Džim Džarmuš 2520 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ružan oblik,da. Što bi rekli :"Ukusi su različiti , neukus je samo jedan" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6122 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sto se vizira kacige tice, nakvasim cosak krpice vrucom vodom i prebrisem posle suvim delom. Kada je kisa kapljice same spadaju, moja neka logika, ako je vizir ostecen (izgreban) ili prljav kapljice imaju za sta da se uhvate i stoje. Krpica je valjda neka mikrofiber ili slicno, dala mi zena, kaze to ti je za kacigu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 3603 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam svojevremeno neki Puig, srednje veličine, išao nekako do pola oka. Taj mi je bio najgori. Po meni, ili niži vizir, pa trpiš vetar ili visoki vizir, pa živiš sa njegovim manama & prednostima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ja glasam samo za visoki vizir...ta jedna mana kisa + mrak nije strasna... Svakako ne moram voziti u tim uslovima...a ako se i desi nekad tih nekoliko km do kuce moze da se istrpi.. Zato vizir na kacigi podignut i u sred zime...kao i jakna otkopcana do pola.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da to je manje zlo,ali realno za ovu lovu su mogli el.vizir da stave. Mada,taj el vizir kao da je sistem za lansiranje šatla retko gde ga ima u ovoj klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Имал неки прока проналазач на форуму па да направи као што је C1 високи визир и то са надстрешницом, па још и брисач визира а и да се сувозач може возити а и кофер назад да има ... то би било идеално па да смо спремни за све услове 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erorr 69 Napisano Maj 17, 2023 U prolazu, 56 postova Motocikl: 2024 Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam pre par meseci neki Beverli čini mi se sa tako nekim čudom, u Francuskoj ulici, otprilike kao ova šoferka na C1, ima sigurno 70-80cm visine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3962 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 895 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Video si vrv MP3, stoji parkiran u Dobračinoj, iznad S. Bana, vizir ide preko vozača, show... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Jun 6, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno mozda nelogicno pitanje Kako se kaciga provetrava ako se skroz sakrijete od vetra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 3603 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan "Gospođice, to se ne luftira, to se pere" 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6122 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan On 17.5.2023. at 19:34, QmBGD je napisao: Video si vrv MP3, stoji parkiran u Dobračinoj, iznad S. Bana, vizir ide preko vozača, show... Videh i ja taj par puta, prvo mi palo na pamet kako mu ono vetar ne polomi. Mogu da zamislim kako je zanimljivo voziti sa tim vizirom, das gas a vizir te lupka odozgo po glavi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 9, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan To? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan аууууууу, лебе мекани каква визирчина ... ово на неку нормалну кишу док возиш глат си сув Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čadiš duvan po pljusku na semaforu lagano. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata prle 29 Napisano Jun 9, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja obično pišem samo kada promenim motor. C 400 GT je zamenjen zaSent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, bata prle je napisao: Ja obično pišem samo kada promenim motor. C 400 GT je zamenjen za Па ди са коња баш на ГС-а ... честитам пазар !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6122 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, wragg je napisao: To? Ovaj sto sam ja vidjao nije imao ova crna ojacanja za vizir ali jeste bio vizir ove visine… duzine ili kako to da nazovem pre 10 minuta, bata prle je napisao: Ja obično pišem samo kada promenim motor. C 400 GT je zamenjen za Sent from my iPhone using Tapatalk Cestitam Jedina mana GS-a je sto kad ga parkiras sa okrenutim tockom ovako kao na slici i iz ovog ugla, zbog kljuna izgleda kao retardiran 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata prle 29 Napisano Jun 9, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako mu je to sva mana, biću presrećan Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bata prle je napisao: Ja obično pišem samo kada promenim motor. C 400 GT je zamenjen za Sent from my iPhone using Tapatalk Kakva mašina ,čestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, bata prle je napisao: Ako mu je to sva mana, biću presrećan Sent from my iPhone using Tapatalk I dalje si u boji sa 4 točka ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata prle 29 Napisano Jun 9, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan DaaaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 9, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan @bata prle Cestitam na GS-u. A evo ja se vratio tu na ovaj dio foruma jer sam pomalo pozalio sto sam maxi skuter zamijenio motorom. Valjda ti neces Sto se tice vizira, ovi MP3 bas imaju nakaradne vizire. Evo recimo ovaj je jos gori: Promenio Jun 9, 2023 član wragg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1027 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 371 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan U koliki Benelli Ne zameri na šali, nek je srećna kupovina! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, wragg je napisao: @bata prle Cestitam na GS-u. A evo ja se vratio tu na ovaj dio foruma jer sam pomalo pozalio sto sam maxi skuter zamijenio motorom. Valjda ti neces Sto se tice vizira, ovi MP3 bas imaju nakaradne vizire. Evo recimo ovaj je jos gori: Ovo je kućica za portira u stvari 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6122 Napisano Jun 9, 2023 (promenjeno) Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan To je taj cuveni “italijanski dizajn” Prakticno i lepo obicno ne idu zajedno, mada ovde je upitno i koliko je prakticno uopste Promenio Jun 9, 2023 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...