cdraskovic 12 Napisano pre 12 sati U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2526 Napisano pre 12 sati Drug član, 1082 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kratko si držao na oglasima,a i pitanje koliko si bio realan sa cenom..Ja sam moj brzo prodao (2m) doduše bez oštećenja i sa manjom km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4768 Napisano pre 11 sati Drug član, 3641 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi odakle je kolega, u Bg to nekako i ode, u manjim mestima malo mnogo teže. Ima par iz Kg, ne mogu da prodaju godinama, X model. A i u svakom momentu ima bar 20 sličnih na oglasima, ima da se bira neogreban, neoštećen i tako to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2526 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Drug član, 1082 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se ,zato treba biti realan sa cenom,kažem generalno ne odnosi se na @cdraskovic jer neznam koliko je cenio svoj. Cene su nerealne zaboravila se racunica da ti motor vredi 20%manje kad izadje iz salona. Tih 20% je prvi razuman iznos koji bi me motivisao da kupim polovan ,na to treba ukalkulisati km i ostecenja i godište,na kraju i grad u kome zivis (nazalost ali je tako). Mora da se izgubi ,nemoj da ulazis u pricu ako nisi spreman na to,to je cena ovog zadovoljstva. Ne kazem da neki nisu razbili,zaobišli ovu logiku u koroni.Ali to je bilo tad ,nema više..do novog "događaja" Promenio pre 5 sati član Džim Džarmuš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cdraskovic 12 Napisano pre 5 sati U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Držao sam najmanju cenu u oglasima za to godište. Iz Beograda sam. Verovatno su u pitanju oštećenja i kilometraža. Nego iskreno to me i nije začudilo, ali sam iznenađen sa Deltom. Mislio sam da će bar da izađu sa ponudom. No, sad sam rešio da ga zadržim do kraja i da kupim nešto uz njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cdraskovic 12 Napisano pre 5 sati U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2526 Napisano pre 5 sati Drug član, 1082 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sređen je komplet prema manualu čak i ulje u viljškama,sad ga vozi bar još malo dobar je to motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...