acim 765 Napisano Jul 23, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kako kaže novinar sa sajta The Kneeslider, na nagradi povodom 50 godina firme S&S Cycle pobedio je drugi motorcikli, ali ovaj je zaista poseban, pa sam i ja to hteo da prenesem ovde. http://www.engmore.com/racing.html Zaista lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 24, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi ni lep ni ruzan... nekako mi je "preteran" ... ne znam... ali sigurno bi voleo uzivo da ga vidim, tako mogu lakse da procenim da li mi je motor lep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jul 24, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izduvao (poludeo)sam od ovih izduva ......e vala,bio bi mi lep da mi ga daju...koliko god da je uzan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jul 24, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan malo viski,malo koka-kola =pa nemoz brale da mesas meni bas nije lep,al bitno je da bi ribice padale xD ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6074 Napisano Jul 24, 2008 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka, Wakan je posebna firma koja je razvila sopstveni V motor i nema nikakve veze sa HD. Inace, iz Francuske je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Jul 24, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Mocno , nocna mora za Buel! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jul 26, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka, Wakan je posebna firma koja je razvila sopstveni V motor i nema nikakve veze sa HD. Inace, iz Francuske je. Iz Francuske je, ali koriste S&S agregat (1600 ccm) za civilnu verziju. Ovo na slici iznad je prerada serijskog Wakana. Evo ga serijski model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Evo i fotografije serijskog modela Tehnički podaci: Agregat: vazdušno hlađeni V2 Snaga: 115 KS pri 6500 o/min. Obrtni moment: 155 Nm pri 4250 0/min. Ubrizgavanja: Keihin karburator 41mm Prenos: petostepeni preko kvačila sa 7 ploča, lancem Ram: TIG vareni hrom-molbdenski čelik, sa integrisanim rezervoarom za ulje Ogibljenje naprijed: Ceraini potpuno podesive USD viljuške prečnika 46mm Ogibljenje nazad: ZF Saachs monoamortizer Kočnice naprijed: dva čelična diska prečnika 340 mm sa šestoklipnim klještima Kočnice nazad: pozadi jedan disk prečnika 220 mm Guma naprijed: 120/70ZR17 Guma nazad: 180/55ZR17 Težina: 177 kg Prodaja počela u Oktobru 2006 godine, a cijena je kao i dizajn, ekskluzivna 28.000,00 € Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Izduvao (poludeo)sam od ovih izduva ......e vala,bio bi mi lep da mi ga daju...koliko god da je uzan ;D Jel' e taj izduv ispusta ,,buku'' jacine 150db po tvrdnji proizvođača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...