slobasuper9 2260 Napisano Novembar 30, 2022 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena sad za punu A? Imam A2.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Novembar 30, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna i cenu kada neko ima AM a hoce punu A i koliko traje probna?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 41 Napisano Novembar 30, 2022 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna i cenu kada neko ima AM a hoce punu A i koliko traje probna?Sent from my iPhone using TapatalkProbna traje dve godine. Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Novembar 30, 2022 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto kucaj u pretragu na guglu cena za a i na sajtovima auto škola imaju cenovnik za sve kombinacije kategorija kao i šta sve obuhvata obuka(teorija, prva pomoć, časovi vožnje...) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1179 Napisano Decembar 1, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, stegula said: Ako neko zna i cenu kada neko ima AM a hoce punu A 44.000 rsd 9 hours ago, slobasuper9 said: Koja je cena sad za punu A? Imam A2. 21.900 rsd 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Decembar 1, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Decembar 1, 2022 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan To je cena bez lekarskog i bez prve pomoći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4042 Napisano Decembar 1, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mene izašlo izašlo ispod 46.000, imao sam AM, sa sve lekarskim i ispitima. Prvu pomoć nisam imao. Zavisi cena i od auto škole i cene časa vožnje, nije svugde isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Decembar 1, 2022 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Mene je A2 izašao 23500 sa lekarskim (+5000 jer sam pao jednom, ne svojom greškom) A imao sam AM,A1,B,M al oni gledaju samo A1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2260 Napisano Decembar 1, 2022 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan 21.900 rsd Hvala kolega na info. Čisto da znam okvirno da se planiram da rešim to.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 280 Napisano Decembar 24, 2022 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da će dosta novih vozača kao i onih koji tek treba da polažu (uključujući i mene), a imaju vozačku dozvolu po starom zakonu (10 i više godina) interesovati Član 20. Nacrta zakona o izmenama i dopunama zakona o bezbednosti saobraćaja. E sad, kada će se doći u Skupštinu, pitanje je. link: ve ve ve (tačka) paragraf (tačka) rs/dnevne-vesti/091222/091222-vest22.html 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Decembar 24, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Da olaksam: http://www.paragraf.rs/dnevne-vesti/091222/091222-vest22.html Clan 20. Izgleda da ce se izdavati stalna dozvola onima koji imaju AM ('stari' vozaci B kategorije npr). Ovo je vec napredak! Promenio Decembar 24, 2022 član cikamike 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Decembar 25, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Pre godinu dana, mozda i vise, postoji taj predlog izmena zakona. Nikako da ga usvoje i da isprave njihovu brljotinu. Tuzno je to sto smo mi, koji smo imali probne dozvole, ispastali zbog toga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Decembar 25, 2022 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, viktor1986 je napisao: Pre godinu dana, mozda i vise, postoji taj predlog izmena zakona. Nikako da ga usvoje i da isprave njihovu brljotinu. Tuzno je to sto smo mi, koji smo imali probne dozvole, ispastali zbog toga. E moj druže ti misliš da ti ispaštaš. Meni je ovo treća godina probne dozvole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Decembar 25, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ispastao sam, prosao je taj period probne vozacke za A kategoriju od 2 godine. Kako to da ti je treca godina probne vozacke dozvole, zar nije 2 godine probna za A kategoriju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Decembar 25, 2022 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino objašnjenje je da još nema 21 godinu. Probna je dve godine ili do navršenih 21 godinu života. Ili je gubio dozvolu pa sve ponovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Decembar 25, 2022 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Nemam 21 pre 41 minuta, VLAD81 je napisao: Jedino objašnjenje je da još nema 21 godinu. Probna je dve godine ili do navršenih 21 godinu života. Ili je gubio dozvolu pa sve ponovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1609 Napisano Decembar 25, 2022 Drug član, 1006 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan On 1.12.2022. at 8:54, Tošbo je napisao: Mene je A2 izašao 23500 sa lekarskim (+5000 jer sam pao jednom, ne svojom greškom) A imao sam AM,A1,B,M al oni gledaju samo A1 Dobija se popust za A ako imas AM. Ja sam imao popust, manje casova se slusa. Mislim da me je izaslo oko 24000 din 2018 god. Plus leksrski 2000din, prvu pomoc nisam imao jer sam vec imao AM i B 10 godina. Dobio na 12 rata, tako da sam dobro prosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Decembar 26, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su uzeli u obzir i AM i B. Bez teorijske obuke - prvo teorijski ispit, 20 časova praktične obuke i polaganje praktičnog ispita. Bez prve pomoći, pošto sam imala navedene kategorije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6420 Napisano Decembar 26, 2022 Drug član, 1829 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan U zakonu o bezbednosti saobracaja ne videh nigde da se pominje probna vozacka za A kategoriju. u clanu 182 se iskljucivo govori o probnoj za B kategoriju. Kao da je neko na svoju ruku krenuo da izdaje probne za A, drugi usvojili i tako ostalo u praksi. U istom clanu pise da probna vozacka vazi samo na teritoriji RS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Decembar 26, 2022 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Sharky - Alex je napisao: U istom clanu pise da probna vozacka vazi samo na teritoriji RS Ovo je promenjeno sigurno a za ostalo nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2055 Napisano Decembar 26, 2022 (promenjeno) Drug član, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sharky - Alex je napisao: U zakonu o bezbednosti saobracaja ne videh nigde da se pominje probna vozacka za A kategoriju. u clanu 182 se iskljucivo govori o probnoj za B kategoriju. Kao da je neko na svoju ruku krenuo da izdaje probne za A, drugi usvojili i tako ostalo u praksi. U istom clanu pise da probna vozacka vazi samo na teritoriji RS Kako brate mili, pa prvi stav: Član 182 Probna vozačka dozvola izdaje se licu koje prvi put položi vozački ispit za upravljanje motornim vozilima kategorija A1, A2, A, B1 i B sa rokom važenja: Promenio Decembar 26, 2022 član Mr_Wolf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6420 Napisano Decembar 29, 2022 Drug član, 1829 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan ko zna kakav sam ja zakon citao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Decembar 31, 2022 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Je l neko zna iz prakse U kojim državama može s probnom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Decembar 31, 2022 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan BiH, Hrvatska, Bugarska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...