sixi 233 Napisano Novembar 12, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Kolega , postujem sve ok , samo nisi bio dovoljno precizan sa info, sad je sve jasnije. Kao sto rekoh nije tema za raspravu Nemacki auto ili sl , ali me isto tako nervira kada se svaka tema na forumu pretvori u pijacu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Novembar 12, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, sixi said: Kolega , postujem sve ok , samo nisi bio dovoljno precizan sa info, sad je sve jasnije. Kao sto rekoh nije tema za raspravu Nemacki auto ili sl , ali me isto tako nervira kada se svaka tema na forumu pretvori u pijacu. Pa nije svaka tema, samo tema u sekciji oglasa, sto je i ok. A i da budemo realni, pretvaranju teme u pijac, najvise su doprineli tvoji saveti za nemce karavane da kupim i vozim lubenice, dizel na loz ulje, to traje 20 godina kazu p.s. naravno, samo sala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Novembar 12, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam , svi smo razliciti i to je ok , ako je pijaca dosta za nocas, laku noc 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Novembar 12, 2019 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Прошле године увезао сам Модуса 1.4 16в 98кс, обзиром да сам висок 193 изненадио сам се колико простора има у ауту а притом уопште није слабашан иако је 1.4, возио га 1800км без да сам се нешто превише уморио. Гласам за Модус. Сретна куповина 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, aca-ks said: Прошле године увезао сам Модуса 1.4 16в 98кс, обзиром да сам висок 193 изненадио сам се колико простора има у ауту а притом уопште није слабашан иако је 1.4, возио га 1800км без да сам се нешто превише уморио. Гласам за Модус. Сретна куповина Prodaj mi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5478 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan I meni se modus svidja, isto kao i panda, to merkam za naredni auto? Koliko te kosta odrzavanje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Novembar 13, 2019 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Markone88 je napisao: Prodaj mi? Продао сам га у року од два дана за 3'050е са зимским сетом гума уз ауто и комплетном историјом (прошлог лета) . Могу да питам садашњег власника да ли би га можда продао пошто живи 15км од мене? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 13, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Modus je stvarno iznenađujuć auto po mnogim osnovama. Takođe pozitivno iznenađen unutrašnjim dimenzijama "malog" auta... Vozio sam se par puta u njemu i svaki put sam se divio tome koliko mjesta ima... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 13, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mare brate jace je od mene... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, GuMi5 said: Modus je stvarno iznenađujuć auto po mnogim osnovama. Takođe pozitivno iznenađen unutrašnjim dimenzijama "malog" auta... Vozio sam se par puta u njemu i svaki put sam se divio tome koliko mjesta ima... Modus je manji i kraci od Clia. samo je kabinski prostor vislji.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Novembar 13, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan i zbog tog viseg polozaja sedenja ima mnogo vise mesta za noge. Od te trojke koju si naveo da dolaze u obzir ja bih poredjao: 1. modus 2. fiesta 3. c3 Ne znam da li si nekad vozio C3 ,al ja nesto nisam zadovoljan .Previse je "jeftin" i plastican... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Novembar 13, 2019 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sto si izbacio pandu iz redosleda koja je jedan od najkvalitetnijih fiata ikad napravljenih. Snajka moja ima pandu već 6-7 godina sa 1.3 mjet motorom, uopšte se ne kvari, a 99% se vozi po gradu. Jedina mana je što zadnja klupa nije za odrasle ljude i gepek je smešan koliko je mali, napred ima mesta dovoljno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, aca-ks said: Продао сам га у року од два дана за 3'050е са зимским сетом гума уз ауто и комплетном историјом (прошлог лета) . Могу да питам садашњег власника да ли би га можда продао пошто живи 15км од мене? Pitaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, milos-v said: i zbog tog viseg polozaja sedenja ima mnogo vise mesta za noge. Od te trojke koju si naveo da dolaze u obzir ja bih poredjao: 1. modus 2. fiesta 3. c3 Ne znam da li si nekad vozio C3 ,al ja nesto nisam zadovoljan .Previse je "jeftin" i plastican... Nisam nikad vozio ovaj stariji c3. Imao sam noviji, i bio je ok sa prostorom. Probacu da vidim sva 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, aca-pn said: Ne znam sto si izbacio pandu iz