MF 4282 Napisano Maj 26, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @Sku11e. kako ide pošiljka, blizu li je Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Maj 26, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @MF ima još za tebe.Sent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkNe mogu da te tagujem, pa da probam ovako...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sku11e. 130 Napisano Maj 26, 2022 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021) Prijavi odgovor kao problematičan @MF još nema čepića. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesorsier 84 Napisano Maj 28, 2022 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ8 FAZER, FJR1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 24.5.2022. at 21:37, blackmore je napisao: Ako nekoga zanima, AirPods Pro stanu ispod podkape i kacige savršeno, noise cancellation funkcija radi sjajno, a na autoputu naravno mjuza kad ste vec pomenuli, jel postoji noise cancellation komunikacija, ili kaciga, ili slusalice preko kojih moze kaciga da se navuce... kao taj airPods... i da canceluje samo frekvenciju vetra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 28, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se boga mi razmišljam da okušam sreću sa ovima. Slušalice mi se čine veoma male. Entschuldigung WWW.OTTO.DE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Maj 28, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, lesorsier je napisao: kad ste vec pomenuli, jel postoji noise cancellation komunikacija, ili kaciga, ili slusalice preko kojih moze kaciga da se navuce... kao taj airPods... i da canceluje samo frekvenciju vetra... Iskreno ne bih znao, znam da noise cancellation funkcioniše sjajno na AirPods Pro,a meni je kaciga poprilično bučna na autoputu (AGV Pista GP-RR). Planiram da kupim Cardo u nekom trenutku, pa ću javiti impresije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 28, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Postoje cepovi za uši koji su namenski za motoriste i koji bas tu svrhu imaju da filtriraju šumove a druge bitne zvukove okoline propuste. Postoje doduše već duže vremena i jesu malo skuplji, pogotovu ako se prave na otisak da bude i komfor zagarantovan. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su došli uz kacigu, ali ih još nisam probao. Javiću kada budem probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sku11e. 130 Napisano Jun 7, 2022 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021) Prijavi odgovor kao problematičan Stigli čepići za uši sa Tradeinn. Konačan ishod:-poručeni 11.05.-na carinu stigli 20.05.-na kućnu adresu stigli 06.06.-koštali 54€-poštar naplatio 1230RSDSent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 10, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam hteo da te sprdam kako si se ugradio ljudima, kad ono ti stavio invoice... ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Jun 11, 2022 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli su i meni pre izvesnog vremena... Mozda savet da se porucuje manja kolicina, onda se privuce bez dodatnih troskova (pdv) i bez dodatnih dana zadrzavanja na carini. Uzeo 2 para: 10.99 × 2 + 7.99 isporuka. Ostavio bih sebi u rezervi jedan par, a ako je jos neko hteo mogu da ustupim jedan (po nabavnoj ceni, naravno): 14.98€ ili oko 1760 din. Ako nekom treba, moze da napise ovde, Bg i okolina licno, ili saljem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3245 Napisano Jun 11, 2022 Drug član, 803 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Stigli i meni pre par dana preko Aca-pn. Da ti se zahvalim i ovde jos jednom.Lako se namestaju u usnu skoljku i posle 15-ak minuta nosenja ih i dalje nisam osecao. Dobija se mala torbica za nosenje koja moze i kao privezak za kljuceve da se koristi.U njoj je stigao i neki produzetak koji sluzi da ne gurate svojim prstima cepove u usne skoljke vec da ih tim produzetkom lagano ugurate u uvo.Nosio sam ih na kratko na poslu, u okruzenju kompjutera i masina za stampu. Fino smanjuju nivo buke, a i dalje ostaje zvuk kojim razaznajem sta koja masina radi.Pre 2 godine sam u isto vreme ponovio kacigu i motor, pa sam mislio da je to jednostavno tako, bučno, zbog drugog tipa motora. Na poslednjoj kratkoj vožnji sam nosio staru kacigu i skontao da ipak nije zbog drugog tipa motora. Jedva čekam da vidim kakvu promenu će doneti cepovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6405 Napisano Jun 11, 2022 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sebi uzeo touring verziju, značajno smanjuje buku