PVagner 9 Napisano Septembar 7 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW C400GT, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Džim Džarmuš said: Da,sav je oklopljen.. upravo jedan od razloga zbog koga prodah x adv 750 samo nisam tako temeljno dokumentovao kao ti.Ali da, po gradu preznojavanje opšte.Postoje ljudi kojima to nesmeta,meni je bilo na drugom mestu... Jedno je sigurno sa c400 neces imati taj problem uopšte. Cak se x adv 750 dosta manje greje, jer ima drugacije postavke palstika valjda, ali svakako manje od forze, bar tako kazu. Generalno, meni je C400GT nesto najbolje na sta sam seo i sta vozim. Mozda ce mnogi komentarisati ovo ili ono - prelazak sa konja na magarca, ali skuter je stvarno skoro pa savrsen i iskreno od svega sto sam vozio, a i probao meni najvise odgovara. Naravno voleo bih elektrovizir kao kod Forze 350, da ima mesta uvek za dve kacige, bez onog dela koji se spusta (ali to nije moguce ako hocete ovako veliko i dugacko sediste), mozda tempomat,... Ali generalno ovde je sasvim sve dobro uklopljeno i sto je meni dobra stvar, mogu noge skroz, ali stvarno skroz da ispruzim bez ikakvih problema. Od svih skutera koje sam probao, vozio, iznajmio, pozajmio, ovakav komfor nema ni jedan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3649 Napisano Septembar 7 Drug član, 1743 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Moze jos da se poboljsa udobnost tj.mesto za noge ali to ti nije potrebno ako nisi preko 190..Elem skine se taj naslon za lumbalni deo i mozes da legnes bukvalno..a postoje i crne kozne nitne ,dugmad koje zatvaraju rupe od šrafova kao da ih je bmw napravio .Poručuju se sa Ali express (imam ih) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 193 Napisano Septembar 8 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan @PVagner @Džim Džarmuš Svaka vam obojici čast na informacijama, ovo je ono zbog čega je forum zlata vredan, u salonu i oko salona svaki od motra je savršen dok ne provedeš na njemu neko vreme te vidiš sve mane, a kada su i ovako dokumentovane onda je to milina za svakog, verujem da bi Honda trebala ovim da se pozabavi kao ozbiljan premium brand. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6159 Napisano Septembar 8 Ne silazi, 4575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To grejanje je posledica Euro normi. Euro5 je bilo zlo, Euro5+ još veće. Kad dođe Euro6 na red, tek će Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3649 Napisano Septembar 8 (promenjeno) Drug član, 1743 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan I stari adv greje ima na Italijanskom forumu.Verovatno ovaj euro 5 vise ali to su nijanse zato sto i onaj na kom je urađen decat MY24,nova grana.. Nista spec nije smanjio grejanje. Promenio Septembar 8 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PVagner 9 Napisano Septembar 9 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW C400GT, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/8/2025 at 12:27 AM, Džim Džarmuš said: Moze jos da se poboljsa udobnost tj.mesto za noge ali to ti nije potrebno ako nisi preko 190..Elem skine se taj naslon za lumbalni deo i mozes da legnes bukvalno..a postoje i crne kozne nitne ,dugmad koje zatvaraju rupe od šrafova kao da ih je bmw napravio .Poručuju se sa Ali express (imam ih) Hvala. Ja sam nizi i ovo je bukvalno prvi i jedini skuter gde bukvalno, ali bukvalno mogu potpuno da ispruzim noge. Tacnije ovo je prvo vozilo gde mogu potpuno da ispruzim noge. Ni u jednom automobilu, niti skuteru nisam mogao. Tako da bi svakako napomenuo da je ovo jedini skuter koji ima 3 polozaja za noge napred i eto cetvrti da se u nekom trenutku naslonite na suvozacev deo za noge. Ali ono sto je meni neverovatno i sto ne mogu bas ovako da ukratko objasnim u tekstu je zapravo koliko medjupolozaja imate u toku voznje zbog sedista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8701 Napisano Septembar 19 Drug član, 597 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan C400GT je za mene "best of the best", vredi svaki uloženi evrić u njegovu kupovinu, mogu svi za ostale modele da pričaju u superlativu za njihove pulene ali bmw samo ćuti i sa podsmehom ih sluša, ja sam ga u danu vozio na relaciji NS-Novi Pazar i tamo po okolini i onda nazad, moja zadnjica nije osetila taj put dok je kolega na x-max u otkukao više od polovine putovanja, odlično ide i u dubokoj vodi da ne pređe auspuh a moj je jednom prilikom bio skoro i podmornica jer je bio u vodi do kormana i komandne table, al tada je morao u servis na čišćenje (znaju forumaši istorijat mog bengulića), ja sam vrlo gabaritan, 170kila žive vage i 194 visine, sa dužim rasponom nogu od normalnog čoveka, tako da mi je c400 kao kamion da teram u odnosu na svu kompletnu konkurenciju i pored svega toga on pod mojom tonažom je nedavno na autoputu navukao ravno 160 km/h (istovremeno je garmin pokazao 154km/h). Nedavno je Voja iz Mudrolija o motorima kao radio test skutera z amoguću kupovinu i najmanje se zadržao na C400GT, nije ni polovinu nekih svojih testova uradio i izneo zapažanja o njemu pa čak ni suprugu koju je stavljao na svaki skuter na C400 je nije stavio da je provoza jer je ona za svaki skuter dala svoj sud iz gledišta suvozača ... jeste njemu cena bila presudni faktor i tu mu se bmw nije uopšte uklapao ali nije fer prema tom modelu da se tako poneo prema njemu ... dodouše ceo serijal je bio samo komercijalna farsa jer je više nego očigledno da je već unapred bio odabran taj neki novi zontesov adv skuter da ih ih voja preko mudrolija reklamira. Ja mog kao prodajem a molim Boga da ga ne prodam tako da za sada još uživam sa njim. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3649 Napisano Septembar 19 (promenjeno) Drug član, 1743 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, ПИпезос je napisao: Nedavno je Voja iz Mudrolija o motorima kao radio test skutera z amoguću kupovinu i najmanje se zadržao na C400GT, nije ni polovinu nekih svojih testova uradio i izneo zapažanja o njemu pa čak ni suprugu koju je stavljao na svaki skuter na C400 je nije stavio da je provoza jer je ona za svaki skuter dala svoj sud iz gledišta suvozača ... jeste njemu cena bila presudni faktor i tu mu se bmw nije uopšte uklapao ali nije fer prema tom modelu da se tako poneo prema njemu ... dodouše ceo serijal je bio samo komercijalna farsa jer je više nego očigledno da je već unapred bio odabran taj neki novi zontesov adv skuter da ih ih voja preko mudrolija reklamira. Ja mog kao prodajem a molim Boga da ga ne prodam tako da za sada još uživam sa njim. Da o ovome je bilo reči i na FB ,ljudi su saznali da je Voja kupio Zontes pre kompletnog testa, zaista je mnogo ljudi razočarao tom mimkrijom od testa, da ne kažem nameštenim tenderom i neobjektivnom,nepotpunom recenzijom..Ali ok svako ko ode i provoza biće mu jasno kakav je c400gt.. Promenio Septembar 19 član Džim Džarmuš 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...