redosleda koja je jedan od najkvalitetnijih fiata ikad napravljenih. Snajka moja ima pandu već 6-7 godina sa 1.3 mjet motorom, uopšte se ne kvari, a 99% se vozi po gradu. Jedina mana je što zadnja klupa nije za odrasle ljude i gepek je smešan koliko je mali, napred ima mesta dovoljno. Bas zbog gepeka. Kod mene u gepeku uvek stoji pribor za pecanje i neka sportska odeca/obuca. Kao i kutija koja ima sve (lance, kablove, svecice, sijalice, osigurace, alate, wd, sprej za komarce, svajcarski noz, cetku za sneg, sprej za brave, inbuse, torexe, prvu pomoc, nekoliko krpa...) Tako da pored te velike kutije, treba jos malo mesta da ostane 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Novembar 13, 2019 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice C3 meni je uzak. Konstantno sam naslonjen desnim ramenom na suvozaca sto na duze staze zna da iritira. Fiesta je divan autic ali nisi naveo koja fiesta. Ako je od ovih novijih u zadnjih 5-6 godina, auto je bombona. Komsija ima 1.2 86ks a burazer sportaka 1.6 122ks. Oba odlicna i divno se voze, naravno 1.6 moze i lepo da se zgazi ali se jako tesko nalazi. Mesta unutra sasvim dovoljno. Starija Fiesta... paa onako, imao ortak dugo godina, ok je auto ali mislim da ga je vreme pregazilo. Modus jedan ortak imao, drugi ima jos uvek. Naravno 1.5 DCI sto tebe ne zanima ali nebitno. Divan autic. Vozio vise puta. Sta da ti kazem, da sam ostao na polovnjacima, ozbiljno bih razmisljao da uzmem jedan. Samo da ti skrenem paznju na par stvari. Meni licno bi izbor motora pao na 1.2 Tce. Sjajan motoric za tu karoseriju, turbak je pa moz lepo i da povuce. Turbo benz ko turbo benz trosi zavisno kako ka vozis. Moze da bude stedljiv oko 6-7 a moze i 9-10 ako bas cepas. Ja bih obican 1.2 i 1.4 izbegao jer je 1.2 slab, a1.4 nije slab, ok ide ali ne moz da se spusti potrosnja ispod 8-9 po gradu. Jos jedna stvar... Gledaj da uzmes restyle model. onaj sa malo modernijim prednjim farovima sto lice na Scenica. Razlog je cudan ali veruj mi na rec. Na starom modelu je mozda najlosiji deo auta prednji far. Sijalice crkavaju na mesec dva bez obzira koje stavis a prilaz zameni sijalice je toliko skucen da prednji branik mora dole svaki put. Na restule modelu je to reseno pa mozes da menjas sijalice sam a i elektronika je malo bolja pa ne crkavaju toliko cesto. Znam da glupo deluje da moras da gledas noviji/skuplji auto samo zbog sijalica ali pitaj nekog vlasnika Modusa i svi ce ti reci isto: sijalice-pakao. Tako da moj glas apsolutno ide za restyle Modusa 1.2 Tce ako mozes da se pruzis finansijski. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 13, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan a sta ti fali pezou?Bolji od svih koje si naveo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Novembar 13, 2019 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam Markoneovog Pezola, lep je. Ja licno nikad ne bih kupio Pug-a. Ali to sam samo ja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan E kad ni francuzi nece da kupuju Pezoa ondaaa.... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno vozim 206 1.4hdi, 2006 god, i radi sve kako treba, stanje auta je besprekorno u svakom pogledu. Samo mi treba malo veci auto, to je sve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Novembar 13, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pa sve ovo sto si nabrojao da gledas je u toj klasi,znaci svi su slicne velicine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @milos-v u klasi jesu, ali mesta za vozaca ima vise i u C3 i u Fiesti, a Modus je veca klasa za 2 broja. nisam dzabe resio da prodajem siguran i besprekoran auto, veruj mi da je on za mene mali, ja sam 191cm 97kg, i ako jos jedan takav sedne kao suvozac, sudaramo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако седнемо Лаки и ја, проширићемо га за који број, па нећеш више имати муку? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Zuba87 said: Ако седнемо Лаки и ја, проширићемо га за који број, па нећеш више имати муку? ako vi sednete, moracu da menjam i amortizere i kvacilo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Novembar 13, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan A da ipak malo porazmislis i izmenis spisak ? Prodavati siguran auto zarad vise prostora kutije cigareta bas i nije ok’ s obzirom da kupivina svaka nosi odredjeni rizik. Za tebe je veci auto. Motor, najmanje80ks ispod toga mucenje za te 2 godisnje voznje , smatram da gubis samo na malo skupljoj registraciji. Xsara pikaso ?? 1.6 mislim preko 100ks , ima prostora za te pare i godiste malo mladje. samo dajem primer .... Mazda 3 , manja ali ok autic. ... da ne idemo na vece Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...