Scholesy198 2308 Napisano Novembar 3, 2019 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, sashac je napisao: Uzmes pa kucnes na gogletu,i procitas lepo...Valjda Lalajko zna gde nas vodi...Ali hajd da se ne mucis...Ostrvica,bas kao sto i pise u naslovu. Pitam jer na skretanju sa Rudnika stoji putokaz i na tabli piše Ostrovica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 3, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Scholesy198 je napisao: Pitam jer na skretanju sa Rudnika stoji putokaz i na tabli piše Ostrovica. Eh,sta sve pisu po tablama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys205 47 Napisano Novembar 3, 2019 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Valjda ce biti toplije nego prosle godine. Razmisljam samo sa li da od vlasnika skupih motora skupljam vise novca ili da procenim ko ce vise da pojede kod domacina pa onda od njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Novembar 3, 2019 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, sashac je napisao: Eh,sta sve pisu po tablama... I tarabama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Novembar 3, 2019 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan I na tabli na planini pise Ostrovica ! I sta je sad ispravno, Ostrvica ili Ostrovica ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Novembar 3, 2019 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan E ovo moze samo u Srbiji , ovo sam sad nasao na sajtu Avanturiste : Planina Rudnik ima svoj, mnogi će reći zanimljiviji deo – Ostrovica; samo 6km od sela Rudnik na 758m nadmorske visine. Veruje se da je to ostatak vulkanske kupe jer je sačinjen od eruptivnog vuklanskog kamena poznatog kao andezit. Može vas zavarati veličina Ostrvice, ali sam uspon bi bio prilično zahtevan, kako fizički tako i psihički. Potrebno je nekih sat vremene da stignete do vrha i odatle vam pogled seže ka šumama koje priroda čuva već vekovima. Da biste našli najbolju početnu tačku odakle bi počeo vaš uspon, ukucajte sleće koordinate: 44° 10′ 23.49″ 20° 27′ 35.15″ ili pogledajte mapu ispod i na njoj pronađite autobusku stanicu Zagrađe. I kako se zove ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 3, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ostrvica, ali se često meša i naziva i Ostrovicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 4, 2019 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Oni koji idu magistralom iz beograda nek imaju u vidu da je vazda nekih radova na ibarskoj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Novembar 4, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Da li ce biti radio komunikacije u voznji da li nositi rucnu radio stanicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 6, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Posto je evidentno da nema ni "o" od neke organizovane voznje do Lazarevca,bolje da se dodje oko pola 9 na Omw na Ibarskoj,jer evidentno su radovi na putu pa da se malo ranije krene,pa bolje oko pola 9 skupljanje.Sta mislite? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Novembar 7, 2019 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, lepo mi se provedite i puno mi pozdravite drage nam domaćine Živanoviće, loše se potrefilo da ovog vikenda imam već dogovorene druge koordinate. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Novembar 7, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Novembar 7, 2019 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan On 6.11.2019. at 20:43, sashac je napisao: Posto je evidentno da nema ni "o" od neke organizovane voznje do Lazarevca,bolje da se dodje oko pola 9 na Omw na Ibarskoj,jer evidentno su radovi na putu pa da se malo ranije krene,pa bolje oko pola 9 skupljanje.Sta mislite? Moze. Kaze Mile da poneses sendvice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Radovi si kod Orlovace i ispred Rusnja. 9 ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je evidentno da nema ni "o" od neke organizovane voznje do Lazarevca,bolje da se dodje oko pola 9 na Omw na Ibarskoj,jer evidentno su radovi na putu pa da se malo ranije krene,pa bolje oko pola 9 skupljanje.Sta mislite?U kom si delu grada?Hoces da vozimo zajedno do LA?Ja sam u ZemunuSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 8, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, m.milivojevic je napisao: U kom si delu grada? Hoces da vozimo zajedno do LA? Ja sam u Zemunu Sent from my iPhone using Tapatalk budi na Omw pumpi na ibarskoj pola9-9...Ja sam na vidikovcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, sashac said: budi na Omw pumpi na ibarskoj pola9-9...Ja sam na vidikovcu... ovoj? Google Maps GOO.GL ★★★★☆ · Tankstelle · Magistralni put M22 Knezevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan toj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 8, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, m.milivojevic je napisao: ovoj? Google Maps GOO.GL ★★★★☆ · Tankstelle · Magistralni put M22 Knezevac Kao sto ti moj rodja odgovorio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 8, 2019 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, nntom said: Eto i mene Bez starca nema udarca iliti Nema partije bez gerijatrije !!! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Novembar 8, 2019 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene Jel nosiš dronče ?Послато са SM-G955F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1756 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Evo mi koji dolazimo iz pravca G.M. Vidimo se gore, a ko zeli moze i mesto sastajanja Restoran KOTA 555 Rudnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 570 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene, samo da popijem antifriza jer su jutra ledena... ako vas propustim na OMV-u, stižem vas u LA-u pa odatle zajedno na dalje da se guramo po krivinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, miskomi je napisao: Jel nosiš dronče ? Послато са SM-G955F помоћу Тапатока Jašta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...