Jump to content

Moto Zajednica

mirorab

Članovi
  • Broj tema i poruka

    76
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok
  • Motocikl
    Bajs, KLE500

Poslednji posetioci profila

1696 profile views

mirorab's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

61

Reputacija u zajednici

  1. Genocidna Honda i humani KLE na malom điru oko BGD.... (Vidi sliku, išli smo jedan za drugim, ja prvi. On je pobio SVE krilate mrave i mušice danas ) Pošto mi ne radi cajger google kaže 90km motorom. Otkud on zna da sam vozio motor a ne auto??? Zaključci sa današnje vožnje: * Vizir mi je nizak - tuče me turbulencija u vr' kacige * Sedište je "duboko" i meko, žuljaju me oo i ne mogu da nađem položaj u kojem je priboru udobno. Srećom sam reproduktivni proces završio tako da.... * Potrošio 5.5l / 90km, al pošto nemam pojma kojom brzinom sam se kretao, i dobar deo je bio a.put meni je to ok * Zablenuo sam se nešto kod Bigza i zamalo se zalepio u auto ispred. Zab'o kočnicu i čak čuo "škriiiip" gume po asfaltu. Popustio stisak. Zaustavio se. Kočnice RADE!! Podsetio se da nema mesta bleji tokom vožnje ni na tren!! * Izletišta kod Obrenovca ("Zabran") i prekoputa ("Nautičko selo") sasvim korektna. Hvala M. na putokazu kuda se vozati. Eto tolko od mene za sada.
  2. 2024. update: Nabaviš Klea Čitaš KLE temu od početka Dođeš do 60 i neke strane Nađeš link Čitaš i ne veruješ... Dođeš do kraja i vozdigneš je, nikada dovoljno opomene! Čuvajte se braćo...
  3. To je bila priča i kad je izašla nova Africa. Pojeftiniće stare (jesu li? Neznatno) a nove će posle 4-5god biti 3-4k eur.... (Ni blizu!!) Najebali smo opasno!
  4. Nisam majstor al voleo bi da gledam dok traje taj proces. Imaš PM
  5. Zdravo. Da se prijavim: danas sam seo na jednog crvenog, 98 godište, i odvezao ga... Od Bulevara do Leštana sam "jezdio" u špicu i opipavao ga, a i on mene. Mislim da će biti to lepo druženje... U narednim danima iščitavaću stručno štivo i 'vatati beleške, vozikati se malo da vidim gde smo pa se javljam se drugim utiskom (i vrv gomilom pitanja). Motociklu je rađeno sedište (loše, il ne može bolje?!), kočnice rade al ne znam kako jer ih "nisam probao", upalio je na dodir (a bio hladan!), prednje vile "pasu li pasu" (mekano!!),... Ja, uprkos svemu, srećaaaaan!!!!! Bolje vas našao, vidimo se tu i tamo!
  6. U svetlu trenutne geopolitičke situacije (sranje u Ukrajini) setih se Vlade.... Prepolovio on to sve, ovi sada oru. Pa se setih Matije i đevojke mu, prošpartali Siriju, koja je kasnije prerana. Koji god me putopis lično dotakao njegovo poprište je postalo poprište rata... Ne idite niđe, ko zna ko je sledeći na redu?? Ili da ja ne čitam, ko zna ko će sledeći da nastrada??
  7. Ćao svima Ovo sam probao da okačim u "Razno" al kanda nemam dovoljno staža.... Pa neka neko prebaci di treba! Listam jutros instagram (jednom u mesec dana, potrefio jutros!) kad na profilu Pancake Customs - male radionice iz Holandije - objavljeno sledeće: https://www.instagram.com/p/B_rUSgQBKni/?igshid=40y2e63l7hva Want to win this bike? You have 2 more weeks to enter, 75 spots left! See below how to enter the raffle, YOU SNOOZE YOU LOOSE! 17th it May will be the last day to enter....⠀ We are going to raffle this amazing ground up build Evo Sportster.