utisak da je semafor bukvalno na fabričkoj kapiji. Možda ga uključuju samo kad radnici dolaze i odlaze sa posla i kad neko vozilo treba da uđe il izađe iz fabrike ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 93 Napisano Jul 19, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan I taj na kapiji radi u skladu sa ostalim, ne po potrebi. Nedaleko od tih semafora ka gradu, jedno 500m, pre jedno 2 god, toliko ima sigurno, su postavljeni novi semafori za nov bulevar, i oni od tada kada su postavljeni, trepere zuto. Zar je toliko tesko da se puste u rad? A i tu je za to vreme bilo par zescih saobracajki, taj deo je tu kao nagazna mina.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jul 19, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...