vetra a auspuh se čuje kao da ih nemam, odlična stvar. Pizdeo sam od buke, hteo na kraju da kupim kacigu od 500-600e srećom naleteo sam na ovu temu na vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jun 11, 2022 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sreća, jer ti kaciga ne bi ništa rešila. Čepovi prave razliku. I hvala još jednom Milanu. Sutra ću konačno da ih isprobam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Jun 11, 2022 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, cikamike je napisao: Stigli su i meni pre izvesnog vremena... Mozda savet da se porucuje manja kolicina, onda se privuce bez dodatnih troskova (pdv) i bez dodatnih dana zadrzavanja na carini. Uzeo 2 para: 10.99 × 2 + 7.99 isporuka. Ostavio bih sebi u rezervi jedan par, a ako je jos neko hteo mogu da ustupim jedan (po nabavnoj ceni, naravno): 14.98€ ili oko 1760 din. Ako nekom treba, moze da napise ovde, Bg i okolina licno, ili saljem... Javio se kolega za par cepica na PP... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jun 13, 2022 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čepovi su fenomenalni! U odnosu na one žute radničke su mnogo udobniji. Juče ih nosio ceo dan i nisam ih osetio. Još jedan plus je što se čuje makar malo govor ljudi kad se svrati na pumpu, a i auspuh tokom vožnje. Sa žutim se ne čuje ništa. Sve u svemu, vrede. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Avgust 11, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan On 6/11/2022 at 1:14 PM, cikamike said: Stigli su i meni pre izvesnog vremena... Mozda savet da se porucuje manja kolicina, onda se privuce bez dodatnih troskova (pdv) i bez dodatnih dana zadrzavanja na carini. Uzeo 2 para: 10.99 × 2 + 7.99 isporuka. Ostavio bih sebi u rezervi jedan par, a ako je jos neko hteo mogu da ustupim jedan (po nabavnoj ceni, naravno): 14.98€ ili oko 1760 din. Ako nekom treba, moze da napise ovde, Bg i okolina licno, ili saljem... Da li imaš još uvek taj jedan par? Rado bih kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Avgust 11, 2022 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Taj jedan par sam prosledio kolegi... Mogu da ti prosledim ovaj sto sam ostavio sebi u rezervi. Saljem ti pp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Avgust 12, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ako se pojavi neki visak, tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Septembar 1, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdim da lepo rade posao. Ono sto je bilo od buke na 100, sada je na 150-160 kmh. Hvala kolegi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano April 2, 2023 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari koji su prosle godine porucivali, moze li info kako su cepici izdrzali sezonu i hoce li biti nekog porucivanja opet? Ja prosle godine stavim cepice za plivanje i preporodim se sto se redukcije buke tice, ali zuljaju...pa sam u potrazi za nekim udobnijim i videh diskusije ovde, pa me zanima trajnost ovih hvaljenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano April 2, 2023 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su u studiju za slušne aparate napravili čepiće po mom uhu, jedne za plivanje i jedne za motor.Pašu savršeno, ne kao obični koji su uvijek negdje žuljali i pritiskali.Nisu bili jeftini ali zdravlje nema cijenu.Preporučujem svakom izradu čepića po njegovim ušima.Toje kao kad ti krojač sašije ancug.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano April 2, 2023 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rade to i ovde. Košta stotkicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano April 2, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Kragujevcu ako se dobro sećam, pravi ih neka žena po meri. Cenu ne znam, a ako se dobro sećam zove se Jelena. Ako nekome treba, mogu potražiti broj telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano April 2, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Nolanka je napisao: Drugari koji su prosle godine porucivali, moze li info kako su cepici izdrzali sezonu i hoce li biti nekog porucivanja opet? Ja prosle godine stavim cepice za plivanje i preporodim se sto se redukcije buke tice, ali zuljaju...pa sam u potrazi za nekim udobnijim i videh diskusije ovde, pa me zanima trajnost ovih hvaljenih. Ja sam se vratio na regularne orthopax, ovi koje je kolega narucivao su super, ali su mi ekstremno neudobni kada imam zvucnike od komunikatora, nosio sam ih par dana bez komunikatora i stvarno su super. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...