uff 13 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Juce videh ovu dvojicu sa tom namerom na auto putu pa sam morao da uh uslikam ja se ne bi razmisljao ni na trenutak vec bi odabrao kao i oni cak bi i odelo isto uzeo nisam samo siguran za izbor te rezervne zadnje gume.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 17, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Kada bih imao dovoljno slobodnog vremena i novaca za troskove i uzivanje isao bih sa onim sto mi se nadje pod guzicom... ne bih previse razmisljao nego bih krenuo. A sto se ove dvojice tice... pa zelim im srecan put i neka se lepo i dugo vozaju i nauzivaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Maj 17, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na prvom mestu KTM 990 Adventure, zatim Africu Twin - ako bih putovao ruralnim podrucijima, a GS-a ako bi uglavnom putovao asfaltom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Maj 17, 2008 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Motor za put oko sveta sam kupio. Jos samo da ustekam nesto za troskove Dakle Honda VFR. A i bezveze je da mi na satu stoji 4.000 km kad je stvorena za bar 100 puta vise ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 17, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBF 1000. Iako je i 96 konja, koliko ima Hornet dovoljno za bilo kakav put , ipak bi se odlucio za iljadarku jer je ceo motor veci i ima opusteniji polozaj sedenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Honda Africa Twin RD07A,i nijedan drugi ne dolazi u obzir! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je bar lako pitanje, Harley Davidson Electra Glide sa najjacom masinom i puno puno dodatne opreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan ktm lc8 adventure ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 18, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Asfalt Yamaha FJR1300. inace Africa Twin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Maj 18, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Motor već imam... ;D Ono što nemam je vremena za takvu avanturu (neka "vreme" shvati ko kako hoće ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 18, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi izbor bi bio ovaj macan! ;D A kao rezerva GS 1200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. R 1200 GS Adventure (ako bi finansijska konstrukcija bila povoljna) 2. Africa Twin 3...... 4...... 5...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Na svom Transalpu iz 1987 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan BMW GS, Afrika twin, 990 Adventure. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan da nije nesto zeleno? mozda gtr ili zzr 1400? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Maj 18, 2008 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 1.VFR 800 2.BMW GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan na svom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih najradije na ovom, pa kako mi ga bude!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Maj 18, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Posto osim Evrope i Severne Amerike, sve ostalo je jako blisko off-roadu, mislim da neki preterano on-road orijentisani motori ne dolaze u obzir (mislim, ima i ko ide sa R1, ali to je vec druga prica). Nisam jos uvek siguran kako ce da se pokaze ovaj F800GS, ali mislim da bi on lako mogao da ponese tu titulu. Ima ga dovoljno za sve, a za razliku od veceg brata ima 21` napred, sto je jako korisno za voznju bez asfalta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perica 1 Napisano Maj 18, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: k 1200 rs Prijavi odgovor kao problematičan Da imam para i vremena za takav put, nasao bih asvalt oko sveta za PanEuropian Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih na ovome obisao svet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji motor je firmin motor, tako da treba da se organizuje firma da kupi neku zverinu, pa onda je mogu na put oko sveta... I naravno firma treba da sponzoriše sve to :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Iz planeta 1400 ;D Shala mala, AFRIKAAAAAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 18, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Bemve f800GS KTM990adventure jednocilindricni f650gs ktm-ovi koji godinama pobedjuju na pariz dakar takmicenju itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 18, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih najradije obisao svet na (bilo kojem) motoru , samo mi fali isto ovo sto i Markone-u ... ;D Ono što nemam je vremena za takvu avanturu (neka "vreme" shvati ko kako hoće ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...