davidloki 1341 Napisano Januar 10, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Moje ime je David, trenutno živim i radim u Beogradu. Imam 24 godine. Do sada apsolutno bez iskustva sa " velikim "motorima, vozio sam aktivno skuter 50cc Malaguti osam godina. Za "A" kategoriju položio sam pre 3 meseca (kraj Oktobra 2019. godine), a sredinom Novembra postao sam vlasnik motora Yamaha XJ6F Diversion 2011, kupljen od izuzetnog momka iz NS-a (Đorđe Mijailović). Ovim putem još jedan veliki pozdrav za njega. Posle emotivnog trenutka kupovine prvog motora, a nakon 10 odvozanih časova u auto školi, 11 čas bio je "first ride" od Novog Sada do Beograda. Uzbuđeno, oprezno ali i sa velikom tremom uspešno je dopremljen motor u garažu na Novom Beogradu (najteži trenutak je uzimanje kartice na auto putu, rukavice prvi put stavljene ). Prvi sledeći vikend ni manje ni više na 6 stepeni, sa vetrom pojačanog intenziteta, devojka i ja (ne znajući šta je zapravo to) uputili smo se na putovanje u Golubac. Možete da zamislite, smrzli smo se. Vetar je konstantno duvao jako, da pored treme morao sam se prvi put boriti i sa njim. Sve u svemu, vožnja je bila uspešna i za nas nezaboravna. Naravno tu nije bio kraj, i trenutak da se motor ostavi za proleće, svaki sunčani vikend, mašina je upaljena i krstari barem 70-80km oko Beograda. To je bio kratak uvod o meni. Dosta čitam i pratim vaše komentare, a najviše one stvari za početnike. Svi se setite kako je to na početku S obzirom da sam apsolutni početnik, strpljenje i volja za puno bezbezdnih kilometara su tu, a naravno i odlična prateća servisna dokumentacija za motor koju mi je Đorđe prosledio Nadam se susretima na drumu. Svako dobro, veliki pozdrav. David 7 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Januar 10, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Januar 10, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao kolega Yamahista Daj neku fotku ljute masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Januar 10, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan uvek mi je simpa ovako iskreno predstavljanje sa svim naivnim situacijama koje neko prodje sa neiskustvom a nije ga sramota da podeli iskreno i iskreno veliki pozdrav kolega dobrodosao i nadamo se susretima na drumu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Januar 11, 2020 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio si fantastican primerak! A veruj mi da vlasniku nije bilo lako da se oprosti od motora. Ja imam garazu gde i on, pa se znamo. Dobrodaso u moto svet i u ovu nasu lepu zajednicu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Januar 11, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Biker-Boy said: Dobro nam dosao kolega Yamahista Daj neku fotku ljute masine Jedna fotografija pre današnje vožnje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Januar 11, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, abarth_maniac said: Kupio si fantastican primerak! A veruj mi da vlasniku nije bilo lako da se oprosti od motora. Ja imam garazu gde i on, pa se znamo. Dobrodaso u moto svet i u ovu nasu lepu zajednicu! Hvala! Video sam tvoju garažu, pokazao mi je, bajkeri a komšije to je lepota. Možda kod tebe da dovezem ovaj primerak pred sezonu, da mi ti i @DjordjeMijailovic pokažete kako se menja ulje, rashladna tečnost i tako te stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Januar 11, 2020 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Bas mi je drago sto se prva voznjica vec dogodila, bez obzira na hladnocu! No, nije prvi put tom motoru, a ni vlasniku, da se smrzava Zelim vam jos mnooogo smrzavanja, znojenja i drugih avantura na njemu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Motor je lutka, a ti sa takvim stavom mozes da ocekujes mnogo novih poznanstava i mnogo bezbednih voznji! Vidimo se na drumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3366 Napisano Januar 12, 2020 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Willkomen, i srećno sa novom mašinom. Diverzija je prelepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Januar 12, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došaoPoslato sa Huawei Mate 20 pro uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Januar 19, 2020 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!@DjordjeMijailovic je imao fantastican motor!Uzivaces!Sve najbolje!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...