Jump to content

Moto Zajednica

mirorab

Članovi
 • Broj tema i poruka

  70
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

45 Neutral

O članu mirorab

 • Rank
  U prolazu

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora
 • Lokacija
  http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok
 • Motocikl
  Bajs

Poslednji posetioci profila

1299 profile views
 1. Pade mi na um, pa ponovo pročitah iz početka... Jedina slika je ona iz mora, dovoljno da rekonstruišem lik i.... Legenda, al stvarno!
 2. Ništa me ne bi začudilo.... Ja sam upoznao jednog koji je peške, 70-tih, došao iz Indije u Nemačku (i ostao) "usput", putopis je STRAVA!
 3. Čovek je putovao čamcem (s kabinom, doduše) od N. Sada do St. Pitera: Dunavom do kraja, pa preko C. Mora pa rekama "na gore".... Prvo plovilo pod stranom zastavom na teritoriji Rusije... Vatala ga vojska (uleteo u vojnu bazu da se skloni od nevremena), družio se s ljudima pored reke (Don, Volga,..), ostavio čamac u Piteru i došao po njega na proleće... Onda nazad do N. Sada i sad ne mogu da se setim kuda i krenem da čitam kad... Q (atanac) Vlado, otključavaaaaaaaj!
 4. Treba preimenovati temu u "Izgubljeno - nađeno"
 5. na žalost, nedostupna za ponovno čitanje?! (blogspot traži dozvolu il tako nešto slično)
 6. Nije došla na posao jutros... Al mogu da ti slikam magacionera?!
 7. jbga... samo sam prošao, slikao iz kola a sada na poslu...
 8. Ljudi, Već dva jutra odlazeći na posao viđam ovaj motor "gde mu mesto nije" - parkiran u jarku pored Miloševog konaka u Beogradu. (Pored nema nijedne kuće niti ičeg sličnog da čovek mož da pomisli da je tu sa namerom...) Možda ga je neku mazno pa ostao bez goriva... ili ga neko pijan ostavio... ili je u kvaru pa čeka... Previše je upadljivo ostavljen da bi tu ostao još dugo (ako sam ga ja video video ga je još neko ko nema problema u mozgu da UZME TUĐE), možda neko može da mu pomogne da se vrati kući?! Ako sam promašio grupu tema ili sl prebacite gde treba!
 9. Ima li negde neki putopis (koji je pretpostavljam bio na "na krilima vetra" ili negde već drugo...) Sem trejlera i par fotki ovde nema daljih info o dva meseca puta. A onomad sam nekako uspeo da preskočim Pa ako neko ima + hoće + može...?! Hvala unapred
 10. Imal kakve šanse da se vrate fotke? Ovaj putopis prepričavah kolegama, otvorismo al nema fotki (što ne umanjuje avanturističko lutalačku vrednost!)
 11. Od ovoga nema dalje / bolje... Čista egzotika... Svaka čast i tebi i Vaderu (a i mlađahnom Walkeru) . Kako si se ubedio da uđeš u avion za nazad? (o tom pitanju ni slova, a živo me interesuje!) Mene bi vatali mrežama i pod stražom deportovali...
 12. mirorab

  Putovanje Bajsem?

  Taman tako - stvarno funkcioniše!
 13. mirorab

  Putovanje Bajsem?

  Bohem je žentlman... Svaka čast oboma. Zaista. "Sve je u glavi..." P.s. Šta se radi u slučaju kada je prazna?! (Evo, na primer, moj slučaj!)
 14. Sad i ja videh. Saučešće familji. Drugarima. Pamet u glavu svima
 15. Pre 15min videh čoveka leži pored puta kod ulaska u kasarnu u Drajzerovoj. Pored njega trojica jedan se drži za glavu u šoku. Dvadeset metara niže skuteraška kaciga crno siva, mat pored bankine Tek tad shvatio da je motorista nastradao. Nadam se dobrom ishodu! Ako nešto neko zna neka javi...
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja