ser 7723 Napisano Februar 18, 2020 -, 1750 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Da i kako mislis da vozis 300 sa 600-700ccm 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Februar 18, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Branko said: Za tebe je i taj GN 250 previse. Ja tebi ne bi dao da vozis trotinet, jer si opasan za okruzenje tako nepismen. Pa lijepo ti pise da nosim toalet papir u tamk torbi, a motori preko750 ccm se prave da se budale cude. Izuzetno kulturna i pismena osoba. Nosi puno toalet papira. Treba mu samo jača mašina da to ponese. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 18, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan 70 idemooooooooooooooooooooooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 18, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan neces se takvim ponasanjem usreciti na oglasima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Februar 18, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, floyd032 said: neces se takvim ponasanjem usreciti na oglasima O kakvim oglasima je reč. Piseš koještarije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 18, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan 71 idemooooooooooo pun gas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 675 Napisano Februar 18, 2020 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Jutros mi salje drugar fotku, tamo negde iz Kambodze i setih se teme...evo zasto litra 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 18, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Blueser je napisao: Izuzetno kulturna i pismena osoba. Nosi puno toalet papira. Treba mu samo jača mašina da to ponese. Ako ti sta nije jasno procitaj , ali polako sa razumjevanjem ovu Temu o Toalet papiru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Februar 18, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Branko said: Ako ti sta nije jasno procitaj , ali polako sa razumjevanjem ovu Temu o Toalet papiru. Ta tema i tvoja su nebo i zemlja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 18, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Blueser Koja moja Tema? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Februar 18, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Branko said: @Blueser Koja moja Tema? Koji toalet papir koristite? Strašno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 18, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Blueser Ne znam ja o cemu ti druze pricas, ocito jos jedna tvoja nebuloza kao i pitanje "Zasto se prave motori preko 750 ccm"? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 698 Napisano Februar 18, 2020 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan još malo pa 5-a stranica ove teme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Februar 18, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, Luckygsxr said: još malo pa 5-a stranica ove teme. Pređi na drugu temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 18, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Blueser je napisao: Pređi na drugu temu. Vidi, vidi...Imamo na Forumu druga "organa" ( koristi verbalnu represiju ) da odredjuje ko ce u kojoj Temi postovati. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10490 Napisano Februar 18, 2020 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zašto se grade kuće preko 20 m2 ??? 20 kvadrata je savim dovoljno za četvoročlanu porodicu + baba i deda + pas i mačka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Februar 18, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Biker-Boy je napisao: Zašto se grade kuće preko 20 m2 ??? 20 kvadrata je savim dovoljno za četvoročlanu porodicu + baba i deda + pas i mačka Moze to i u 16 m2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 18, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zasto svaka tema nas odvede na neku glupu stranu:-)Pitanje je od pocetka meni delovalo ili saljivo ili kao pitanje nekog ko je jako zadovoljan svojom kubikazom pa kao kome treba vise:-)Bili bajkeri ili ne svi mi koji teramo neke masine ne smemo sebi dopustiti da budemo kao ostali cija se diskusija na forumima pretvori u besmislenu temu nekog prepucavanja:-)Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije tema šaljiva ni posebna već je obično trolovanje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Februar 18, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Ivanrsvb je napisao: Ljudi zasto svaka tema nas odvede na neku glupu stranu:-)Pitanje je od pocetka meni delovalo ili saljivo ili kao pitanje nekog ko je jako zadovoljan svojom kubikazom pa kao kome treba vise:-)Bili bajkeri ili ne svi mi koji teramo neke masine ne smemo sebi dopustiti da budemo kao ostali cija se diskusija na forumima pretvori u besmislenu temu nekog prepucavanja:-) Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Sam si sebi odgovorio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Februar 18, 2020 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Da bih imao šta sledeće da kupim, pošto mi je prvi motor od 750ccm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 19, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Ivanrsvb je napisao: Ljudi zasto svaka tema nas odvede na neku glupu stranu:-)Pitanje je od pocetka meni delovalo ili saljivo ili kao pitanje nekog ko je jako zadovoljan svojom kubikazom pa kao kome treba vise:-)Bili bajkeri ili ne svi mi koji teramo neke masine ne smemo sebi dopustiti da budemo kao ostali cija se diskusija na forumima pretvori u besmislenu temu nekog prepucavanja:-) Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Onaj ko je zadovoljan kubikazom motocikla koju vozi trebalo bi da postavi Temu: Da li ste zadovoljni motociklom koji vozite i zasto? Pa postavljac Teme obrazlozi svoje zadovoljstvo, a onda i ostali kome je do toga. Eto nekome povoda da otvori Novu temu, ako ista vec ne postoji u nekom slicnom nazivu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3259 Napisano Februar 19, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Šta smo rekli, Violeta ili Zewa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 19, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan NaTur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10490 Napisano Februar 19, 2020 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Perfex - lopovi, piše troslojno, a ono dva sloja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...