MilosRS 0 Napisano Maj 31, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, apsolutni sam pocetnik, medjutim, odlucio sam da kupim prvi motor. Visok sam 194cm i imam 95-100kg, i shvatio sam citajuci forume da je to ogranicenje. Razmisljao sam o Viragu xv 535. Hoce li mi biti premali? Na pocetku sam mislio kupiti nesto sa manje ccm, ali sam ukapirao da nema sanse da cu moci nesto takvo naci sa ovom visinom. Za Viraga sam cuo da je dobar pocetnicki motor i to me privuklo, svidja mi se i kako izgleda. Koja je generalna preporuka za visokog vozaca, da li je visina sedista najvaznija? Najlepsi su mi naked modeli, coperi najvise. Ali ne mogu kupiti 700+ ccm jer cu zabosti negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Maj 31, 2020 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to motor za tvoju konstituciju. Možda ipak da razmotriš Dragstar 650 ili VN800 sa produženim komandama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Maj 31, 2020 Drug član, 4752 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, apsolutni sam pocetnik, medjutim, odlucio sam da kupim prvi motor. Visok sam 194cm i imam 95-100kg, i shvatio sam citajuci forume da je to ogranicenje. Razmisljao sam o Viragu xv 535. Hoce li mi biti premali? Na pocetku sam mislio kupiti nesto sa manje ccm, ali sam ukapirao da nema sanse da cu moci nesto takvo naci sa ovom visinom. Za Viraga sam cuo da je dobar pocetnicki motor i to me privuklo, svidja mi se i kako izgleda. Koja je generalna preporuka za visokog vozaca, da li je visina sedista najvaznija? Najlepsi su mi naked modeli, coperi najvise. Ali ne mogu kupiti 700+ ccm jer cu zabosti negde. Ако немаш кочницу у глави која кочи десну руку онда чеш се забости негде и са 50ком. Иначе неписано правило је да се снага брзо прерасте па се тражи нешто јаче и зато гледај да првим одабиром одложиш тај тренутак.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5020 Napisano Maj 31, 2020 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pa pogledaj onaj sajtic sto prikaze gabarite vozaca na odredjenom motoru.Ako neko zna kako se zove,ja ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16912 Napisano Maj 31, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Za tvoju konstituciju Transalp! I ja sam 194 i težak oko 100 kila i Transalpa sam vozio 5 godina i prošao sa njim oko 65.000km. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3008 Napisano Maj 31, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cycle-ergo.com 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno druže mala je to mašina. Ja sam visok malo jače od 1.8m i imam oko 95kg, po visini se smestim taman, malo su noge više savijenije, ali ništa strašno. Kilažu vuče za moje potrebe super. S obzirom da si viši, mislim da ti ne bi pasovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosRS 0 Napisano Maj 31, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam Vulcan 750, on i bez produzenih komandi najbolje izgleda na cycle ergo. Nece biti lako pronaci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16912 Napisano Maj 31, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, MilosRS je napisao: Gledam Vulcan 750, on i bez produzenih komandi najbolje izgleda na cycle ergo. Nece biti lako pronaci.. Taj "Cycle ergo" samo pokazuje kako ćešda izgledaš na nekom motoru, a ne i kako ćeš da se osećaš na njemu. Ja sam recimo na ovom "programčiću" video da bi mi odgovarali neki motori po gabaratima, a kada sam uživo seo na njima uvideo da od toga nema ništa. Najviše mi recimo bilo krivo kada mi je "cycle ergo" pokazao da bi mi Afrika (RD-04) legla super, a kada sam seo i provozao to bila katastrofa i mučenje. Prema tome bez fizičke probe nekog motora nemoj ni da razmišljaš o njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Maj 31, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan @zika56 Zašto Afrika nije odgovarala, a Transalp jeste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16912 Napisano Maj 31, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, WoodyRider je napisao: @zika56 Zašto Afrika nije odgovarala, a Transalp jeste? Zato što rezervoar na RD-04 ima u delu prema sedištu dubok "usek" za kolena, a moje noge su dugačke i kolena su prelazila dužinu tog useka i da bih vozio noge su morale ili da mi budu bukvalno "raščepljene", ili da sedim na delu sedišta za suvozača. Sa RD-07 situacija je bila bolja, ali mi Transalp po ergonomiji i dalje bio daleko bolji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije problem da je motor kinez i da ima samo 250 cc, pogledaj Sprint Challenger. Ogroman čoper dug 2.4m. Širok je. Samo je potrebno staviti širi korman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Maj 31, 2020 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan KTM 640 adventure R najvišlji motor !!! ali daleko je od čoper stila ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 217 Napisano Jun 7, 2020 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam na prodaju Kawasaki LTD 450 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Jun 7, 2020 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Transalp je za tebe.Isto kao sto je bio za mene pre 4-5 godina.Isto sam znao da hocu motor I bio ogranicen svojim dimenzijama (192cm,120kg) i isto mi je padao na pamet Virago, dobro je da se nisam zeznuo.Probaj Transalpa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...