zec 263 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi ta prodavnica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stebel je crkao iz čista mira za 1 godinu. ??? Pihhhhh...Kad ono nije....Uff...šraf na masi olabio...Radi odlično i dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Greifer 15 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jel može neko da mi kaže gde i kako mogu da kupim stabel nautilus sirenu. Ima u inostranstvu ali kako ja da je dobijem ovde? Pozdrav, Shapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jul 30, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan . pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jul 30, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Jel smem da stavim ovu HELLA sirenu na Vespu, da ne pregori nesto? Ima od 1300 do 1800din. Samo da spojim na original instalaciju od stare sirene i to je to? Nema potrebe za reglerima, osiguracima itd. Hvala unapred Ne znam dal smem da kazem gde ima da se uzme osim na Bubnju? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12531 Napisano Jul 30, 2010 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost na Vespi nemas kompresor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jul 31, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan a na ostalim motorima ima? Pa jedino moj motor ide na benzin a ostali na komprimovani vazduh? Hvala puno, a sad ozbiljno mislim do snage i potrosnje. Na nekom forumu sam procitao da treba malo vremena da prodje od dugmeta do zvuka kao da se sirena puni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5782 Napisano Jul 31, 2010 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan StudenAt, zaboravi na neke velike potrošače na svom motorinu Nautilus sirena vuče oko 15 ampera struje, oni "veseli Kinezi" - dve sirene vuku isto a kompresorska sirena nije ispod 10 A Ako ti ne crkne regler istog momenta kad bi uključio sirenu ispraznio bi akumulator vrlo brzo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jul 31, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan To je vec odgovor! Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...