⠀⠀ 19 inch wheels front and back (Phil Little kit), Cole Foster Tank, hand shaped fender, Silver Machine Seat, Shaved Forks, YSS shocks, KustomTech levers, all fresh coat and paint, basically a new bike again.⠀⠀ How will this work?⠀⠀ 1. When you donate €85 you will recieve a ticket number, there will be 100 tickets available.⠀⠀ 2. We will ship the bike personally when within 300km radius from Arnhem⠀⠀ 3. Or we will put €500,- towards internatlional shipping.⠀⠀ 4. ALSO: we will donate €500,- towards the Red Cross, you know why!⠀⠀ 5. If we don’t hit the 100 tickets you will obviously be refunded.⠀⠀ ⠀⠀ Once the 100 donations are in, we will do a live draw on Instagram which we will announce in advance and of course post the winner as well.⠀⠀ To donate: send €85,- Paypal - Friends and Family to: BOY@PANCAKECUSTOMS.NL⠀⠀ Make sure to use Friends and Family, otherwise we will refund the money. Brzi prevod: Prodajem "loz" za "lutriju" Prodaje se 100 lozova, svaki košta 85 eur 17. 05. 2020. izvlačimo jednog, i on vozi kući https://www.pancakecustoms.nl/customs/evo-sportster/ Transfer je preko Paypala... Detaljnije istražite na instagram profilu Pancake Customs (ovde) https://www.instagram.com/p/B_rUSgQBKni/?igshid=40y2e63l7hva Šta znam... možda neko "dihtuje" na ovo. A i država će da da 100 eur do kraja maja / juna / ? pa gotovo da niste u gubitku ili dobitku ili kako god da to računate. Pozdrav svima! P.S. ja sam "štetovo" državne pare unapred, ionako sam u beskonačnom - (minusu) pa mi je svejedno. A i da ne bude da sam nekog navuko. (Mislite svojom glavom, tuđa glava ionako misli za tuđu guzicu!)
  8. Pade mi na um, pa ponovo pročitah iz početka... Jedina slika je ona iz mora, dovoljno da rekonstruišem lik i.... Legenda, al stvarno!
  9. Ništa me ne bi začudilo.... Ja sam upoznao jednog koji je peške, 70-tih, došao iz Indije u Nemačku (i ostao) "usput", putopis je STRAVA!
  10. Čovek je putovao čamcem (s kabinom, doduše) od N. Sada do St. Pitera: Dunavom do kraja, pa preko C. Mora pa rekama "na gore".... Prvo plovilo pod stranom zastavom na teritoriji Rusije... Vatala ga vojska (uleteo u vojnu bazu da se skloni od nevremena), družio se s ljudima pored reke (Don, Volga,..), ostavio čamac u Piteru i došao po njega na proleće... Onda nazad do N. Sada i sad ne mogu da se setim kuda i krenem da čitam kad... Q (atanac) Vlado, otključavaaaaaaaj!
  11. Treba preimenovati temu u "Izgubljeno - nađeno"
  12. na žalost, nedostupna za ponovno čitanje?! (blogspot traži dozvolu il tako nešto slično)
  13. Nije došla na posao jutros... Al mogu da ti slikam magacionera?!
  14. jbga... samo sam prošao, slikao iz kola a sada na poslu...
  15. Ljudi, Već dva jutra odlazeći na posao viđam ovaj motor "gde mu mesto nije" - parkiran u jarku pored Miloševog konaka u Beogradu. (Pored nema nijedne kuće niti ičeg sličnog da čovek mož da pomisli da je tu sa namerom...) Možda ga je neku mazno pa ostao bez goriva... ili ga neko pijan ostavio... ili je u kvaru pa čeka... Previše je upadljivo ostavljen da bi tu ostao još dugo (ako sam ga ja video video ga je još neko ko nema problema u mozgu da UZME TUĐE), možda neko može da mu pomogne da se vrati kući?! Ako sam promašio grupu tema ili sl prebacite gde treba!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja