Motorcyclist 21414 Napisano pre 5 sati Integrisan, 6688 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, petar_lord said: Zato ja snimam u 2k 60/frejma , lakse za kameru, manje prostora, kvalitet odlican.. Ovo bi bila i moja opcija da trenutno snimam. 2k je dovoljno da Youtube koristi vp9 kodek umesto avc1. Kvalitet dobar. Imam 4K tv nisam nikada prebacio YT na 4K... 1080p uglavnom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6008 Napisano pre 4 sati Drug član, 2774 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam za oa 4 aluminijumsko kuciste, jeste teže, lakse se kamera vadi, dugme za snimanje je metalno i lakse se aktivira snimanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 786 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 345 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 daj fotku i link ako si kupio onlajn, da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6008 Napisano pre 2 sati Drug član, 2774 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan https://www.amazon.com.be/-/en/Protective-Equipment-Shutter-Compatible-AC014/dp/B0DNQG3GR4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6339 Napisano pre 2 sati Advanced Member, 2301 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, andrej. je napisao: Sandisk Extreme, crveno-zlatna, u BM Focusu su provereno original, best buy. Jedina memorijska kartica koja mi je crkla za 20+ (leti vreme) fotkanja je Extreme Pro (crveno-crne) kupljena u BM Focusu. I to recimo da je bilo unutar godinu, godinu ipo od kupovine i ispucanih manje od 10000 snimaka. Lagano su me otkačili za bilo kakvu garanciju. Moj propust što sam odmah kod njih kupio novu istu takvu Principijelno je trebalo prebaciti posao na drugo mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2909 Napisano pre 2 sati BJB Maxi Scooter Club, 1015 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Eto ti sreće, ja svima preporučujem te, nikad nijedan problem.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6339 Napisano pre 37 minuta Advanced Member, 2301 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek može da se desi. Više mi je zasmetao njihov odnos nego što je kartica stradala. Srećom nakon što sam fotke prebacio na komp. Još ja tada bio u fazonu da se prvi put počastim kvalitetnom, skupljom karticom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...