Rade koenig 1083 Napisano April 7 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Visi je , manji od mog providnog ali je nekako lepsi. E sad koliko je providan ne znam da mi ne smanjuje preglednost.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1083 Napisano April 9 (promenjeno) Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Sreća sreća radost Upravo sam pazario kapin kofer u moto bajku sada 14.000 RSD ima blagu kocku i ovu prelepu modernu miš sivu boju odozgo komotno dve kacige stanu Promenio April 9 član Rade koenig Dodao slike 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11806 Napisano April 9 BJB Maxi Scooter Club, 4410 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Što bi moja majka rekla, kakav ti je to mrtvački sanduk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1083 Napisano April 9 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Valaj te stare zenw au haos morbidne... Moja mama isto tako. Kad sam itetovirao nogu keze. Pi to samo krimalci rade... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1083 Napisano April 9 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Kad ih pitaš šta ima novo? Prvo ti nabroji ko je sve umro! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 170 Napisano April 9 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Rade je'l C 63 AMG u pozadini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1083 Napisano April 9 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Betta je napisao: Rade je'l C 63 AMG u pozadini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaka555 0 Napisano Maj 12 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Moj skuter nece da upali vergla normalno nova baterija sve funkcionise al nece da upali spajan na dijagnostiku nema gresaka pumpa radi normalno bio kod majstora pregledao kaze sve je uredu doduse nije gledao svjecicu da li je moguce da je do nje stajao je bez paljenja neka dva mjeseca ako je imao ko takav problem neka javi!pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1249 Napisano Maj 12 Zainteresovan, 551 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Sto mi ovo "Djaka" na moju Capljinu vuce Mislim da ces se morati predstaviti najprije, prije nego ti netko pametniji odgovori Malo mi nelogicno da dijagnostika nikakve greske ne pokazuje, a on nece da upali. Na kakvu dijagnostiku ste ga spajali? Baca li kakve greske na tabli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaka555 0 Napisano Maj 12 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz Bosanskog Broda sam ne nikakvu gresku ni na tabli ne izbacuje a dijagnostiga obd linkx i bmw program izaberem model sve kako treba i nema gresaka imam ga gosinu dana u voznji je se ponasao sve normalno… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1083 Napisano Maj 12 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Meni povremeno izbacuje ček oil a ima dovoljno ulja sija mi abs a lepo koči... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 170 Napisano Maj 12 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Skini kablove sa svećica i proveri da li ima varnice, ako ima ostaje ti gorivo, kažeš pumpa radi, možda je čuješ, ali u stvari ne radi kako treba, proveri da li ima goriva, pa nije slučajno prekidač ćope u problemu, kill switch proveri, eto nekih uputa pa javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1083 Napisano Maj 23 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko imas servis manual za c600 sport? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5730 Napisano Maj 24 Ne silazi, 4217 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Rade koenig uspeo sam da nađem neki BMW DVD ISO. Ovde ima link: https://www.s1000rrforum.com/threads/bmw-rsd-09-2017-iso-file-repair-and-service-data-including-instructions.243943/ U suštini, to je cela neka aplikacija za Win, nije PDF manual. Probaj da li ti to odgovara. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3280 Napisano Ponedeljak u 16:53 Drug član, 1511 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Koji si ti kralj Božo,nije te mrzelo da tražiš po forumima Ja se secam da sam se jedva nakanio za moj da krenem da trazim i jedva iskopao na nekom Ruskom forumu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5730 Napisano Ponedeljak u 17:13 Ne silazi, 4217 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki majstor, al nisam loš u googlanju . Svako je dobar u nečemu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1083 Napisano Ponedeljak u 18:06 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, boza_kg je napisao: Nisam neki majstor, al nisam loš u googlanju . Svako je dobar u nečemu. Ja niti majstor niti umem sa tehnikom instalirah sve, ulogovao se i i dalje nisam uspeo otvoriti manual Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3280 Napisano Ponedeljak u 18:26 Drug član, 1511 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ima.neki exe file ,jel si dobio pocetni meni ovo sivo kao kod Bože slično? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5730 Napisano Ponedeljak u 19:01 Ne silazi, 4217 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa poprilično je jednostavno, samo ti treba Windows PC. Direktan link za ISO fajl je https://mega.nz/file/dtIXhKTY#Z_g3FOvN1LFv8jhSeKwm-JwyYdV16QvZdnL9yAsWsxk. Skinuti ISO na desni klik pa mount, i startuješ RSD.exe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1083 Napisano Utorak u 06:04 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Nemam komp u kuci poslacu drugaru la neka skine i ostampa mi , mnogo hvala na trudu @boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...