cr4zyzola 860 Napisano Decembar 24, 2019 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Braco Prijatelji Kolege Koliko vi prelazite pa vi nigde i nista drugo ne radite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Januar 13, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Kao što je kolega u prethodnim postovima ranije napisao "mnogo manje nego što bih voleo" ali u svakom slučaju moja 2019.godina biće u znaku 4 Motora i blizu 20.000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 18, 2020 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan prošle godine oko 500km, ostavio motor celo leto drugaru, ni on nije više prešo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Januar 18, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo Stroma krajem aprila, od tada proveo vam zemlje 5 meseci a kad sam bio ovde onda isto radio , bez godisnjeg odmora, i uspeo da nabijem 7000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 158 Napisano Januar 18, 2020 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Za proslu godinu sam presao negde oko 4500km Nadajmo se da ce ove godine biti malo vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10297 Napisano Novembar 14, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Prošlo je tačno godinu dana od postavljanja teme (za koji dan-3) pa je vreme da se utefterimo za ovu sezonu... "Opaka" sezona bila... ubismo se od vožnje... ja "ugrabih" oko 9000km...pa dobro... nadamo se da će sledeća biti bez nekih prepreka, mada...??? Bože zdravlja svima... Ako neko hoće da se utefteri izvol'te... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Novembar 14, 2020 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da dodam svoju neku +/- 1000km računicu.Sa Versys-om 1000 od februara do avgusta - 15000kmOd avgusta do pre nekih mesec dana, sa CBF-om 1000 još nekih 11000km.Znači da je ova sezona od prošle ostala kraća za nekih ~ 10 000km.O sledećoj neću ni da mislim... Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4580 Napisano Novembar 14, 2020 Drug član, 990 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Od 1. februara kad sam otvorio sezonu do danas oko 9000 km. Progresivno povećavam po sezoni 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2727 Napisano Novembar 14, 2020 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ove sezone skoro 5.000 km. samo uglavnom vikend vožnje, mada sam zadovoljan sa obzirom da sam u haosu jer sam tek krenuo u pvt. vode i ovo mi je prva godina ... a i ovaj haos oko korone, suma sumaru zadovoljan sam bilo je lepih tura. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Novembar 14, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan I ja ubih celih 5000 ove god, a svasta planirali.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Novembar 14, 2020 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 17.11.2019. at 18:41, ProMaster je napisao: Od 10. aprila ove godine do danas 33 278km i nadam se da cu ukrasti jos po koji kilometar dok ne padne belo govno.. Sledece godine se nadam jos vise, ako se sve poklopi kako treba.. Post od pre prosle godine... Eh ti planovi., odose niz vetar... sa sve Koronom. Da se otvori tema: "Kako i koliko vam se 2020. usrala u zivot?" 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Novembar 14, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 6.000km a samo jednu granicu sam presla za citavu sezonu. Ja zadovoljna, dvotockasi citavi. Ko zna, mozda bude jos koji lep dan ove godine, pa da prebacim malo preko ove cifre. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13976 Napisano Novembar 14, 2020 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, ProMaster je napisao: Post od pre prosle godine... Eh ti planovi., odose niz vetar... sa sve Koronom. Da se otvori tema: "Kako i koliko vam se 2020. usrala u zivot?" Otvaraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Novembar 14, 2020 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se... Takve teme cesto podstaknu neke ljude da iskoriste priliku i objasne mi da smo u zlatnom dobu i da to tako mora i to tako treba.. A bas sam nesto nervozan ovih dana... Bojim se, necu brojati do 3. Prastajte za off... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 362 Napisano Novembar 14, 2020 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Moja prva sezona, kupio sam motor sredinom avgusta i od tad presao ~3500km Mislim da je to to za ovu godinu, jos koja kraca voznjica ovih dana. Jedva cekam prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4266 Napisano Novembar 14, 2020 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako uzmem u obzir da sam sezonu otvorio krajem avgusta sa nekih 1500-1600 km mogu reci i da nije loše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2995 Napisano Novembar 14, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Post od pre prosle godine... Eh ti planovi., odose niz vetar... sa sve Koronom. Da se otvori tema: "Kako i koliko vam se 2020. usrala u zivot?"I ove godine da kažem, svaka tebi bratac čast na tvojim km. Zaista!Sa divljenjem gledam u cifre koje si obrnuo. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15659 Napisano Novembar 14, 2020 Drug član, 1787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene da pljunem na novonastalu situaciju U mom slučaju nije samo Korona bila dovoljna, nego je i rat počeo tamo gde sam između ostalog planirao da idem ove sezone... Kako god, od prvog servisa u sezoni urađenog krajem februara pa do danas, pređoh 27,253 Km ako sam dobro izračunao. To je ono što mogu da dokumentujem. Bilo je još malo kilometara u februaru pre servisa, biće ih još malo do kraja godine... ali to je to. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Novembar 14, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čitavih 8.000 od juna pa do sada. Vozikam se još uvek, ali uskoro će u garažu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Novembar 14, 2020 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan I ove godine da kažem, svaka tebi bratac čast na tvojim km. Zaista!Sa divljenjem gledam u cifre koje si obrnuo. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу ТапатокаHvatao sam zadnji voz.. Zdravlje Boze, u januaru nam dolazi bebac, pa sam sa više strana upućen da se naredne sezone neću navozati puno. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Novembar 14, 2020 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hoce reci.... tad ga pustala zena, sad kad dodje prinova tj zence se ne vozi.... prc milunka sad ce menja pelene ko km sa sve kacigom da mu bude lakse to malo to pogano kad majka nije tu.... obavezno se ukenja do guse e da, zaboravi.... 11K ove sezone 4 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9889 Napisano Novembar 15, 2020 Ne silazi, 2303 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav bre, kraj sezone ??? Ja se i dalje vozim. Ako nista sa strane, do posla i nazad svaki dan po 29-30 km, tako da jos uvek ne sabiram... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Novembar 15, 2020 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja u proseku po sezoni napravim oko 3.000 km. Ova sezona najkraće trajala (do 11.10.) ali i prešao preko proseka 3.500 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 257 Napisano Novembar 15, 2020 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama, navozali ste se. Ja ove sezone više goriva potrošio na testeru, trimer I kosačicu nego na motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojanko 106 Napisano Novembar 15, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750xa Prijavi odgovor kao problematičan 10-11k ove sezone (koja ce jos trajati)... mada, s obzirom na sve (lockdowne, zatvorene granice, rad od kuce) i ovo je solidno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...