n3b07sh4 9 Napisano Maj 24, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2018 Yamaha X MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Šone iz NS od sada na semaforima ispred automobila. Ljubimac je 2018. X Max 300. ♡ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Maj 24, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao, ne znam da li je bolji naslov ili tekst unutar teme.. nasmeja me za ceo dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n3b07sh4 9 Napisano Maj 25, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2018 Yamaha X MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Haha... Seti se kad smo bili klinci, pa dobili Shock zvaku... E taj osecaj me prati otkad sam uzeo opet skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minibubica 43 Napisano Maj 25, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao najbolji maxi skuter danasnjice imas, daj malo vise slika, iskustvo, zvuk akrapa itd. itd. sta si se stiso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n3b07sh4 9 Napisano Maj 26, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2018 Yamaha X MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Minibubica je napisao: Dobrodosao najbolji maxi skuter danasnjice imas, daj malo vise slika, iskustvo, zvuk akrapa itd. itd. sta si se stiso Hvala! E pa duže vreme sam pratio oglase, njuškao, i uživo gledao skutere, probao... Forzu, Xciting i Xmax400 i padne odluku na Xmax 300. Prezadovoljan sam. 2018to. 5000km. ALU oslonac za nogu, Akrapovič, i manji sportski vizir. Prodavac skroz korektan... Sada ga vozim na mali servis, i gume naručujem (najverovatnije) Pirelli Angel scooter - i to je to - SEZONA MOŽE DA POČNE! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n3b07sh4 9 Napisano Novembar 25, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2018 Yamaha X MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Spremni za update izgleda? Prelepio ga folijom jos letos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n3b07sh4 9 Napisano Novembar 25, 2021 (promenjeno) U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2018 Yamaha X MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Matt armored camo green 3M folija. Koga interesuje da ulepsa svoj motor Instagram - autofolijenovisad Promenio Novembar 25, 2021 član n3b07sh4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6468 Napisano Novembar 25, 2021 Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pise li ti boja u saobracajnoj, pitam zbog tehnickog i registracije kako ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n3b07sh4 9 Napisano Novembar 25, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2018 Yamaha X MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Aha. Kad radis sledeci tehnicki, dodaju ti na boju FL ili F. i to je to. Nikakav problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6468 Napisano Novembar 25, 2021 Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan U saobracajnu ti dodaju ili? Ako je u saobracajnu znaci mora da se menja saobracajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n3b07sh4 9 Napisano Novembar 25, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2018 Yamaha X MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da. Menja se saobracajna. Meni mala cena za ono sto dobijes. Prosle godine mi je bio zut. Ove godine kamo zelena. Sledece ko zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Novembar 25, 2021 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Orijentaciono, koliko para izađe ovo (lepo) zadovoljstvo ? Bar za tvoj model... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6468 Napisano Novembar 25, 2021 Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam razmisljao bas o folijama, difol je u bg-u najzvucniji, ne znam kakvi su sa cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Novembar 25, 2021 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od folije. Ima jeftinih a ima i da te Bog sacuva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n3b07sh4 9 Napisano Novembar 25, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2018 Yamaha X MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa oko 150-200. Zavisi od cene folije. Ali isplati se. Kad je skinem, boja ispod je kao n o v a. Sad cu probati da nadjem slike stare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6468 Napisano Novembar 25, 2021 Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ove kameleon mi se svidjaju ali su verovatno i najskuplje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n3b07sh4 9 Napisano Novembar 25, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2018 Yamaha X MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Žuta osa. Inače, ovo je originalna boja za azijsko tržište. Meni žao što nije bio za izbor kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n3b07sh4 9 Napisano Novembar 25, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2018 Yamaha X MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Sharky - Alex je napisao: Ove kameleon mi se svidjaju ali su verovatno i najskuplje HahHa nevera da si ovo izbacio. Ovaj lik što mi je radio folije (inače extremno talentovan i pedantan) mi je baš nju preporučio. Možda sledeće godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6468 Napisano Novembar 25, 2021 (promenjeno) Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ova zuta mu ludacki dobro stoji, pogotovu spreda kad se gleda @n3b07sh4 ako odemo zajedno mozda nam da popust na kolicinu Ta kameleon izgleda uzivo jos bolje nego na slici. Promenio Novembar 25, 2021 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Novembar 25, 2021 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Tja… sta znam… meni su te trokomponentne, kameleon malo dziberana. Verovatno stvar ukusa. Zato mat zuta ko bonbon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6468 Napisano Novembar 25, 2021 Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Na autu jeste klinacki, fale jos one neonke ili led u boji ispod auta Na skuteru ne bi bilo toliko upadljivo, manje su povrsine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n3b07sh4 9 Napisano Novembar 25, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2018 Yamaha X MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Sharky - Alex je napisao: Ova zuta mu ludacki dobro stoji, pogotovu spreda kad se gleda @n3b07sh4 ako odemo zajedno mozda nam da popust na kolicinu Ta kameleon izgleda uzivo jos bolje nego na slici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n3b07sh4 9 Napisano Novembar 25, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2018 Yamaha X MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zuta je jako dobra! Jako. I sto je najbitnije - jako je upadljiv. vide te na putu. Sto je meni u ovo doba kad su svi na telefonima, jako bitno. Pa hajde. Ja cu sigurno pred sezonu ici. Decko je uradio skroz korektan, mozda nam i da popust. Uglavnom - slusao sam i njegove savete, jer sam i auto radio kod njega. Zna sta ide, sta ne, jednostavno ima iskustva. Moj je onaj Renault Talisman na instagram stranici. Bas bas sam prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n3b07sh4 9 Napisano Novembar 25, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2018 Yamaha X MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Sharky - Alex je napisao: Na autu jeste klinacki, fale jos one neonke ili led u boji ispod auta Na skuteru ne bi bilo toliko upadljivo, manje su povrsine Znas sta je meni bilo npr glavno. Izmedju 2018 i 2021 xmax-a nema razlike sem u boji. Bukvalno odes u radnju, uzmete istu tu foliju, i imas xmaxa 2021. Ako to nekog brine. Ja sam to najvise radio jer se meni menjala boja. I lepse mi tako. Nekako osvezis. A onda kad se skine folija, ova ispod farba je bez i jedne ogrebotine. Pa kontam da se i bolje prodaje uz servisnu knjizicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...