Djokic 939 Napisano Februar 21, 2020 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti se najvise isplati kupovina celog motora, sacuvas plastike i ponesto za rezervu(elektrika), a ostatak u oglase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Februar 21, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da razjasnim, @Stefan Jovanvovic je moj sin, on je zviznuo sa mopeda, polupao plastike i u drugom postu se makice zezao sa cjaletom (malo sale nije na odmet). Cena od 450e mi je prevelika, narocito sto mi od toga svega ne treba deo delova. Da razresim nedoumice, cena do 250e bi mi odgovarala za delove koje sam napisao na pocetku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 21, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mrle je napisao: Ja sam u sudaru polupao plastike, podigao motor i odvezao. Na proceni štete je procenjena totalna šteta. Izvini na ovako javnom pitanju, ako nije tajna kolika je to totalna steta "kod nas" za ZZR600 i koje je godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8443 Napisano Februar 21, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3183 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan 98.000din 1993 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 21, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @mrle Hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Februar 21, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 19.2.2020. at 17:52, Blueser je napisao: Stefane osim preporuke i ponude ostali su troleri. Svugde se trpaju. Tu ne spada Biker-Boy. Ponuda je bila kulturna kao i cena Stefan je sam prepucavanjem istrolovao a ti se svugde trpas samo ti se ovde ne racunaju postovi b luzeru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13966 Napisano Februar 21, 2020 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @amos011 sada su stvari jasnije, po tvom drugom postu sam zakljucio da ste se "sreli" u nekim oglasima gde ti on nudi lom pa te ovde jos cima a ti kulturno odgovaras. Ne mozemo znati porodicno stablo pa da shvatimo salu, narocito kada junior u svom drugom postu, bez da se predstavio, starijem kolegi/clanu kaze da pametuje. Da su ispostovana pravila foruma do zabune ne bi doslo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 21, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bdada Hvala na primjedbi za ponasanje i kucnu ne-kuturu doticnog "druga clana", ali zivot je pred njim, pa ce vidjeti dokle ce stici sa takvim stavovima i nacinom ponasanja. Moze ovdje preko tastature kao hoce, ali negdje nece moci posto ce sigurno dobiti preko zvizdaljke da ne kazem cega drugoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Mart 3, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da podignem post... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...