drumskalisica 8741 Napisano Maj 10, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti u principu lepo radi. Verovatno bi trebalo da se opere i očisti i karburator. Što se ovog tiče : Pre 10 sati, Vilijam je napisao: .Naime,posle dve-tri kurble,on prvo pljune,pa tek onda na sledećoj kurbli upali. I MZ i Jawa su malo specifični, oba motora se pale tako što ih prvo zakurblaš ( dve kurble ) bez kontakta ( što bi mi rekli - da povuče gorivo ), pa tek onda kontakt i paljenje. Takođe se MZ-u da i saug kad je hladan ( na nekom pun saug, nekom pola - to se malo eksperimentiše da se utvrdi ). Za ulje sam ti rekao gde da gledaš . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vilijam 7 Napisano Maj 13, 2020 U prolazu, 13 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, samo da dopunim info,Emza je trenutno kod majstora,da rešimo problem curenja ulja,vidimo šta je sa tim paljenjem a taman i da vidimo kakva je situacija u mašini.Ozvezao sam ga kod majstora na njegovim točkovima,nekih 5 kilometara,vuče kao lud,nategao je bio 120km/h lagano,jedino što na svaki aj lupam,deseti takt preskoči i štucne ali se ne oseća kad ga pritisneš.Biće i da je bombina,to će već majstor Sale da reši.Tačno me vratio u svoje momačke dane,posle gotovo dvadeset godina Jedino što je sad baš gužva pa ću morati da čekam par dana dok raščisti kosačice,trimere i ostalu skalameriju pre mog motora Nadam se da nekoga zanima ovo moje pisanije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 302 Napisano Maj 13, 2020 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pratimo... Samo ti pisi i obavestavaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da zanima;ovih novih ima na svakom ćošku a i lijepo je vidjeti vraćanje starog stroja u novi život. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10174 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo piši i slikaj sve što radiš. Tako ćeš imati za sebe istorijat i podsetnik šta si sve radio a mi ćemo uživati u restauraciji legendarnog Emzejca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 13, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pratim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Bembaru, ali mi je ETZ250 stara ljubav. Jos uvek ponekad pomislim kako bi bilo lepo da sredim neki u fabricko stanje. Samo pisi !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Bembaru, ali mi je ETZ250 stara ljubav. Jos uvek ponekad pomislim kako bi bilo lepo da sredim neki u fabricko stanje. Samo pisi !!!Nemoj da puno misliš nego kupuj neki primerak. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vilijam 7 Napisano Maj 14, 2020 U prolazu, 13 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nešto mi je cilj koji želim da postignem sa sređivanjem svog MZ-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor93 0 Napisano April 20, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.. da li moze kompletno paljenje od puha poni expresa na mz250? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...