ProMaster 9327 Napisano Januar 2, 2021 Drug član, 1923 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nije kao da mi treba, ali svako malo vidjam te plakate.. O kojim iznosima / procentima, se radi, ako naravno nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1061 Napisano Januar 3, 2021 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, BorisJ said: Ne zaboravite da tužite banke za obradu kreditnog zahteva! Ja imam za sada 3 pravnosnažne presude Iz koje godine su ti krediti i za sta si tuzio? Malo mi neverovatno da je samo za naknadu, ali moguće, podeli ako nije tajna I jesi li i naplatio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Januar 3, 2021 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je u zavisnosti od banke moguće za kredite čak i iz 2005 godine. Bilo je gomila nezakonitih odredbi na osnovu kojih je banka naplaćivala neke svoje troškove. Uglavnom mogu da se svrstaju u nekih 6 grupa. Troskovi obrade i administratiranja/praćenja su najčešći. Praksa se ustalila, samo treba voditi računa o tome da li je banka menjala plan otplate bez aneksa, i da li je neko nekad potpisivao aneks. To ovi banderaši pored toga što krše zakon (advokati ne smeju da se reklamiraju i da koriste posrednike koji uglavnom nestanu ukoliko izbije bilo kakav problem), ne rade jer hvataju narod na ulici i jure laku lovu. Odgovor na ono šta ljude zanima je da je moguće naplatiti od banke sve sa kamatom, da budete zadovoljni i vi a i advokat. Bilo da banka dobrovoljno plati ili prinudno u izvršnom postupku. Ja imam pun ormar tih predmeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisJ 20 Napisano Januar 3, 2021 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zr-7s (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Da, tuži se za troškove obrade kredita i za NKOSK. Koji je iznos naknade to vam piše u ugovoru, uglavnom je u procentualnom iznosu od uzetog kredita mada postoji ugovori gde je i fiksna naknada. Stambeni krediti imaju baš ozbiljne naknade obrade kredita gde ide i preko hiljadu evra a ovi sitni gotovinski krediti bez neke namene su sa sitnim naknadama, tipa par hiljada dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Januar 4, 2021 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Druže, zvučiš kao da si tek počeo time da se baviš. Može i ofrlje, pa da se ide na kilo (tj na količinu), a možeš i da se pošteno potrudiš, pažljivo pročitaš svaki ugovor i za tog čoveka koga zastupaš izvučeš najviše. Mada, teže je tako, gubi se mnogo energije a za sve u lancu je zarada ista. Klijent ostane zakinut 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Januar 4, 2021 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je recimo za kredit za motor trošak obrade par hiljada dinara, čemu onda tužba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Januar 5, 2021 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako si uzeo kredit od 500000 din pre 5 godina i obrada ti je bila 3%, možeš da nateraš banku da ti vrati pare od kojih ćeš platiti registraciju i pun rezervoar goriva. Neko neće da se bakće sa tim. Neko je veoma zainteresovan. A advokat ima vajde jer će njemu banka platiti sve troškove po tarifi. Društvance koje koristi paravan u vidu raznih udruženja, pa lepi oglase po banderama i kontejnerima i vabi narod da tuži to radi na kilo i ne zanimate ih kao klijent. Ako izbije neki problem, kao Jezda i Dafina će nestati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9327 Napisano Januar 5, 2021 Drug član, 1923 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Skyrunner je napisao: Društvance koje koristi paravan u vidu raznih udruženja, pa lepi oglase po banderama i kontejnerima i vabi narod da tuži to radi na kilo i ne zanimate ih kao klijent. Ako izbije neki problem, kao Jezda i Dafina će nestati Ovo je slika onoga kako sam ja to zamisljao u svojoj glavi da funkcionise. Zbog toga sam i pitao ono gore.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milivoj 2 Napisano Februar 20, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polovni motor star 20 godina a cena 3500 € Daš te pare za učešće i kupiš novo na kredu ,rata 50 € Nikad ne bih kupio toliko staro za tolike pare Sad će neko reći ali očuvan kao nov. Prijatelju ,to su 2 ipak decenije . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Februar 20, 2021 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motor se ne kupuje na kredit! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3289 Napisano Februar 20, 2021 Drug član, 2335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, JevtaNS je napisao: Motor se ne kupuje na kredit! Zašto da ne? Recimo u trenutnoj situaciji sa epidemijom banke skoro da ne izdaju kredite za vozila koji su povoljniji od potrošačkih. Ali recimo moja banka je odradila ''foru'' pa kad recimo uzimaš polovno vozilo ili novo do visine max potrošačkog kredita oni ti lepo daju kamatu kao kod kod kredita za auto a knjiže ga kao potrošački. Opet kamata je kamata ali 6% naspram 10-11" nije zanemarljivo. To znači ljudima koji nemaju da iskeširaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Februar 20, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Običan kredit keš 6,8% , evo baš sam bio pre neki dan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3289 Napisano Februar 20, 2021 Drug član, 2335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, mrle je napisao: Običan kredit keš 6,8% , evo baš sam bio pre neki dan. Pa da...počeli su sa spuštanjem kako bi ućarili makar nešto. Zamisli onda koliko uzimaju kad im se isplati da spuštaju....samo kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2271 Napisano Februar 20, 2021 Drug član, 993 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Običan kredit keš 6,8% , evo baš sam bio pre neki dan.Gde to? Ja sam na 750 000 vratio ako se ne varam 860 000 , u tom momentu je bio najpovoljniji. U pitanju je keš kredit na 33 meseca.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Februar 20, 2021 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan U mojoj banci keš za 5%. Ali se motor ne kupuje na kredit. Ima mnogo razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3289 Napisano Februar 20, 2021 Drug član, 2335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pa daj te razloge...danas ljudi kreditima odrađuju račune za mobilne telefone sa tarifama mnogo skuplje nego što je recimo kad se uzme kredit za motor. Kad uzmeš čekove kreditni biro te duži sa kreditom za te čekove...revolving kartice... Ne vidim neki poseban razlog zašto ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Februar 20, 2021 (promenjeno) nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan 6,8 na 72 meseca, Poštanska štedionica. Za mene kao vip klijenta. Promenio Februar 20, 2021 član mrle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 20, 2021 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Znači VIP tarifa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Februar 20, 2021 (promenjeno) -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste vi sigurni da je 5-6-7% Eks? Promenio Februar 20, 2021 član ser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Februar 20, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, ser je napisao: Jel ste vi sigurni da je 5-6-7% Eks? Jeste Bas bi voleo da vidim @JevtaNSrazloge. Da imam kes za nov motor u trenutnoj situaciji bi ga opet uzeo na kredit, a kes na racun pa nek stoji kao stek 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Februar 20, 2021 (promenjeno) Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je opasna sprava bez koje se ostane u trenutku.Ako niste finansijski sposobni da kupite istog momenta drugi takav uz daj bože da ste ostali zdravi i celi nemojte ga kupovati.Motor je skupa igračka i ako ga kupite na kredit znači da niste finansijki sposobni da ga izdržavate,a još manje koristite.Porodica ne sme da trpi zbog vašeg zadovoljstva,a kreditom sigurno trpi.Ima tu još po nešto ali osnovno je dobro izračunajte da li to vi možete i da li vam pripada. U ovo ne računam one ljude koji imaju mnogo više para nego što su im potrebe i oni kreditima zarađuju. Ja motor kupujem u vrednosti 3 mesečne zarade i to je cifra od koje mogu da se oprostim na putovanju ne daj bože.To sam naučio od onih iz bogatih zemalja oni to tako rade.Sad što su im zarade veće to je možda do nas samih. Zamislite sebi situaciju da ste kupili motor na kredit imate 200 evra ratu nakupite para za neko putovanje i srećni i zadovoljni odete negde 2000 km od kuće.Banalni pad koji onesposobi motor i ne daj bože vas znači da ste ili ostali bez ljubimca ili imate trošak pola njegove vrednosti da stigne kući i osposobi se. PS Ako vam motor služi do kafića onda kako hoćete Promenio Februar 20, 2021 član JevtaNS 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13106 Napisano Februar 20, 2021 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti stav kao i ti. Napisah negde, hteli da me pojedu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Februar 20, 2021 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @AlekreNeka dobiće holesterol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2659 Napisano Februar 20, 2021 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam slicnu teoriju za auto. Ljudi sakupe sav novac, ili, ne daj boze, pozajme, i recimo, banalnost, pukne stop svetlo ili crkne dizna, i onda kukaju na sav glas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Februar 20, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je losa teorija, i auto je opasan i isto to moze ti se desi i sa kolima i sa biciklom i ako ides na odmor autobusom, avionom.... isto mozes da imas problema, tako da to dal je opasno ne pije vodu. Nikako ne razumem ljude koji kupuju/voze motor a stalno razmisljaju da ce se nesto desi, pa onda batalite motore. Logicno mi je da ako dam 200evra za ratu ostace mi pare i za putovanje i za odmor, a ako pljunem sve pare na motor onda mogu da se vozim samo do posla :). Konkretno moj primer, troje dece, iznajmljujem stan i da porodica koja je naravno na prvom mestu ne bi osetila moju zelju/ludost pod stare dane za motorom lakse ide na kretit/rate. Pre nego je dosla porodica bilo me briga za sve trosilo se na veliko Naravno svako ima neko svoje glediste i svoju matematiku, ali poenta je sobzirom da su trenutno stvarno povoljni krediti vise se isplati uzeti na kredit neko kesirati, a ako ti taj kredit smeta uvek mozes da ga isplatis pre vremena i nisi mnogo na gubitku. Bas sam preneki dan racunao, 4k evra motor, na 3 godine ispadne rata 70-80evra, kad se sve isplati na gubitku sam 250 evra na kamatu. Kamata smesna, ratu ne osetis i voziiiiii Samo moje misljenje i moj stav 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...