cdraskovic 12 Napisano Novembar 27, 2024 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2600 Napisano Novembar 27, 2024 Drug član, 1148 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Kratko si držao na oglasima,a i pitanje koliko si bio realan sa cenom..Ja sam moj brzo prodao (2m) doduše bez oštećenja i sa manjom km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4941 Napisano Novembar 27, 2024 Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi odakle je kolega, u Bg to nekako i ode, u manjim mestima malo mnogo teže. Ima par iz Kg, ne mogu da prodaju godinama, X model. A i u svakom momentu ima bar 20 sličnih na oglasima, ima da se bira neogreban, neoštećen i tako to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2600 Napisano Novembar 27, 2024 (promenjeno) Drug član, 1148 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se ,zato treba biti realan sa cenom,kažem generalno ne odnosi se na @cdraskovic jer neznam koliko je cenio svoj. Cene su nerealne zaboravila se racunica da ti motor vredi 20%manje kad izadje iz salona. Tih 20% je prvi razuman iznos koji bi me motivisao da kupim polovan ,na to treba ukalkulisati km i ostecenja i godište,na kraju i grad u kome zivis (nazalost ali je tako). Mora da se izgubi ,nemoj da ulazis u pricu ako nisi spreman na to,to je cena ovog zadovoljstva. Ne kazem da neki nisu razbili,zaobišli ovu logiku u koroni.Ali to je bilo tad ,nema više..do novog "događaja" Promenio Novembar 27, 2024 član Džim Džarmuš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cdraskovic 12 Napisano Novembar 27, 2024 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Držao sam najmanju cenu u oglasima za to godište. Iz Beograda sam. Verovatno su u pitanju oštećenja i kilometraža. Nego iskreno to me i nije začudilo, ali sam iznenađen sa Deltom. Mislio sam da će bar da izađu sa ponudom. No, sad sam rešio da ga zadržim do kraja i da kupim nešto uz njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cdraskovic 12 Napisano Novembar 27, 2024 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2600 Napisano Novembar 27, 2024 Drug član, 1148 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Sređen je komplet prema manualu čak i ulje u viljškama,sad ga vozi bar još malo dobar je to motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...