N.F.S. 22663 Napisano Mart 10, 2020 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, poklonio bih MTR kacigu, velicina se na jednoj od slika vidi... Stanje je kao sa slika, nije nosena sigurno 6 godina, stoji okacena duzi vremenski period, ostecenja se vide, zakacka i tregeri koji je drze su jedino osteceni od vucaranja tamo/amo... Ne smrdi, nema tragove znoja... Skoljka nije nikada pad pretrpela. Znam da je kaciga intimna stvar kao i ves te zbog ove ponude drugari ne zamerite! Nekome ce posao zavrsiti posle zamene zakacke i tregera koji je drze. Mogu poslati o trosku primaoca. 12 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Mart 10, 2020 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 108 Napisano Mart 10, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Ako se niko nije javio, meni bi odgovarala.. Pozdrav.Sent from my Mi A3 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22663 Napisano Mart 10, 2020 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije mat, uneo sam je spolja pa je zamaglila cela P.S. Dok sam se ja slikao kolega se javio! Posalji drug podatke na PP, sutra, naj kasnije prekosutra da posaljem. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22663 Napisano Mart 10, 2020 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Komotno staje na 57cm glavu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22663 Napisano Mart 10, 2020 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @GunnerHan je generalije dostavio! Uzdravlje drug, saljem sutra 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8671 Napisano Mart 10, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, N.F.S. je napisao: Komotno staje na 57cm glavu! kakve male glave imate.... 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 108 Napisano Mart 10, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @GunnerHan je generalije dostavio! Uzdravlje drug, saljem sutra Ziv bio, svaka cast.. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10536 Napisano Mart 10, 2020 Drug član, 3409 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ko je dobar, dobar je... ko nije... ima vilu na moru! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22663 Napisano Mart 10, 2020 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zapakovano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2041 Napisano Mart 10, 2020 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan kakve male glave imate....Gledam i ne verujem.Prosla mi ke bila 60, sad jedva stavih na vuglu 61 ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2041 Napisano Mart 10, 2020 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S svaka čast!Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22663 Napisano Mart 10, 2020 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vise bih voleo da sam u situaciji da poklonim novu! Sa ovom sam trebao mnogo pre reagovati sto se poklanjanja tice! Da ne stoji "zaludna" Verujem da nas dosta ima stvari koje smo prerasli ili nesto trece, ja prvo poklanjam ljudima u okruzenju (i sam koristim kacigu koju na poklon dobih) pa oglasavam (na poklon) stvar... Svojevremeno sam probao da temom ovde (da bi primio poklon moras nesto pokloniti, vrednost ne mora srazmerna biti) animiram pricu, nije zazivelo na zalost... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2041 Napisano Mart 10, 2020 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Vise bih voleo da sam u situaciji da poklonim novu! Sa ovom sam trebao mnogo pre reagovati sto se poklanjanja tice! Da ne stoji "zaludna" Verujem da nas dosta ima stvari koje smo prerasli ili nesto trece, ja prvo poklanjam ljudima u okruzenju (i sam koristim kacigu koju na poklon dobih) pa oglasavam (na poklon) stvar... Svojevremeno sam probao da temom ovde (da bi primio poklon moras nesto pokloniti, vrednost ne mora srazmerna biti) animiram pricu, nije zazivelo na zalost...Znam znam...Secam se.Svaka cast u sv sluc!Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Mart 10, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo nfs Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22663 Napisano Mart 10, 2020 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @GunnerHan, poslato drug postexpresom! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 108 Napisano Mart 10, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan @GunnerHan, poslato drug postexpresom!U redu, javljam kad preuzmem! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 11, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, m.milivojevic je napisao: Gledam i ne verujem. Prosla mi ke bila 60, sad jedva stavih na vuglu 61 ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Kakve velike glave imate... :-) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...