Dutchman 114 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji motor za devojku , pa onaj koji im se svidja vizuelno ako bi pitali devojke koje ja poznajem one bi najradije gsxr 1000 k7 al u roze boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa da mi stigne HD ručna izrada iz USA na poklon al u roze boji ga ne bi primilia . Prvo bi išao na air brush i ta pink boja ne bi smela ni pod mikroskopom da se vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 23, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da mi stigne HD ručna izrada iz USA na poklon al u roze boji ga ne bi primilia . Prvo bi išao na air brush i ta pink boja ne bi smela ni pod mikroskopom da se vidi... sto ja bih bas rado vozio HD u roze boji...jos bih dodao i srculenca i zvao vladu georgijeva da se druzimo i budemo cool Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Moja ćerka vozi dve godine APN6. Ove godine puni 18 godina, uzećemo nešto do 250 ccm. Moj predlog je Honda Varadero 125 ccm, ona više voli zujalice. Neznam, videćemo? Ni kinezi nisu loši kao prelazna varijanta. Posle kineza kad pređeš na bolji motor, isto je kao kad iz Juga pređeš u bilo koji drugi auto. Mislim da je za početak dovoljno nešto do 250 kubika, ako imaš 50-60 kg težine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cojke 0 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Po mom misljenju svaka devojka je posebna i svakoj se svidja nesto drugo i nek voze ono sto njima pase!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji motor za devojku , pa onaj koji im se svidja vizuelno ako bi pitali devojke koje ja poznajem one bi najradije gsxr 1000 k7 al u roze boji Mislim da si ˝malo˝ promašio temu. Tema je koji motor najviše devojkama odgovara da one voze, a ne koji bi volela da vidi. I još gore - kao početni motor. Kada bude duže vozila tačno će znati šta želi i šta može. I nemoj da si takav, ako smatram da ˝Praslinu˝ iz Vini Pu-a dobro stoji roza boja, ne znači da jedan od najbržih i najagresivnijih motora treba da bude pink. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 25, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nije Kawasaki? Ja sam cuo da svaka zeli da ga jase bar minutu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5938 Napisano Januar 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...malo je minutu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji motor za devojku , pa onaj koji im se svidja vizuelno ako bi pitali devojke koje ja poznajem one bi najradije gsxr 1000 k7 al u roze boji Mislim da si ˝malo˝ promašio temu. Tema je koji motor najviše devojkama odgovara da one voze, a ne koji bi volela da vidi. I još gore - kao početni motor. Kada bude duže vozila tačno će znati šta želi i šta može. I nemoj da si takav, ako smatram da ˝Praslinu˝ iz Vini Pu-a dobro stoji roza boja, ne znači da jedan od najbržih i najagresivnijih motora treba da bude pink. Ne naprotiv ali znam par devojaka shto ovde shto preko nijedna ne vozi nishta od navedenog , jedna vozi Ducatti 996 , jedna r6 i jedna ts250 , njihova reakcija u prichi koji ti je bio prvi motor itd ... skoro sve imaju izjave ortaci kreteni me nagovorili da uzmem 125 ovo ili ono bacila sam pare ovo se lakshe vozi itd ... i ja to podrzavam ja sam prvo seo na 600ccm pa posle NN godina kupio skuter ahhahaha shalu na stranu , kod devojaka je to mnogo bolje nego kod nas mushkaraca , one znaju shta im se vizuelno svidja i kraj , a to dal je prvi motor ili ne nema veze poshto ce voziti ispod svojih mogucnosti - dok ne budu sigurne, shto se 99% ljudi koje ja znam ne moze reci , svi mushkarci kad kupe R-a istera ga na pravac da vidi kolko moze itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan idealan motor za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan idealan motor za mene to nije motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan idealan motor za mene to nije motor ;D Kad sam znao da ce biti takav komenar... xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Iako je malo neobičan,slede činnjice: 1. ima tri točka, 2. 400 kubika, 3. 34 ks, 4. kada te zaustavi čika policajac pokazuješ dozvolu sa A kategorijom. 5. Čikapolicajac je uvek u pravu Zaključak naučno dokazano JESTE MOTOR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Iako je malo neobičan,slede činnjice: 1. ima tri točka, 2. 400 kubika, 3. 34 ks, 4. kada te zaustavi čika policajac pokazuješ dozvolu sa A kategorijom. 5. Čikapolicajac je uvek u pravu Zaključak naučno dokazano JESTE MOTOR. to nije motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Dokaži! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 15, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto je sa jednim ili dva cilindra 4T od 500 do 1000 ccm prema sklonostima vozacice. Sada se svi pitaju zasto. ??? Pa jednostavno zato,sto takvi motori proizode vibracije koje kod vozacica izazivaju posebno uzivanje u voznji. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Mart 15, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan idealan motor za mene to nije motor ;D U pravu si ovo nije motor ovo je skuter... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da je skuter. A u koju kategoriju spadaju skuteri u tenkove, rakete? razlika je u sekvencijalnom prenosu ?????????????? A aprilija mana spada u ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 15, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Nijedan motor! Samo neki skut od 50ccm, tipa aprilia sr50, peugeot jetForce, derbi gpr 50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan A sto nijedan, sem skutera!? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li pomenuli Suzuki GS500, nisko sediste, upravljiv, nije ni nesto pretjerano tezak, ne trosi puno, a uz to je i parallel twin za pravo uzivanje u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan e koja je ovo honda? Bash mi se svidja inache mislimd a je za pochetnike previshe i 250 a kamo li 500 kubika O.o dobro,to sve zavisi koliko je pochetnik imao iskustva,ali shto neko reche za devojku koja je samo bicikl vozila yamaha od 125 kubika je taman za pochetak ako vec nece kineza da kupi mada je keeway speed super a nije skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa Honda Varadero od 125 kubika. Sve super sem visine sedišta od 802 mm. Na moju visinu od 160, još ni vrhovima prstiju ne bih dohvatila do zemlje. Ali da negrešim dušu ima devojaka koje mogu dohvatiti i tada je idealan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan aha bash je lep motorchic,ima li takvih primeraka od 250cc ? ja sam visoka 176cm tako d aza mene nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 15, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan aha bash je lep motorchic,ima li takvih primeraka od 250cc ? ja sam visoka 176cm tako d aza mene nije problem Onda Varadero od 1000 ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...