MaxiS 2570 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio i punjac. Bukvalno se trzali oko njih. Prodavacica bukvalno sipala iz kutije, a ja gledao kacige pored. Ja sam ugrabio jedan, pa tek posle ideo sta je Vid'o ok cena i kupio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Mart 5, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je baš žao što mi je punjač promakao... Prošetaću se u toku dana ponovo, možda nisu izbacili sve odjednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Mart 5, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Što se kaciga tiče, verovatno će na sajmu imati veći izbor za tu ili sličnu cenu. Ja sam u Motolendu uzeo Kappa KV28 sa odličnom grafikom za 4.500, klot je bila i jeftinija, a ta kaciga je izmišljena u odnosu na ovu jet iz Linde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzonahybs 5 Napisano Mart 5, 2020 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Motocikl: BEZ Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh veću ceradu, ne može da pokrije moj maxi skut sa koferom, tj pokrije ga skroz ali ne može dole da se veže Uzeh i aktivni veš, gornji i donji deo oba xl. Gornji xl mi je dobar al dole xl oblačim baš teško (183cm,94kg) tako da će to ići na prodaju za manju cenu. Rukavice su ok, ništa spec, ne sviđa mi se nekako osećaj u vožnji tako da će i one na oglase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Obnavljaju non-stop, jutros nije bilo punjaca, ja sad bio ima puna polica. Uzeh punjac i pojas. Deluju bas ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Tosin bunar ima svega, ja uzeh punjac i potkapu. Mislim da ove kacige nisu nesto, ne bih ja ovo nosio. Sent from my SM-A505FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1926 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, dzonahybs je napisao: Uzeh i aktivni veš, gornji i donji deo oba xl. Gornji xl mi je dobar al dole xl oblačim baš teško (183cm,94kg) tako da će to ići na prodaju za manju cenu. poneses donji deo i racun, odes u lidl i bez po reci ti zamene za veci broj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Mart 5, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Haha. Druga sreća.. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Mart 5, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Imam taj njihov punjac vec par godina, radi bez greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16939 Napisano Mart 5, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Jel ta akcija traje i sutra i zna li neko da li uopšte imaju taj aktivni veš veći od XL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7648 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Traje dok ima zaliha, ja sam vidjeo da ima i xxl ali ne bas mnogo komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Mart 5, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, zika56 je napisao: Jel ta akcija traje i sutra i zna li neko da li uopšte imaju taj aktivni veš veći od XL. Ma ljudi ..ništa posebno ... ima isto kvalitetnog aktivnog veša i u Decathlonu ..za male pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Mart 5, 2020 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da potvrdi 175cm sa 80kg, nosim farmerke 33 - 34, koja velicina aktivnog vesha bi bila dobra za mene, mozda L? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Haha. Druga sreća.. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Dobar je punjac.Ja sam ga uzeo u oktobru.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Mart 5, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao ja duže vreme da pazarim pametan punjac, ali ništa kršteno nisam našao ispod 30,-40 evra. Ovaj svi hvale, za te pare nema bolji. Videćemo kako će se pokazati.Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16939 Napisano Mart 5, 2020 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Predator016 je napisao: Gledao ja duže vreme da pazarim pametan punjac, ali ništa kršteno nisam našao ispod 30,-40 evra. Ovaj svi hvale, za te pare nema bolji. Videćemo kako će se pokazati. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk I meni danas drugar u Nišu kupio ovaj punjač (sutra idem da ga preuzmem). Ono što sam pročitao i video na (You Tube) deluje prilično korektno i videću ovih dana vredi li šta. Ja imam nekoliko svojih punjača (koje sam napravio ili prilagodio onome što mi treba),tako da mi ovaj punjač nije bio neophodan, ali je gabaritno dovoljno mali i ima neke osnovne parametre da može da puni akumulator bez nadzora, pa je dobar i da se ponese na put (za ne daj bože). Promenio Mart 5, 2020 član zika56 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano Mart 5, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh jutros ceradu i mislim da je vrlo dobra za te novce. Aktivni veš imam od prošlog puta i njime sam isto zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Mart 5, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Cerada je vrhunska. Kvalitetna, teška, odličnih dimenzija. Vodonepropusna ( testirao). Ja uzeo veću i pokriva nexusa skroz. Doduše, kofer mi smeta da pokrije i zadnji točak,ovako ide do pola.tocka pozadi, ali napred je idealno.Ja prezadovoljan.Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Spojio sam dve identicne teme o opremi iz Lidla, ali sam zeznuo naslov. Bice popravljeno ASAP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Mart 5, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ahaa. Vidim ja da nešto nije u redu. Pišem čas u jednoj, čas u drugoj temi i ništa mi nije jasno. Nisam ni provalio da ima dve teme... hahahaSent from my SM-A405FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 1936 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, godovic said: Jel moze neko da potvrdi 175cm sa 80kg, nosim farmerke 33 - 34, koja velicina aktivnog vesha bi bila dobra za mene, mozda L? Da, L je taman za tebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5411 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, zika56 said: Jel ta akcija traje i sutra i zna li neko da li uopšte imaju taj aktivni veš veći od XL. Ziko imam ja majicu xxl, ne odgovara mi, javi dal da ti saljem il da je vracam u lidl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stalker92 56 Napisano Mart 5, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2 x '04 Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, zika56 said: Jel ta akcija traje i sutra i zna li neko da li uopšte imaju taj aktivni veš veći od XL. Ima XXL, to je najveci. Ja uzeo dva seta i taman su mi na mojih 187cm i 115kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16939 Napisano Mart 5, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 194cm i 102 kg. Valjda ću da se upakujem u XXL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16939 Napisano Mart 5, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, drmilan_ je napisao: Ziko imam ja majicu xxl, ne odgovara mi, javi dal da ti saljem il da je vracam u lidl Ako je sa dugi rukavi ne vraćaj. Uzimam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...