Jump to content

Moto Zajednica

Jubilarni XV Moto skup - Free Wheels Velika Plana 27. 28. i 29. juna.

Recommended Posts

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82

i ja dolazim sigurno,mojoj lepsoj polovini ce to biti prvi skup u zivotu  ;D nego nigde ne videh da pise ko peva ,

ima li striptiza  ;D pasulja i tako to ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

i ja dolazim sigurno,mojoj lepsoj polovini ce to biti prvi skup u zivotu  ;D nego nigde ne videh da pise ko peva ,

Pa pise Atomsko Skloniste i Band X od vecih bendova, toliko koliko sam procitao.

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82

Pa pise Atomsko Skloniste i Band X od vecih bendova, toliko koliko sam procitao.

Jbg ne videh,u svakom slucaju se vidimo ;)

• U prolazu, 21 postova

LA MOTO verovatno nece pojesti prase kao najbrojnija ekipa ali ce ipak biti prisutna na skupu u manjem broju. A sve to zbog toga sto u subotu i nedelju u Lazarevcu organizujemo MOTO KLASIK SAMPIONAT SRBIJE 2008. (vise u rublici MOTO SPORT) vozi se brdska trka klasicnih motora. Ja sam normalno u organizacionom odboru trke pa ne mogu da idem na skup. Pozivamo bajkere da u nedelju na povratku kucama svrate do Lazarevca i uzivaju u trkama.

Pozdrav i vidimo se nekom drugom prilikom.

Ko svira u petak,dajte malo preciznije program.

Dodji pa ces vidis i cujes. ;D ;)

• U prolazu, 2 postova

Upravni odbor je odlucio da se  ode na ovaj skup grupno  ali samo kako bi se ispostovala ekipa clanova free wheelsa koji idu na sve skupove i sa kojima se uvek lepo provedemo na svakom skupu :) lazarevac , palanka i td :)  pozdrav ekipi i vidimo se na hipodromu... :)

• U prolazu, 0 postova

Alo, bre ljudi!!!  >:(

Hoce li neko da mi kaze, ako zna, a neko zna sigurno

kada je svecani defile? I nemojte te fore dodji pa ces videti itd.

Na sajtu fri vuilsa nema nista o defileu, ali ima o nekim drugim detaljima... :(  :D

MZ Rider ako se nisi snaso, idi na cicevac kom, pa na forum,

pa u mednes kontinjus, a onda u nase slike(ne sa neta), tamo vec ima link!  ;)

POZDRAV iz Cicevca!!! :D

• Svrati ponekad, 351 postova

Bliski Istok dolazi, a bice i promocija jednog novog blisko istocnog proizvoda neobavezne moto opreme.

Zasto ministarku poroka Bliskog Istoka niko ne obavestava o tome-bas te neki  >:( . Ili ja treba da komuniciram samo sa kolegom iz pripojenog ministarstva ;D

• U prolazu, 92 postova

Uh bas sam se spremao za Planu kad je pocelo da grmi i seva.

Do malo cas sam mislio da ce go*na da padaju sa neba ali ovog trenutka sam shvatio da nece. ;D

Pada kisa kao luda. Strasno.

Nadam se da ce sutra biti bolje vreme.

U svakom slucaju sutra sam tamo.

• U prolazu, 22 postova
  • Motocikl: Bandit 600

Mesto za skup fenomenalno,hladovine kolko treba,sank od jedno 10 metara duzine,gde odmah placate pice(ladno kao zmice)-nema onih gluposti sa bonovima.Cene pristojne:ulaz 300,malo Jelen pivo 60,k.voda 0,5 50 din.Za druga pica ne znam ali su jeftiniji od najgore prcvarnice.Ima par tezgi(za sada),sa novom i polovnom opremom-gume,kacige 70 e,jakne izuzetno ocuvane od 60-80 e i tako to.Sve u svemu obecavajuce,samo da ne pada kisa.Evo i par slika

post-1708-12879000111867_thumb.jpg

post-1708-12879000112726_thumb.jpg

post-1708-12879000113613_thumb.jpg

• Zainteresovan, 599 postova

Alo, bre ljudi!!!  >:(

Hoce li neko da mi kaze, ako zna, a neko zna sigurno

kada je svecani defile? I nemojte te fore dodji pa ces videti itd.

Na sajtu fri vuilsa nema nista o defileu, ali ima o nekim drugim detaljima... :(  :D

MZ Rider ako se nisi snaso, idi na cicevac kom, pa na forum,

pa u mednes kontinjus, a onda u nase slike(ne sa neta), tamo vec ima link!  ;)

POZDRAV iz Cicevca!!! :D

Defile je u 17,30h, bar tako pise na flajerima koji se dobijaju na ulazu kada kupis kartu !!

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Bas su poceli da pristizu ljudi, kada se "namrcilo" tamo od Palanke...Uhvatio maglu pre nego pocela kisa!!

Inace novi prostor nije los, mada je meni licno bolji "Lug"...

post-2435-12879000118482_thumb.jpg

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma

Sinoc u razgovoru sa momcima inace nasim prijateljima iz BAND X -a  moram da prenesem deo njihovog  nezadovoljstva jer su  zapostavljeni od nadleznog organizatora sto se tice nastupa bendova jer su ljudi ostavljeni po strani da cekaju svoj nastup koji je usledio tek po zavrsetku A Sklonista kasno posle 01. sat po ponoci  i kada se masa vec pocela rasturati a mogu reci po mom a i po misljenju ostalih prisutnih kako bajkera tako i posetilaca koji su cekali njihovu svirku  i da su momci najvise napalili prisutne svojom odlicnom svirkom podsecajuci  u originalu  na AC / DC .

Sto se tice svirke Atomaca sta reci nego deja vu i da je bilo vise publike iz grada koja je dosla radi njihove svirke, svaka cast veteranima ali misljenja sam da ne treba ponavljati iste bendove pogotovu one koji privlace ne bajkersku masu jer ipak moto skup je za bajkere.Ako se Atomcima priustila paznje u smislu gostoprimstva mogli su to uciniti i drugim bendovima kako bi ostavili utisak pravog i ravnopravnog domacina  prema svim gostima .

Razumem da su organizatori bili u frci i guzvi ali svaki posao zahteva obavezu pa tako i ovaj.

Ovim putem se izvinjavam  momcima iz BANDX koji su dosli na moj predlog a tako i drugim bendovima ako su imali slicne probleme u vezi gostoprimstva.

• U prolazu, 38 postova
  • Motocikl: Aprilia Caponord

Sto se lokacije tice meni se vise dopada nova lokacija, imlo je hladovine, ravno je i pristupacno a i vetric je duvkao pa je bilo prijatno. Al to je individualna stvar. Pop i popadija. Opsti utisak: tradicionalno dobro.

• U prolazu, 0 postova

Ja se u ime celog benda zahvaljujem na pozivu i licno mi je zao sto nismo svirali ranije i sto je ceo program kasnio.

Mi uvek odsviramo punom snagom bilo da je na svirku doslo 5, 50, 500 ili 5000 ljudi.

Zaista se trudimo da maksimalno profesionalno odradimo svoj nastup, ali  dosta ljudi nas jos uvek ne poznaje dobro,

tako da nema razloga da se brate moj Unuce izvinjavas.

Drago mi je da smo se sreli posle 12 godina i popili pivo konacno.

Ono sto je meni nedostajalo sinoc je recimo da neko izadje i najavi program, kada jedan bend zavrsi , da izadje neko i kaze `sada cete slusati taj i taj bend, a posle njih taj i taj, itd'.Neki moji drugari su otisli kada su Atomci izasli da sviraju jer sam im rekao da sviramo pre njih, a nisu uspeli da me dobiju na mobilni i jednostavno nisu znali sta se desava.

Sve u svemu, drago nam je da smo svirali u Velikoj Plani, pozdrav svim bajkerima iz Free Wheels-a, iz Cacka ( Mancula ) i svima ostalima, vidimo se sledeceg vikenda u Apatinu i Debeljaci.

Lokacija je vrlo dobra, sa dosta prostora, nije se stvarala guzva/

A sad petak , zasto petkom pada kisa a ne cetvrtko,?? I prosle godine pade u Petak, i malte ne na svakom skupu ove godine gde sam isao??

Subota lepota!! Prijem na ulazu Ok ( pazi kad je ulaz 300 din), Izbor bendova OK, shank-pice OK, klopa, e to nisam probo? malo se pucalo ?? ili ja nisam dobro cuo od dobre svirke. ;D

Ma skup u Plani je ZAKON!!! ;):D

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Posetio sam, sa suprugom, V.Planu u subotu, oko 17.00, popili po dva svepsa i po kafu u "Gostionica 3" (ili nesto slicno), provozao jedan krug po V.Plani (pazeci da me ne zakaci neko od momaka koji su izvodili egzibicije) pa na levo krug za Kragujevac i Kv.

• Zainteresovan, 599 postova

Ma sta je ljudi bilo dobro u V.Plani??  Organizacija  O  O  O  (slovima---NULA) !!  Pa, jel treba da cekam pola sata da bi izasao iz kampa jer neki sa dzipovima ne mogu da odluce ko ce prvi da prodje pa se pozaglavljivali.Kako ste smeli da dozvolite prolazak kolima? U gradu totalni haos,uopste mi nije jasno kako niko od prolaznika nije stradao (o motoristima da ne govorim) !  U kampu sklepan sank od par dasaka,ljudi koji uopste ne sluze pice stoje sa druge strane i kuliraju uz flasu. Bina nikakva,sator mali,pasulja nema dovoljno (isti tip koji pravi rostilj kuva i pasulj), onda je jasno zasto nema pasulja.

Ono je bas lakrdija. Ne vidim onde neki ulozeni trud da bi se neko pohvalio,toliko je povrsno uradjeno.

Najbolja stvar na onom skupu su one topole i njihova hladovina.

Niste zasluzili prelaznu ocenu !

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja