Jump to content

Moto Zajednica

BMW C 400 GT

Recommended Posts

• Integrisan, 9657 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Može biti da je puklo, može biti da je samo spalo crevo ako nisu lepo kliknuli dovod goriva kod dizne ....to su samo nagađanja.

Skini plastiku ispod sedišta, lampa, zaviri i vidi šta se dešava, slikaj pa će biti lakše doći do rešenja.

Daj kontakt na kratko i vidi odakle tačno dolazi curenje.

PS.

Nema puno opcija....ili kod pumpe imaš problem ili kod dizne.

Ili je spala spojka, ili je popustila selna jer ne verujem da je puklo crevo (mlad je bajk).

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 22 postova

Uspeo sam da ga preteram u servis. Spalo je crevo sa dizne. Namestili mi, al rekose da su pisali upit fabrici BMW, posto su vec imali jedan takav slucaj. Al pazi sad. Ja dosao da podignem motor, a on nece da upali posto gori lampica da mi je ispod sedista spustena torba (onaj deo sto se prosiruje tovarni prostor). Oni ga vratise nazad u servis i ispostavi se da je korodirao prekidac. Resili mi i to, tako sto skinuse prekidac sa njihovog servisnog motora. Narucili su novi deo i rekose da ce da zovu kad stigne da mi ugrade novi deo. Za sad nisam imao problema, a presao sam od tad jedno 500km. 

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 593 postova
  • Motocikl: Nmax 155

Eto to je jedan od razloga zbog kojih si kupio C400 umesto Voge.

Problemi se rešavaju brže nego kod konkurencije, novi delovi stižu u razumnom roku, sve to plaćas inicijalno većom cenom.

Koji je prekidač korodirao, onaj ispod sedišta koji je pokriven svetlo sivim plastičnim poklopcem za flex case?

• Sviđa mi se 3

• Integrisan, 9657 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD
Pre 8 sati, cdraskovic je napisao:

Uspeo sam da ga preteram u servis. Spalo je crevo sa dizne. Namestili mi, al rekose da su pisali upit fabrici BMW, posto su vec imali jedan takav slucaj. Al pazi sad. Ja dosao da podignem motor, a on nece da upali posto gori lampica da mi je ispod sedista spustena torba (onaj deo sto se prosiruje tovarni prostor). Oni ga vratise nazad u servis i ispostavi se da je korodirao prekidac. Resili mi i to, tako sto skinuse prekidac sa njihovog servisnog motora. Narucili su novi deo i rekose da ce da zovu kad stigne da mi ugrade novi deo. Za sad nisam imao problema, a presao sam od tad jedno 500km. 

Uh uh boldovano mi se ne sviđa nikako pošto slučaj nije usamljen.

Spojka creva kod rampe goriva od momenta paljenja bajka konstantno trpi pritisak od oko 3b.

Teoretski, takodje i u praksi ako se raskaci spojka pri vožnji na otvorenom putu gde je početak grane usijan jer je na visokim obrtajima ....bajk se može vrlo lako zapaliti.

Da sam na tvom mestu, taj problem rešio bi sa dve pvc vezice (objasnim kako) radi sigurnosti dok ne stigne nov deo.

Isto je bila fabricka mana jednom vozilu, spojka goriva na rampi...... 2, 3 njih nzisu imali sreće, zapalili su se ispod haube.

Zbog toga napisah da ima rešenja u vidu dve pvc vezice.

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 8142 postova
  • Motocikl: TDM 900

Čak za EFI ne sme ni bilo koje crevo ni bilo koja šelna. Takva creva i šelne imaju zaseban standard. Pišem ovo da se neko ne zezne da nabudži sam sa delovima iz lokalne gvožđare.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja