Jump to content

Moto Zajednica

malice

Članovi
  • Broj tema i poruka

    30
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu malice

  • Rođendan 26.07.1985.

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    Zrenjanin

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

malice's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. okidoki! meni svejedno! pozzz!
  2. Meni su u Tomosovoj radnji rekli da nije kina! ??? ne tvrdim nista-kazem znam da nije prof,ja sam je kao takvu i kupilai! Slanje u Bg? sacekaj do sutra da vidim kako to ide. pa ti javim.
  3. Evo jedne lepe kacige,povoljno na prodaju. Nije profi ali nije ni kina-kazu spanska-atestirana! Fora je sto je nova novcata-nenosena,velicina L(al nije bas ogromna) Motor je prodat ,ostala jos ona) cena-oko 3000din.(toliko je i ja platih) Evo i slike: kontakt na e mail ili fon 062 8 185 285
  4. cena?prava sitnica 500 e zamena???ne!
  5. Iz Zrenjanina smo, rodjen sam 1989.te crn sam,zgodan i lep,uprkos godinama u odlicnoj sam formi! imam 80 kubika, ako mislis da bi se druzio/la samnom,obrati se mojim vlasnicima,i dobices me po povoljnoj ceni! ali moras da me pazis,redovno menjas ulje i drzis u toploj garazi ;D ni za registraciju ne moras da brines cak do marta sledece godine. mozes to uciniti na mejl,ili na telefonski broj 062 8 185 285
  6. Ok! ali ja sam vise za cizme na motoru bez obzira da li pljusti ili ne!
  7. vozila bih jednu lepu yamaha virago 250 ali za sad su to samo snovi.
  8. Zena mog majstora za motor je uzela motor na 4 godine po 2000 din,mesecno sa ucescem od,neznam tacno 200-500 e. motor je do jaja,a kaze da ni ne oseti 2000 din mesecno, onda sam i ja pomislila reko ucinicu isto,ali moras da si prijavljen za stalno ili preko nekog ko jeste, kako bilo za mene je to za sad nemoguce, odlucila sam da ne odlucujem ishitreno i da se ne uvaljujem u dugoive, ali i mene kopka recenica da se vreme ne moze kupiti, a jako prebrzo prolazi. ne znam sta da radim??????????????
  9. Pa nemam 16 ali sam zensko, i moj prvi motor sam kupila sa 22-23 moju lepoticu tomos ctx 80,malo da skontam voznju,motor i saobracaj pa cemo lakse na vece kubikaze! a i nisam imala para za vise,jbg.limit na kartici mi bas i nije prevelik-a treba ga i vratiti, sto se tice odricanja-recimo da ove godine za odmor nisam otisla apsolutno nigde-a sa tim parama mogla sam, a i da prestala sam sa pljuigama-tu ode dosta para a i zdravlja! tako da mogu da napravim novu reklamu.
  10. Moj lepi mali enduro-povollno! CTX 80 za sve dodatne informacije pozovite ili pustite poruku na 062 8 185 285 . ili privatnu poruku preko bjbikers-a.
  11. ;D Crepaja! imamo jednog ortaka kog iz nevezanog zovemo tako, BTW. sto se tice za Atomsko i Celte ne znam za tu informaciju, ali dolaze u Zrendzu u petak i subotu. tako da proverite tu informaciju,nesto mi ne drzi vodu.
  12. malice

    gde ici?

    vidimo se tamo!!!!!
  13. ne mogu da verujem da sam natrcala bas na ovu temu, eto juce je moj novi motorko imao prvo kupanje,vode,sundjer,sapunica i fery-to su mi preporucili, nakon toga glancanj-m,agicnom krpom ali me zanima cime da ga premazem da dobije veci sjaj!??????
  14. eto ja sam polozila pre jos malo pa mesec dana i iste te testove za vezbanje sam dobila u skoli na cd-u i na testu imas pitanja odatle,ali ona naj laksa i najdebilnija.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja