zoransm 95 Napisano Januar 4, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolegama. Video sam komplet ponudu BOS marka moto opreme, jakne, pantalone, rukavice... Ako neko ima iskustva sa ovom robnom markom.gde joj je mesto po kvalitetu !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 5, 2020 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ukucaj u gugl bos moto gear forum...ili opinion... Niko nista. Nemam iskustva niti zelim. Idi na brendove koji su vec dokazani. Ne stedi pare na opremi. I da, fali jedno S da bude kako treba BOSS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Januar 5, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ova marka je sa "Bos" nazivom... Sve je meni jasno, ali hajde da čujem iskustva. Hvala na komentaru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4496 Napisano Januar 5, 2020 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Viđao sam ih a par mesta, ima jedan momak u Rumi koji valjda Bos, ali ne znam nikoga ko je trošio ovog proizvođača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano Januar 6, 2020 Drug član, 1936 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Imam njihovu jaknu. Duza enduro jakna. 2 sezone je ne skidam i prezadovoljan sam. Kvalitet je odlican i duplo bolji od nekih mnogo skupljih jakni. Svi protektori na mestu, luftiranje najbolje koje sam imao od svih jakni. Dosta dzepova. Materijal i kroj isto odlicni. Kisna postava plus termo postava. Razna podesavanja. Jedini problem sam imao sa rajfeslusom ali je problem bio resen za 5 min kod krojaca. Koliko vidim nosicu je jos par sezona sigurno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Januar 6, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Januar 6, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je kupio, solidno izgleda, ne žali se .. Jednu turing dužu od oko dvadesetak hiljada dinara sam lično gledao, puno detalja, isto različite postave, dosta luftera. Ostavlja dobar utisak da su konkretno na toj jakni mislili o svemu. E sad, naravno nisam dovoljno iskusan da provalim dugotrajnost i kvalitet materijala. Drugar je kupio pre par meseci. Ali spram cene ostavlja dobar utisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Januar 6, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/5/2020 at 4:08 PM, gox said: Ukucaj u gugl bos moto gear forum...ili opinion... Niko nista. Nemam iskustva niti zelim. Idi na brendove koji su vec dokazani. Ne stedi pare na opremi. I da, fali jedno S da bude kako treba BOSS Naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibiboy 4 Napisano Februar 19, 2020 U prolazu, 3 postova Motocikl: ETV1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Ja i zena imamo bos jakne prolece-jesen, koristimo ih trece godine, ja sam mnogo modela pogledao pre i ovaj mi se i najvise svidelo a i cena bila jako dobra! Odlicni su, mnogo dobar kvalitet, lep, komfortan, volim ga jako... Nadam se da sam pomagao.. Pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Februar 19, 2020 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Idem ja verovatno sutra za Rumu da vidim jaknu i pantalone pa javljam utiske. Za te neke pare sto je stavio na KP deluju pristojno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 691 Napisano Februar 19, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima kakve su jakne i pantalone pošto je cena sasvim korektna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Februar 19, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih mijenjao moj komplet Acerbis adventure ni za šta!Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzonahybs 5 Napisano Februar 19, 2020 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Motocikl: BEZ Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Marko05 said: Idem ja verovatno sutra za Rumu da vidim jaknu i pantalone pa javljam utiske. Za te neke pare sto je stavio na KP deluju pristojno. Ja sam danas bio, deluju mi ok BOS jakne, mada uzeh neku M3 mesh letnju jer bejase jeftinija malo a lepse mi je legla. Al uzeh rukavice letnje BOS, najavi se samo decku 15-20 min ranije jer valjda seli lokal u drugi deo grada za nekih mesec dana pa sprema tamo sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Februar 19, 2020 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, dzonahybs je napisao: Ja sam danas bio, deluju mi ok BOS jakne, mada uzeh neku M3 mesh letnju jer bejase jeftinija malo a lepse mi je legla. Al uzeh rukavice letnje BOS, najavi se samo decku 15-20 min ranije jer valjda seli lokal u drugi deo grada za nekih mesec dana pa sprema tamo sve. Vazi, hvala na informaciji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Februar 19, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Kupio kod decka u Rumi, ja sam prezadovoljan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3415 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 949 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Kupio kod lika Rumi pantalone kao i mrmiki. Izuzetno sam zadovoljan. All season, skida se postava, dobri lufteri, mogu da se zakače za jaknu, protektori na kolenima i kukovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze ime tok derana iz rume da ga nadjem na kp ili čak i link ako nije protiv pravila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dušan Drvenica, moto oprema... Na fb , kp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo danas. Ovako deluju baš pristojno, jos samo da se testiraju. Momak na mestu, nemam ni jednu zamerku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzonahybs 5 Napisano Februar 20, 2020 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Motocikl: BEZ Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da nikad ne saznaš dal valja oprema 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, PetkovicBecej said: Jel moze ime tok derana iz rume da ga nadjem na kp ili čak i link ako nije protiv pravila. Kucaj na instagramu DDMOTOOPREMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Februar 21, 2020 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, dzonahybs je napisao: Najbolje da nikad ne saznaš dal valja oprema Ma za hladnoću i kišu pričam, da vidimo kako postave funkcionišu. Imaju dve postave, termo i kišna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Marko05 said: Ma za hladnoću i kišu pričam, da vidimo kako postave funkcionišu. Imaju dve postave, termo i kišna. Ja sam probao, bilo je 5stepena, obukao sam jaknu sa svim postavama na majicu kratkih rukava, preznojio sam se (gradska voznja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Februar 25, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 planiram ovih dana da odem da kupim istu takvu jaknu. Kazi mi kako ti deluje i koji broj si uzeo? Koliko si visok, tezak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...