stari vujadin 12 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam molim pomozite... Kako ono bese kad se radi prenos vlasnistva registrovanog motora - koliko to kosta? Pre dve godine sam to radio ali nikako ne mogu da se setim - cini mi se da nije bilo nesto puno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je 2% od kataloske vrednosti motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan + ugovor oko 1000din + taksa 1580-2030 (zavisi) din + nova saobracajna 270din + (eventualno) nova tablica 500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6075 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan + ako se menja grad na tablici, trosak odjave ?????din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan a, da, ako treba odjava 500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malice 3 Napisano Jun 22, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Divno,pitanje koje me upravo muci,i koje treba da resim u ponedeljak, znaci treba mi oko 3000 za prenos vlasnistva i ta sranja, a da li mi treba covek koji mi je prodao motor? +treba da mu menjam i opsi u vozackoj zar ne posto se vodi kao beo a sad je crn-i to se placa zar ne? a sta je sa tim da moram na tehnicki i sl.sranja,registrovan je u martu ove godine??? ??????? u svakom slucaju pomozite imam puno pitanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1354 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam preneo motor u april, izaslo me je sa sve takse malo ispod 5000 vlasnik ti treba samo za kupoprodajni ugovor, ostalo vadis i placas sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan + ugovor oko 1000din + taksa 1580-2030 (zavisi) din + nova saobracajna 270din + (eventualno) nova tablica 500din zar nije porez 2.5% od kataloske vrednosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Jun 22, 2008 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ja sam preneo motor u april, izaslo me je sa sve takse malo ispod 5000 vlasnik ti treba samo za kupoprodajni ugovor, ostalo vadis i placas sam Ako imas ovlascenje, vlasnik ti ne treba uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Divno,pitanje koje me upravo muci,i koje treba da resim u ponedeljak, znaci treba mi oko 3000 za prenos vlasnistva i ta sranja, a da li mi treba covek koji mi je prodao motor? +treba da mu menjam i opsi u vozackoj zar ne posto se vodi kao beo a sad je crn-i to se placa zar ne? a sta je sa tim da moram na tehnicki i sl.sranja,registrovan je u martu ove godine??? ??????? u svakom slucaju pomozite imam puno pitanja. Svaka promena podataka u saobracajnoj se placa 1580+270din. Zato najbolje da prevod uradis kad i registraciju i napomenes slepcima na tehnickom da treba da napomene prommenu boje u saobracajnoj. Ustedeces 1850din! Imam i ja jedno pitanje u vezi prenosa vlasnistva Decko kome sam prodao Keeway-a nije preveo motor na sebe, tj. motor se i dalje vodi na mene. E sad, pre neki dan je istekla registracija, pa me zanima da li moze da se uradi prenos vlasnistva ako je istekla registracija ? ili moram prvo ja da idem da ga registrujem, jer se vodi na mene, pa tek onda da uradimo prenos vlasnistva? Nemam zelju da na 35 stepeni stojim 2 sata u redu za registraciju, pa bi zato hteo prvo da prepisem motor na njega, pa nek on onda ceka u redu. Prevod je prevod, a registracija je registracija. Jedino ce morati da odjavi motor, tj. ti ili on sa tvojom punomoci. + ugovor oko 1000din + taksa 1580-2030 (zavisi) din + nova saobracajna 270din + (eventualno) nova tablica 500din zar nije porez 2.5% od kataloske vrednosti? Jeste. Izvinjavam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...