mirorab 64 Napisano Octobar 15, 2019 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, Već dva jutra odlazeći na posao viđam ovaj motor "gde mu mesto nije" - parkiran u jarku pored Miloševog konaka u Beogradu. (Pored nema nijedne kuće niti ičeg sličnog da čovek mož da pomisli da je tu sa namerom...) Možda ga je neku mazno pa ostao bez goriva... ili ga neko pijan ostavio... ili je u kvaru pa čeka... Previše je upadljivo ostavljen da bi tu ostao još dugo (ako sam ga ja video video ga je još neko ko nema problema u mozgu da UZME TUĐE), možda neko može da mu pomogne da se vrati kući?! Ako sam promašio grupu tema ili sl prebacite gde treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 15, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Registracionu oznaku upisi i javi policiji gde je parkiran. Ukoliko je prijavljena kradja te tablice, poslace patrolu i javiti vlasniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano Octobar 15, 2019 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan jbga... samo sam prošao, slikao iz kola a sada na poslu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15963 Napisano Octobar 15, 2019 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, mirorab je napisao: jbga... samo sam prošao, slikao iz kola a sada na poslu... E jbg, sumnjiv si mi. Sad imas pokrice da si na poslu dok se iza coska sprema kombi.... da bi ti poverovali, slikaj sekretaricu u punom sjaju 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano Octobar 15, 2019 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije došla na posao jutros... Al mogu da ti slikam magacionera?! 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15963 Napisano Octobar 15, 2019 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moze.... ko nije za batu.... nije ni za seku Salu na stranu, nadam se da ce se naci vlasni(ca)k motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Octobar 15, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Motor je pokvaren, vlasnik će ga danas pokupiti. Vlasnika poznajem, nije član foruma. Imao je neki lični problem pa nije mogao juče da se bavi motorom.Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8617 Napisano Octobar 15, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan video ga i ja jutros. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Octobar 15, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Kud ga ja nisam video... Sviđa mi se motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Octobar 15, 2019 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Da znaš, zanimljiv 535... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Octobar 15, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Motor je na prodaju, ispravan je... Samo je akumulator crkao. Ako nekoga zanima može da pozove. Miloš 063644987Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Octobar 15, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan @mirorab Ovo treba da ide u fotografiju dana. Ili u foto naših ljubimaca! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 15, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ono jeste lepa fototapet fotka, realno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6163 Napisano Octobar 16, 2019 Drug član, 1392 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter cini mi se Sprint vezan lancem za saobracajni znak stoji vec duze vreme . Veke su mu gume ispustile i u biljke zarasle. Tablicu nema, nalepnicu nisam primetio. U NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano Octobar 16, 2019 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Treba preimenovati temu u "Izgubljeno - nađeno" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 18, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Људи, познаје ли неко (осим Аракиса) власника овог мотора, а да има и његов број телефона? Нашао сам га око 13 у Травничкој (код Београда на води), тј. на кружном току у Карађорђевој, како вам драже. Светло је било укључено, што ми је привукло пажњу, а онда сам видео и кључ у контакт брави. Искључио сам све, оставио поруку и узео кључеве, да га неко не "позајми". Агрегат је био скроз хладан, те претпостављам да је најкасније око 12 часова остављен ту. Да бисте добили кључеве, потребно је да имате са собом саобраћајну и да знате привезак које фирме се налази уз кључ. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 18, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sad je stomacni virus,verovatno poteralo mucenika...(neka mi dragi bog oprosti ako se stvarno coveku desilo nesto hitno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 624 Napisano Octobar 18, 2019 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan To je preko puta max momenta? Možda znaju momci iz radnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 18, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Постоји могућност да сам га упознао код чика Аракиса у гаражи, нема много оваквих мотора, па претпостављам ко је у питању. Али, немамо његов број телефона и не можемо имена да се сетимо Млад је дечко (до 35 година), радио нешто по иностранству и пролетос је дошао. Ако се добро сећам, носи ношу, не кацигу @Sveti Atila јесте, преко пута је радња, а како сам се преко пола сата мотао око мотора (покушавајући да привучем пажњу власника), верујем да би ме видели и реаговали да је неко њихов... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Octobar 18, 2019 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @Zuba87 Kako se toga nije setio onaj nesrećnik nego je morao tvoj skuter da odveze na neko sigurno mesto ne bi li sprečio da ti neko uzme ključeve? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 18, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мукица, није имао хемијску, па је одабрао прво следеће поуздано решење П. С. Проверио сам са полицијом, није расписана потрага за мотором, не смеју да ми дају податке о власнику, тако да је ово сада једини начин да нађемо човека (осим ако се сам не јави) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Octobar 18, 2019 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja, dečko radi tu. Verovatno je zaboravio ključ u bravi...Javiću nekome ko ga poznaje da mu javi Послато са SM-A530F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 18, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, MF je napisao: Znam ja, dečko radi tu. Verovatno je zaboravio ključ u bravi... Javiću nekome ko ga poznaje da mu javi Послато са SM-A530F помоћу Тапатока Јавио се Вук пре минут. @Arakis Вук се зове Стварно јесте онај дечко што бејаше у гаражи пролетос И није променио задње мигавце за оне који у себи имају и штопаљку и мигавац, диг'о је руке Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6024 Napisano Octobar 18, 2019 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Treba samo da ih kupi, ja cu to lako da povezem. Sad sam se setio i prezimena (na Ka...) i odakle se odavno poznajemo ... Dobro da se ovako zavrsilo, Deki svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 18, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ce mu Vuk polomiti i ovu drugu nogu jer mora posle posla u Krnjacu po kljuc od svog motora. 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...