Nikola2607 774 Napisano Februar 4, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, severian je napisao: Usavrsavanje na stazi. I još zafali! A MS ima modove vožnje, lako se uštroji kada treba. Ima neka 4 moda vožnje, silna neka podešavanja. To za sa sad nisam probao. Negde sam pročitao da može da se uštroji na 100ks i 130ks. To sam imao i na Versysu,100% i mislim 70% snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 4, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kako ide vožnja sa quickshifterom?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Februar 5, 2020 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Nikola2607 je napisao: Ima neka 4 moda vožnje, silna neka podešavanja. To za sa sad nisam probao. Negde sam pročitao da može da se uštroji na 100ks i 130ks. To sam imao i na Versysu,100% i mislim 70% snage. Ima modove, odlični su. CITY i (da li beše?) RAIN mod smanjuju snagu. Ima i custom podešavanje, gde sam podešavaš nivo reakcije TC, što je fenomenalna stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano Februar 5, 2020 (promenjeno) Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan @Nikola2607 ima dosta podešavanja što DTC, što ABS, DWC itd. Lepo može da se snađe na stazi Inače ima 4 moda, SPORT, TOURING, URBAN i ENDURO, a unutar svakog režima svaku stavku možeš dodatno da podešavaš. Promenio Februar 5, 2020 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 5, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kratko sam vozio pa nisam imao vremena da isprobam...ima tu da se igram poprilicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 5, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Savan je napisao: Kako ide vožnja sa quickshifterom? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Nikad nisam vozio motor sa quickshifterom, pa nisam ni skontao u tih par km. Pojma nemam kako funkcionise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast,Prelep motorU zdravlju te služioPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Jovan Ristic said: @Nikola2607 ima dosta podešavanja što DTC, što ABS, DWC itd. Lepo može da se snađe na stazi Inače ima 4 moda, SPORT, TOURING, URBAN i ENDURO, a unutar svakog režima svaku stavku možeš dodatno da podešavaš. I najbitnije ima opcija da vratis na fabricka podesavanja svaki mod. Mozes cackati koliko hoces i ako zeznes samo vratis na fabricka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Februar 5, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 3.2.2020. at 18:12, Nikola2607 je napisao: Najzad odoh da vidim mezimca. Postavio sliku i u temi sta nas je danas obradovalo, jer me je bas bas obradovalo. Prosto je bila ljubav na prvi pogled U zdravlju da te služi i za bolji da zameniš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3397 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 287 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan On 3.2.2020. at 21:30, Nikola2607 je napisao: Hahaha...nisam. A Bogu hvala nisam ni politicar...hahahaha Hvala Bogu da si motociklista... Stvarno je prelep, kada sam ja bio u oktobru Ducati-ju ovaj model još nije bio predstavljen... Želim ti mnogo kilometara da pređeš, u zdravlju i sreći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 5, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Tumbe je napisao: Hvala Bogu da si motociklista... Stvarno je prelep, kada sam ja bio u oktobru Ducati-ju ovaj model još nije bio predstavljen... Želim ti mnogo kilometara da pređeš, u zdravlju i sreći... Hvala. Ovo je prvi koji je stigao u Srbiju. Sledeci stize krajem februara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 8, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Danas se malo provozao...ne skidam osmeh sa lica Sutra 10 stepeni pa planiram stotinak km. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Februar 8, 2020 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Само ти тако настави да причаш. Жену сам успео једном да убедим да је црвено на радост....два пута сумњам.А онда ћу да кажем да си ти за све крив, а другари из Дукатија су ме већ начели и ј.би га оде у пм. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 8, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, BaneVuk58 je napisao: Само ти тако настави да причаш. Жену сам успео једном да убедим да је црвено на радост....два пута сумњам.А онда ћу да кажем да си ти за све крив, а другари из Дукатија су ме већ начели и ј.би га оде у пм. Odlicno ti stoji 1260 enduro...vidim kud si krenuo...kao i ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 8, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan I slobodno mene optuzi, prihvatam sve. A i nije skroz crven ima malo srebrnog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Februar 8, 2020 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Skroz si me zarazio sa ovim motorom. Mislio sam da sam 100% siguran koji je moj sledeci motor ali sada su se stvari promjenile. Reci mi da li si pitao za onaj cuveni servis provjere ventila? Na koliko se radi i koliko kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 9, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, bokibd je napisao: Skroz si me zarazio sa ovim motorom. Mislio sam da sam 100% siguran koji je moj sledeci motor ali sada su se stvari promjenile. Reci mi da li si pitao za onaj cuveni servis provjere ventila? Na koliko se radi i koliko kosta? Radi se na 30.000 i mislim da kosta oko 500 evra. Provericu jos jednom za svaki slucaj pa javljam. Inace, servisni intervali su sledeci: Na 1000 km, vozi se do maksimum 5000rpm Na 3000km, vozi se do 7000rpm. U toj kilometrazi je razradjivanje motora. Posle toga, servisni intervali su na predjenih 15.000km ili 12 meseci. Po meni budalastina, Ducati se malo zaigrao...zamislite ulje posle te kilometraze, te cu ja raditi na maks 10.000 predjenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Februar 9, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi i od kvaliteta ulja. Ducati je taj motor izbacio za neko srećnije tržište. Honda npr. ti kaže servisni interval 12.000 a ulje Bardahl. Zašto? Pa zato što je to jedini proizvođač ulja koji im je dao garanciju da će toliko da traje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Februar 9, 2020 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan To sa servisima danas je ludo. Zeni sam kupio nov citroen c3 prije 3 mjeseca 1.2 motor sa 3 cilindra. Servisini interval 25000 km. Na mom audiju interval 30000 km. Oni racunaju da ce ti motori izdrzati 150000km i onda ih zabole uvo. Ja sam sve te fabricke intervale prepolovio na pola. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1990 Napisano Februar 9, 2020 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Nel je sa srecom!Mnogo bezbednih km zelim!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 9, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Jupiter je napisao: Zavisi i od kvaliteta ulja. Ducati je taj motor izbacio za neko srećnije tržište. Honda npr. ti kaže servisni interval 12.000 a ulje Bardahl. Zašto? Pa zato što je to jedini proizvođač ulja koji im je dao garanciju da će toliko da traje. Ma neka oni daju garanciju i 50.000...nista mi ne znaci. Znam sebe...bicu miran samo ako menjam na maks 10.000 km. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Februar 9, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pridruzim sa cestitkama. Mislim da lepsi motor u zivotu nisam video Srecno da se navozas, uvek kuci nasmejan vratis! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Februar 9, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga stavio na desktop, pošto pare za njega nemam, a za polovan ću da se načekam. :DUCATIsmiley: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Februar 9, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, Jupiter said: Ja sam ga stavio na desktop, pošto pare za njega nemam, a za polovan ću da se načekam. :DUCATIsmiley: Ja ne smem ni tome da se nadam hahaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 10, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Markone88 je napisao: Evo i ja da se pridruzim sa cestitkama. Mislim da lepsi motor u zivotu nisam video Srecno da se navozas, uvek kuci nasmejan vratis! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...