Motorcyclist 19783 Napisano Maj 22 Integrisan, 6137 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Borzegi said: Motor se čuje kroz čepove odlično, ja npr bolje čujem motor sa čepovima.. ali opet, ne pričam o laganoj gradskoj kreni-stani vožnji.. Sent from my 23078PND5G using Tapatalk Ne cujem bolje pri laganoj voznji sa njima. Preko 90 vec svejedno slabije se cuje svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4591 Napisano Jun 8 (promenjeno) Drug član, 2417 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam pre pola godine ako ne i vise, Alpin cepove, nikako da stavim i probam, isao sam i po auto putu, sustanje u kacigi haos preko 120 i ako imam povisen vizir. Stavim danas, odem do Vojke. Ono je milina, na 140 kao da sam u auto, nistaaaaa, da sam znao da je takva razlika i da to bas tako dobro radi stavljao bi uvek. Dobio sam uz cepove sprej da mogu da ocistim cepove, s cim mogu da cistim kad to potrošim, ne bi da koristim svasta pa da guram u usi. Promenio Jun 8 član RankoBg87 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 465 Napisano Jun 9 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam pre pola godine ako ne i vise, Alpin cepove, nikako da stavim i probam, isao sam i po auto putu, sustanje u kacigi haos preko 120 i ako imam povisen vizir. Stavim danas, odem do Vojke. Ono je milina, na 140 kao da sam u auto, nistaaaaa, da sam znao da je takva razlika i da to bas tako dobro radi stavljao bi uvek. Dobio sam uz cepove sprej da mogu da ocistim cepove, s cim mogu da cistim kad to potrošim, ne bi da koristim svasta pa da guram u usi. Možeš da ih obrišeš alkoholom, možeš da ih potopiš u isti da odstoje, možeš da ih prokuvaš u vodi, nebo je granica Sent from my 23078PND5G using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 854 Napisano Jun 9 Zainteresovan, 613 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 1100 D Prijavi odgovor kao problematičan a može i topla voda i sapun 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 919 Napisano Jun 9 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Higijena na putu je glavni razlog zasto koristim one za jednokratnu upotrebu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1823 Napisano Jun 9 Drug član, 1212 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Moto Safe (alpine) isto koristim, ogluveo bih bez njih. S njima mi se cak motor bolje cuje. Pre sam imao zujanje u usima posle dugih voznji, sad sidjem s motora, izvadim cepice, zacepim nos i dunem, odcepe se usi, kao da nisam ni bio na motoru. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19783 Napisano Jun 9 Integrisan, 6137 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zeza vosak, pogotovo kad je leto, zna i da mi se upale usi. Npr. cim bih stavio stapic za usi gotovo. Sad uzeo neke kapi protiv svraba ono jos gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1823 Napisano Jun 9 (promenjeno) Drug član, 1212 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras na put da nosis sprej za lanac, samo udeneš mali prs' u uvo i podmazes ga. Boli te uvo Promenio Jun 9 član Rider000 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19783 Napisano Jun 13 Integrisan, 6137 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo izasao od ORL. Dva ogromna cepa, ispiranje, izasli. Kaze moze i motor biti okidac da se osi brane pa vise luce tecnost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilovrb57 51 Napisano Jun 13 U prolazu, 19 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam testirao Alpine MotoSafe Tour. Oduševljen sam. Malo muff-uje muziku, ali razgovor može normalno i šum vetra je znatno smanjen.Hvala svima na preporuci. Ovo je game changer.Sent from my SM-S918B using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4591 Napisano Jun 13 Drug član, 2417 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To je to, otkrio sam nov svet voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19783 Napisano Jun 13 Integrisan, 6137 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni takve kao te alpine nikako ne leze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 65 Napisano Jun 16 U prolazu, 54 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Korisceni svakog dana prosle sezone. Buke od vetra nema, zvuk priguse taman koliko treba, ne ispadaju i lako se stavljaju i vade, ocena 10/10 od mene. https://www.aliexpress.com/item/1005005476002635.html Samo da potvrdim da su ovi čepići dobri. Testirao ih juče , išao od Novog Sada do Smedereva i nazad. Uzeo po preporuci ovde i nisam se pokajao, čujem sve, a šuštanje vetra je mnogo tiše, ne smeta uopšte. Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 669 Napisano Jun 17 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Naruceno, bice mi ovo jedno deseti par, imam razno razne varijante pa da probamo i ove.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 669 Napisano Jun 17 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Naruceno, bice mi ovo jedno deseti par, imam razno razne varijante pa da probamo i ove.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 669 Napisano Jun 17 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Naruceno, bice mi ovo jedno deseti par, imam razno razne varijante pa da probamo i ove.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 14084 Napisano Jun 23 Drug član, 1403 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 6. 2025. at 17:39, RankoBg87 je napisao: to bas tako dobro radi stavljao bi uvek. i ja bih, kad bi se setio da ih stavim, a na ključevima mi stoji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3420 Napisano Jun 23 (promenjeno) Drug član, 1611 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi od kad je pocelo da mi zuji u usima posle duzih voznji..ja ne zaboravljam cepove za uši ,spas. Ranije nisam ni znao da postoje figurativno.. Da je ta auto skola nešto ,imali bi izdvojen deo obuke samo koji se tiče zaštite i opreme za vozaca na motoru... Edit. Koristim one obicne iz apoteke penaste.Naučio sam da ih lepo formiram pre stavljanja u uvo .Samo ih oblikujem prstima tako da se istanje pa se onda opuste u uvetu.Top dihtuje Promenio Jun 23 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19783 Napisano Jun 23 Integrisan, 6137 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme mi je i da promenim kacigu. I ona vec dosta zvizdi. Drugo, ja nemam nikakav vizir, mada ako je suvise nizak moze se desiti i gore, da prebacuje vetar tacno u kacigu, pa jos i gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...