RankoBg87 3616 Napisano Mart 27 (promenjeno) Drug član, 2074 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 3. 2025. at 10:10, Nightrider Z je napisao: Da ne otvaram novu temu, racunam da je ovo ok mesto da pitam. Menjao bih kociona creva pa me zanima da li neko zna ko prodaje Hel performance posto nisam uspeo da iskopam? Nasao sam nesto u maxmomentu, pozvao ih, oni pojma nemaju o cemu pricam. Takodje, vidim da moto-bike ima TRW pa me zanima da li je neko kupovao, imao iskustva i sta preporucuje? Takodje, zvao juce tri puta motoland jer sam video da imaju EBC, niko se ne javlja... Raširi Ovo ti je sad ko da si otvorio Pandorinu kutiju, taman su se smirili Ja pitah pa kad ne izbi rat. Dva mesta, kako sam razumeo na Tresnji neko radi Hel a u Ns Metal produkt radi pancirna, radili ljudi i zadovoljni su, Za br na Tresnji moras da se vratis par strana. Promenio Mart 27 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23602 Napisano Mart 27 Integrisan, 9934 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam montirao forumasu italijanska "Fren Tubo" creva... Aluminijumski holenderi i srafovi, traze bas preciznu montazu ali kocnica top sa njima! Nisu fleksibilna kao Hel... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 477 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 475 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima. Zvao sam broj iz teme za Hel, medjutim ne narucuje se po modelu kao sto je na njihovom sajtu vec se njemu salju uzorci pa on sam sastavlja, sto mi se ne svidja, tako da otpada. Moto bike vise ne prodaje TRW creva. Ostaje motoland. @N.F.S. da li znas mozda jel ima uvoznika uopste kod nas za fren tubo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23602 Napisano Mart 27 Integrisan, 9934 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi poznato, mozda moze @mimahitna da nam pomogne? On ih je pazario za svoj motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3134 Napisano Mart 27 Drug član, 1604 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam omašio temu pitanja za TRW, isprićavam se.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8801 Napisano Mart 27 Ne silazi, 2255 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Nightrider Z ja sam pre dve ili tri godine uzeo za prošlog Bandita u Motomaniji,bili su zastupnici,dobio i sertifikat.U inostranom katalogu za Hel creva su upisani i danas,a u ponudi nemaju.Na stranim sajtovima ima koliko hoćeš.Pogledao sam za sadašnjeg Bandita,da zamenim sva creva....nije mi bilo dobro...cifra lepo prelazi 500e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8801 Napisano Mart 27 Ne silazi, 2255 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 3. 2025. at 12:37, Gordak985 je napisao: Ja sam omašio temu pitanja za TRW, isprićavam se. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Raširi Već sam ušao u fajt oko ogibljenja,gde sad da se javljam za pločice.....ispašće da te targetiram 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...