Jump to content

Moto Zajednica

Poznanik imao sudar danas u Ns-u.16.jul.2008.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Danas dolazeći kući sa sluzbenog puta oko 14 :00 iz Ns-a presao sam most na Kanalu i vidim odjednom zastoj!!! Sta je sad reko samo da nebude naki sudar ili nesto tako rekao sam u sebi kad sam prisao malo blize spustio sam prozor i pitao nekog tu blizu nesrece kako su sto on na ovo dečko je ok malo ugruvan ali devojka je mnogo losije >:(

Kad sam stigao blize kad ono vidim devojka lezi polivaju je malo vodom da se ne onesvesti kad sam video devojku pale roletne i poceo sam da drhtim jer sam video poznanika i njegovu devojku sa kojima inace idemo povremeno zajedno na susrete nisam mogao da verujem motor razbijen ,odmah sam stao sa strane dotrčao pitao njega kako je kaze dobro ali vidim da devojka bas i nije bila dobro nista nisam mogao da uradim jedino sto se secam da sam rekao drzi se nedaj se posle sam pitao jel osecas noge rekla je da oseca samo joj bole rame i ruka posle duzeg vremena cekanja stigla je prva pomoc koja ih je odnela jos sam u soku .

Sta se stvarno desilo kako sam pitao coveka koji prodaje lubenicu tu odma pored kaze da ih je taksista isekao tako sto je prelazio raskrsnicu i kaze on meni posle kad je pogledao nije ama bas nikog bilo kaze samo odjednom je bio tu i bummm u sred auta udarili Daciu Logan i preleteli pa valjda na put pali imali su kacige sto ih je spasilo sad sta je sa devojkom neznam tu je lezala drzali su je neke zene za ruku neznam saznam javljam nadam se da ce sve biti ok i nece biti nista lose po njoj drzi se Jeco. >:(

Motor je Honda CBR900rr momak je kupio pre 2 godine ima oko 21godinu,stigao sam minut posle udesa >:( >:(

Strasno!!! Opet taxista isekao motor!!!

post-212-12879001016546_thumb.jpg

post-212-12879001018843_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Slikao sam mobilnim koji sam jedva uspeo da drzim normalno toliko su mise tresle ruke!

post-212-1287900102116_thumb.jpg

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

ja bih ga licno ustrojio bez razmisljanja,brz oporavak devojci

Veruj mi i ja sam razmisljao da ga raspizdim tako sam se iznervirao >:(

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Matori, otsekao sam se kad si mi javio!

Jos sad kad vidim slike, nije bilo ni malo naivno!  :(

Ljudi, usporite u naselju, svasta moze da se desi...

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

opet taxi,,,doduse mislim i da je motor isao malo brze....ali taxista je krivac br1...

zelim im brz oporavak...

isti post bi bio i moj, samo ovo "isao malo brze" nije na mestu, po mom misljenju koliko vidim sa slike, auto je opasno dobro udaren, ipak je krivica i dosta veca brzina.

Najnovije vest je da je dečko ok malo ugruvan bez preloma a devojka ima slomljenu karlicu na 2 mesta i rame zelim joj brz oporavak !!!

• U prolazu, 68 postova
  • Motocikl: DL1000 V-Strom 2007

Au..

Nemam ništa protiv nekih taksista, ali generalno bih uveo da se svima profesionalcima u slučaju da su krivi za udes sudi bar tri puta oštrije i da obavezno bude krivica, pa kad napune zatvore, ovi što ostanu, valjda će biti pažljiviji.

Ljudi treba da pišemo peticiju za oštrije kazne za profesionalce (taksisti, autobusi, kamioni, kombiji)!!!

Devojci i momku, dobro su prošli, želim im oporavak bez posledica!

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

jutros u gradjanskom listu sam procitao ovu vest strasno ,samo da devojci bude bolje,kako rece maki ljudi usporite u naseljenom mestu

• Drug član, 1440 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Momci,

Ovo gledamo svaki dan.

Jedini način da pokušamo da izbegnemo ovo je da mi motoristi vozimo dosta sporije u naseljima jer tako imamo šansu da izbegnemo ovakvog Logana.

Da me neko pogrešno ne shvati ne mislim da je momak sa 900rr vozio brzo naprotiv, vidi se ko je kriv ali ja se ježim ovakvih situacija jer ih ja ne kontrolišem pa zato je jedini eventualni spas manja brzina i nepovernje u vozača kola da može da uradi nešto nepromišljeno.

Meni se slično desilo pre neki dan pri povratku sa Tare u B. Bašti idem 30km/h kroz B.Baštu sam centar grada i bočno desno dolazi Seat Ibiza noviji auto, otvoren prozor i momak gleda prema meni i ostvarimo kontakt očima (znači video me) bilo je 10m i ladno čovek ulazi na put.

Reč nisam rekao samo sam promenio pravac i obišao ga sa tih 30km/h jer sam očekivao da to može da uradi.

Sa njim ne bi bilo razmene bilo kakvih reči već samo teške batine i ništa više.

50m iza toga stajem u sred svoje trake pored kolege na motoru koji me čekao bez migavca ili bilo čega , dolazi Ibiza staje iza mene, čeka vozila iz drugog smera, obilazi me i to je to.

Hteo sam da me pita zašto mu smetam ali se to nije desilo.

Kako ljudski mozak radi velika je nepoznanica. Ja nisam očekivao njegovu takvu reakciju kada je došao na raskrsnicu jer smo se gledali oči u oči pa se to retko dešava ali desi se ponekad.

Zato ne verujte nikada i nikada.

Vozite iz zadovoljstva ko voli brže samo gde nema šanse da se pojavi neko ko može da vam promeni pravac kretanja i uvek jako obazrivo

• U prolazu, 99 postova

posto sam procitao da je decku dobro onda da napisem nesto mozete me kriviti i sta vec zar nemislite da je vise smesno u ovakvim situacijama da krivimo drugog. izracunajtekoliko metara predjete u odredjenim brzinam pa cete da vidite da vas niko nevidi (i nezeli da vidi)

posto svaki dan opominjemo jedni druge citamo u crnoj hronici ,motoristi na putui ako do sada sa takvom statistikom ,a da nepricam da nam je nedaj boze stradao neki drug,ili poginuo sramota je a da nepriznamo u dobar deo situacija smo mi krivi brzina na prvom mestu

a kad se budemo i mi opametili verovatno ce biti i manje udesa .

put je za sve ne samo nas ako se necuvamo nece niko.nerazumem ljude koji sebi dozvoljavaju taj bezobrazluzk da stave devojku i voze ovako kako voze

sto znaci pogledajte uglavnom je brzina presudna.

ja vozim motor kao i vecina ovo sto sam napisao vazi za mene i ostale nismo bogom dani jedan je zivot

• Aktivirao se na času, 3279 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Meni su se slicne situacije desavale i solo i sa devojkom, pa devojka nema veze sa tim, vec samo brutalno nepostovanje ''jacih'' za volanom. Kad me je Yugic isekao jednom u zemunu, pristigoh ga i upitah dali bi me ''video'' da sam vozio sleper?? Devojka je bila sa mnom pa nisam isao dalje od pitanja... Ne lupajte gluposti

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja