Jump to content

Moto Zajednica

Brblja

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Brblja's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Alo, bre ljudi!!! Hoce li neko da mi kaze, ako zna, a neko zna sigurno kada je svecani defile? I nemojte te fore dodji pa ces videti itd. Na sajtu fri vuilsa nema nista o defileu, ali ima o nekim drugim detaljima... MZ Rider ako se nisi snaso, idi na cicevac kom, pa na forum, pa u mednes kontinjus, a onda u nase slike(ne sa neta), tamo vec ima link! POZDRAV iz Cicevca!!!
  2. Odes na gugl, i biras photos, tamo trazi motorijada paracin i otvorice ti se albumi. Izaberi album i uzivaj! Pozdrav!!! I dalje nema informacija o defileu? :'(
  3. Hvala, Babynik, sto me uputi ovamo! Hajte, free wheels, dajte vise informacija!!! Pliz!!! Ako koga interesuju slike s moto skupa u Paracinu, neka potrazi Motorijada Paracin na pikasi! P O Z D R A V C i c e v a c ! ! !
  4. Dudovaca se zove u mom kraju, znam i mi pecemo rakiju od sveg voca! Jesi li pio medovacu ikad? Ne da daje snagu, nego ljusti! Ako red bull daje krila, ovo ti daje hiperspejs pogon!!! Niko mi nista ne kaze za MOTO skup u VP sad krajem juna, strah me je da ne saznam prekasno, pa da ne mogu da se organizujem s poslom!
  5. Pozdrav i od mene! Sta je s tim MOTO skupom koji bi trebalo da se odrzi poslednjeg vikenda juna? ? ? Ajde, dajte neke informacije (lokacija, kada je defile, koje grupe...), kako bi se organizovali na vreme! ! !
  6. Hvala, bolje vas nasao! Sta je "dudara"? ??? Hocu, vidimo se u Planu! Jedino sto mi niko ne odgovori ili mi bar recite gde da nadjem potrebne informacije!!! Unapred zahvalan! Evo linka foruma mog mesta: www.cicevac.com/forum Dodjite da offtopicujemo zajedno!
  7. Oeeee zdro, ja sam Bojan samozvani Brblja! Drago mi je da sam pronasao ovaj sajt (po burazerovoj preporuci). Iskreno, ja sam se registrovao samo da bih saznao detalje u vezi sa moto skupom (i ostalim naravno), koji se odrzava u Velikoj Plani! Iz Cicevca sam i lud sam za motorima, iako jos uvek nemam svoj motor, i kako stvari stoje, necu ga imati jos dugo! U Planu dolazim s rekorda, tako da, molim vas, kazite mi kad je defile i ostale zajebancije, da se ne skenjam, ako dodjem u pogresno vreme tj. kasno! Eto, da ne bih otvarao novu temu, odgovorite mi ovde! A, da, treba da kazem nesto o sebi(!), volim da pijem Stomakliju, mada ne smem, jebe me dzeljutka i volim "zajebanciju"! Aj, pa kad vidite rekorda s boracke tablice, ja sam tu! Pozdrav, ja mislim da sam dovoljno rekao, a ima dovoljno i za napomenu!!! *NAPOMENA: Ko misli da pisem previse zareza, molim da odmah sugerise, kako bih se ispravio ili ispravio Saleta i Maju!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja