charlie sheen 11 Napisano Mart 14, 2014 U prolazu, 18 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav Lalajko a i svima vama koji ste procitali ovaj opis...Zivim u Senjskom Rudniku od svog rodjenja i ne postoji drugo mesto u kome bih proveo svoj zivot,studiranje me je privremeno odvojilo od njega ali nakon zavrsetka planiram ponovo da se vratim tamo....Nije sve tako crno kao u tvom opisu,npr . plate nisu bas toliko male kako i pise,mada bi trebale da budu mnogo vece za ovaj tezak posao mada svi znamo u kakvoj drzavi zivimo,mnogo mladih mojih godina tamo rade jer je tesko naci posao bilo gde drugde...Taj bazen je takodje u funkciji i koristi se u sezoni kada se mi omladinci okupimo,okrecimo ga i operemo i ne ispadne toliko lose Pocelo je renoviranje S.Rudnika kako je i najavljeno donacijom EU tako da je izvodjenje radova u toku i uskore se ocekuje njihov zavrsetak...Drago mi je sto si posetio moje mesto,nadam da ti se svidelo i da ces ponovo doci...Ako budes dolazio ikada ponovo zeleo bih da budes moj gost posto i ja volim motore i cesto posecujem razna mesta po Srbiji kad god mi se ukaze prilika... Ovo je stranica na fb o nasem S.Rudniku https://www.facebook...iRudnik?fref=ts Veliki pozdrav svim bajkerima... 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
charlie sheen 11 Napisano Mart 14, 2014 U prolazu, 18 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako trenutno izgledaju stara radionica i muzej koji se trenutno renoviraju....SENJSKI RUDNIK - MESTO KOJE VOLIM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Mart 14, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna prica potkovana dobrim fotografijama, svaka cast lalajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Mart 14, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Tuga da te uhvati... Vidim da je stari putopis, ali nema veze... o d l i č a n ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Mart 14, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko , odlican putopis i drago mi je da se tema osvjezila . Ovo mjesto cu posjetiti sigrno , a posebno kucu dje je sniman ,,Petrin Venac ,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Mart 14, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Letos kad sam bio u Sisevcu hteli da prošetamo i vidimo staro rudarsko okno ............................ stativa, sve zaraslo u korov i odustali posle nekih 300-400m sve zapušteno i propada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Mart 15, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan nisam procitao vise od 5 puta , a nisam ni manje !!!:care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Mart 15, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan ...kao da sam film odgledao ! ...a i svi vasi komentari upotpunjuju ovu pricu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban GSXR 600 k6 1 Napisano Mart 5 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedan dan da se provozamo tim krajem pa do Rasavice,kod Branke na pohovane vrganje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...