Jump to content

Moto Zajednica

n3b07sh4

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    2018 Yamaha X MAX 300

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

n3b07sh4's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Upali iz prve. Moguce da sam zbog ovog nocu rekao skoro iz prve. Hvala na svemu. Guglao sam sauh mi je izasao zato sam napisao tako. On je rekao saug. Ne razumem se. Mozda nije to mislio.
  2. Kao da ne spricne dovoljno goriva da upali. Zvao sam ih danas. Ps. Akumulator je dobar. Baterija je dobra. Sve radi kada je temperatura normalna dnevna. Kaze mi platner da je najverovatnije sauh - jer nam on ne treba toliko na normalnim temperaturama. Videcemo.
  3. Znas sta je meni bilo npr glavno. Izmedju 2018 i 2021 xmax-a nema razlike sem u boji. Bukvalno odes u radnju, uzmete istu tu foliju, i imas xmaxa 2021. Ako to nekog brine. Ja sam to najvise radio jer se meni menjala boja. I lepse mi tako. Nekako osvezis. A onda kad se skine folija, ova ispod farba je bez i jedne ogrebotine. Pa kontam da se i bolje prodaje uz servisnu knjizicu.
  4. Zuta je jako dobra! Jako. I sto je najbitnije - jako je upadljiv. vide te na putu. Sto je meni u ovo doba kad su svi na telefonima, jako bitno. Pa hajde. Ja cu sigurno pred sezonu ici. Decko je uradio skroz korektan, mozda nam i da popust. Uglavnom - slusao sam i njegove savete, jer sam i auto radio kod njega. Zna sta ide, sta ne, jednostavno ima iskustva. Moj je onaj Renault Talisman na instagram stranici. Bas bas sam prezadovoljan.
  5. HahHa nevera da si ovo izbacio. Ovaj lik što mi je radio folije (inače extremno talentovan i pedantan) mi je baš nju preporučio. Možda sledeće godine!
  6. Žuta osa. Inače, ovo je originalna boja za azijsko tržište. Meni žao što nije bio za izbor kod nas.
  7. Pa oko 150-200. Zavisi od cene folije. Ali isplati se. Kad je skinem, boja ispod je kao n o v a. Sad cu probati da nadjem slike stare.
  8. Da. Menja se saobracajna. Meni mala cena za ono sto dobijes. Prosle godine mi je bio zut. Ove godine kamo zelena. Sledece ko zna
  9. Aha. Kad radis sledeci tehnicki, dodaju ti na boju FL ili F. i to je to. Nikakav problem
  10. E ljudi, Imam motor ovaj iz naslova, Presao sam samo 9000. Sve radjeno u Platneru, medjutim... Kada temperatura padne, evo konkretno ovih dana, izmedju npr 1-4 - Meni motor sanse nema da upali. Vergla, sve radi, pun akumulator, a sanse nema. Par dana verglam, verglam uvece, i upali posle par minuta. Ali sinoc mi se ispraznio akumulator. Ps. Preko dana, kada je temp preko npr 7, upali lagano skoro iz prve.
  11. Matt armored camo green 3M folija. Koga interesuje da ulepsa svoj motor Instagram - autofolijenovisad
  12. Spremni za update izgleda? Prelepio ga folijom jos letos...
  13. Hvala! E pa duže vreme sam pratio oglase, njuškao, i uživo gledao skutere, probao... Forzu, Xciting i Xmax400 i padne odluku na Xmax 300. Prezadovoljan sam. 2018to. 5000km. ALU oslonac za nogu, Akrapovič, i manji sportski vizir. Prodavac skroz korektan... Sada ga vozim na mali servis, i gume naručujem (najverovatnije) Pirelli Angel scooter - i to je to - SEZONA MOŽE DA POČNE!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja