Jump to content

Moto Zajednica

Enduro (savet)

Recommended Posts

• Drug član, 2265 postova

BMW se dosta vozi kod nas i za delove nije problem. U klasi 2500E +- mozes naci dosta toga zanimljivog. Evo ti slika jedne super tenere koju je kupio moj ortak, inace prenje je imao F650. Cena je bila 2500.

Ovaj motor je uzeo u batajnici ako se ne varam. Video sam ga motor je kao nov.

Sto se tice troskova eksploatacije registracije i potrosnje mislim da je KLE pun pogodak. Puno se vozi i nije jedini kawasaki sa tom masinom, tako da delovi ne bi trebalo da su problem.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5586 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Sto se tice troskova eksploatacije registracije i potrosnje mislim da je KLE pun pogodak. Puno se vozi i nije jedini kawasaki sa tom masinom, tako da delovi ne bi trebalo da su problem.

Super tenera jeste kupljena u Batajnici. U odlicnom je stanju, a na satu ima 60-70000km.

Sto se tice KLE-a jeste jeftinija registracija , mozda i odrzavanje, mada nisam siguran. Ali jedno je sigurno, nema ga dosta za putovanje u paru sa stvarima.

• Drug član, 1826 postova

Nema ga dosta kazes... tesan je sa koferima ili sta? Znam za problem sa uskim prednjim delom sedista, ali je to nesto sto se da izmozgati. A o koliko razlike u ceni registracije pricamo?

Moze li uopste da se nadje "mlad" KLE u prodaji? Cini mi se da vlasnici koji su uhvatili poslednji voz da ga kupe novoga ne razmisljaju bas o prodaji.

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Ne moras se toliko opterecivati godistem. Mnogo je vaznije stanje i predjena kilometraza. Svakako povedi nekog ko se razumije kad kupujes.

Ma, bez veze sam se izrazio.. i mislio sam na kilometrazu.  ;)

Kad je dobar momenat za kupovinu motora u Srbiji? Na kraju sezone.. od jeseni?

Uvoznici polovnih motora pretpostavljam da ne drze van sezone motore vec ih nabavljaju pred sezonu kad mogu da ih brze prodaju. Jesam u pravu?

Sto se tice ljudi koji se razumeju nemam nikoga, pa bih verovatno zamolio nekoga na forumu ko bi bio ljubazan da mi izadje u susret.

Uhhh... imam milion i 200 pitanja... nadam se da ne smaram mnogo  ::)

• Ne silazi, 5586 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Kad sam rekao nema ga dosta, mislio sam na snagu, tj. nije dovoljno jak da pristojno nosi dvoje i stvari. Za solo putovanje nije problem.

Mozda bi neki vlasnik KLE-a to mogao bolje da ti kaze. Inace, osim toga, odlican je za prvi bike.

Razlika u registraciji je oko 60-70E. KLE ulazi u klasu do 500ccm, a ostali u klasu do 750ccm.

• Zainteresovan, 981 postova

Uvoznici polovnih motora pretpostavljam da ne drze van sezone motore vec ih nabavljaju pred sezonu kad mogu da ih brze prodaju. Jesam u pravu?

Drze i zimi ali se tada slabije prodaju, pa su isporuke redje ali ih i dalje ima.

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

BMW se dosta vozi kod nas i za delove nije problem. U klasi 2500E +- mozes naci dosta toga zanimljivog. Evo ti slika jedne super tenere koju je kupio moj ortak, inace prenje je imao F650. Cena je bila 2500.

tako je.Ovaj motor jako malo trosi,dovoljno je snazan da vuche mene i suorugu i ima skoro nikakve vibracije na upravljachu.Nije menjan godinama jer nema sta da se menja.Ja imam 125 kg i supruga 65.A on to iz brdo vuche super.Motor ima jetine delove,kojih ima svuda.Polovan se retko da naci osim ako nije 91 god i sl.Sve pohvale za ovu mashinu.

Drze i zimi ali se tada slabije prodaju, pa su isporuke redje ali ih i dalje ima.

Tek sad skontah da si ti lik iz ernestmoto.  ;D Sta ti kazes za najbolje vreme za kupovinu motora? Znas li nekad unapred sta ces nabaviti ili to kako naleti? Postoji li mogucnost nabavke po narudzbini odredjenog modela?

tako je.Ovaj motor jako malo trosi,dovoljno je snazan da vuche mene i suorugu i ima skoro nikakve vibracije na upravljachu.Nije menjan godinama jer nema sta da se menja.Ja imam 125 kg i supruga 65.A on to iz brdo vuche super.Motor ima jetine delove,kojih ima svuda.Polovan se retko da naci osim ako nije 91 god i sl.Sve pohvale za ovu mashinu.

Sto u prevodu znaci... bolje da odustanem od potrage za KLE500. I sam sam ukapirao da ga nema bas na trzistu.

• Drug član, 1366 postova
  • Motocikl: Orion craus 49

Cheh, daj neku vecu sliku za desktop.

Obozhavam tvoju teneru. :P ;D

PS. Ofarbaj mu vetrobran takodje u mat crno, dobio bi neverovatno na visini. ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja