svrle 2 Napisano Jul 11, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan imali smo dosta diskusija o boxer motoru na bmw motorima a sada bih hteo da cujem i neke komentare na temu inline 4 agragata na bmw motorima. Kako se pokazao u praxi,ja nikada nisam imao priliku da vozim ove novije bmw motore sa ovim tipom agragata pa ne znam i necu da komentarisem,sve u svemu zanima me da li je isto tako kvalitetan i pouzdan kao i vecina bmw motocikala koji su bili sa boxer agragatima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jul 12, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ti kad kupis motor ja odoh da se napijem. a mislim da znam ko ce da mi pravi drustvo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Jul 12, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan napicu se i ja. ;D Sta ces kad se nema para,nisam kriv sto me moja profesija ovde kod nas uzasno lose placena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jul 12, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ikada imao seksualni odnos sa frigidnom ribom. Osećaj je takav. Ti daš gas on ide, nema skoka snage, nema nekog ubrzanja, nema vibracija, nema filinga za osećaj, ništa, ni krilca. O.K. ne kvari se, ali ne ide, ne koče, ne leži, kome treba trakav motor osim pandura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jul 12, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ikada imao seksualni odnos sa frigidnom ribom. Osećaj je takav. Ti daš gas on ide, nema skoka snage, nema nekog ubrzanja, nema vibracija, nema filinga za osećaj, ništa, ni krilca. O.K. ne kvari se, ali ne ide, ne koče, ne leži, kome treba trakav motor osim pandura. Svidja mi se sto si realan i objektivan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Jul 12, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ikada imao seksualni odnos sa frigidnom ribom. Osećaj je takav. Ti daš gas on ide, nema skoka snage, nema nekog ubrzanja, nema vibracija, nema filinga za osećaj, ništa, ni krilca. O.K. ne kvari se, ali ne ide, ne koče, ne leži, kome treba trakav motor osim pandura. nisam trazio laicku procenu,to sam mogao i sam,znam da ovde ima par clanova sa k1200r modelima pa neka mi oni kazu nesto ako budu nasli vremena,a i ostali koji su upuceni u ovu materiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jul 12, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ikada imao seksualni odnos sa frigidnom ribom. Osećaj je takav. Ti daš gas on ide, nema skoka snage, nema nekog ubrzanja, nema vibracija, nema filinga za osećaj, ništa, ni krilca. O.K. ne kvari se, ali ne ide, ne koče, ne leži, kome treba trakav motor osim pandura. nisam trazio laicku procenu,to sam mogao i sam,znam da ovde ima par clanova sa k1200r modelima pa neka mi oni kazu nesto ako budu nasli vremena,a i ostali koji su upuceni u ovu materiju. Revolution je sve samo ne laik po pitanju svih motora i mislim da ti je dao odlican odgovor bez obzira svidjalo ti se ili ne ,vlasnici istih su sigurno subjektivni po pitanju ocenjivanja svojih ljubimaca tako da ...to ti je to otprilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 12, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pitajte Luku !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jul 13, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ti kad kupis motor ja odoh da se napijem. a mislim da znam ko ce da mi pravi drustvo.. Sto mi je ova izjava poznata... : ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jul 13, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ikada imao seksualni odnos sa frigidnom ribom. Osećaj je takav. Ti daš gas on ide, nema skoka snage, nema nekog ubrzanja, nema vibracija, nema filinga za osećaj, ništa, ni krilca. O.K. ne kvari se, ali ne ide, ne koče, ne leži, kome treba trakav motor osim pandura. I dalje stojim pri svojoj izjavi, makar bio i k 1200 rs, više mi se svidja Boxer, nekako ima neki šmek, nije sterilan. U redu ovaj zadnji k1200 rs koči odkad su stavili abs, ali samo to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jul 13, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ti kad kupis motor ja odoh da se napijem. a mislim da znam ko ce da mi pravi drustvo.. Sto mi je ova izjava poznata... : ;D ;D ;D jel jeste ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Jul 13, 2008 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Osecaj frigidnosti postoji,kad je vozac impotentan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJM 5 Napisano Jul 15, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sunshine State - HERZEGOVINA N 42°42.757' E018°20.748' Motocikl: Yamaha XT660ZA, BMW C-400X , Kymco People S 504T Prijavi odgovor kao problematičan Po prvi put u životu čujem da BMW "BRAMBO" kočnica sa dvostrukim diskom i ABS-om slabo koči sigurno zato što BRAMBO slabo koči Ferari i ostali prestižni sportski automobili ga stavljaju na svoje proizvode. Kod mene je K-75RT iz 1992god. i to je redni sa 3 a ne sa 4 cilindra pa bih volio da probaš da sa nji8m zakočiš i da onda procjeniš da li dobro koči ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 18, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Po prvi put u životu čujem da BMW "BRAMBO" kočnica sa dvostrukim diskom i ABS-om slabo koči sigurno zato što BRAMBO slabo koči Ferari i ostali prestižni sportski automobili ga stavljaju na svoje proizvode. Их, ти Кинези! Није им доста "Реабок" патика, "Памасоаник" телефона, већ су и "Брембо" ископирали... Sorry, мала шала, направио си лапсус. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jul 18, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Po prvi put u životu čujem da BMW "BRAMBO" kočnica sa dvostrukim diskom i ABS-om slabo koči sigurno zato što BRAMBO slabo koči Ferari i ostali prestižni sportski automobili ga stavljaju na svoje proizvode. Kod mene je K-75RT iz 1992god. i to je redni sa 3 a ne sa 4 cilindra pa bih volio da probaš da sa nji8m zakočiš i da onda procjeniš da li dobro koči ili ne Možda nekom vt 500 c dobro koči, za moj ukus slabo, kao i BMW. Nije to mana samo bmw a recimo Vstom1000 koči kao brod, Honde starijih generacija takodje. Kada sa motorcikla japanske proizvodnje iz 90 it sednete na BMWa čini vam se da kad kočite usporavate vreme, ali ne stajete, drum i dalje prolazi ispod vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jul 18, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Kada sa motorcikla japanske proizvodnje iz 90 it sednete na BMWa čini vam se da kad kočite usporavate vreme, ali ne stajete, drum i dalje prolazi ispod vas. Sto volim kad se ovako pesnicki izrazavas... Ja bi ovo napisao u desetercu... sa antitezom obavezno. Da ne offujem jelte, osim sto mi se svidja tvoj stil pisanja, saglasan sam sa tobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jul 19, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja bih mogao da napišem i prozni tekst, iliti esej, ali mi se na arči papir na iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...