Bokes 3002 Napisano Avgust 16, 2023 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Kako je počeo na dobrom je putu.I ja mu želim isto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosR 18 Napisano Avgust 17, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha Diversion 900s Prijavi odgovor kao problematičan @SlavViking hvala puno! potrudicemo se :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosR 18 Napisano Avgust 17, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha Diversion 900s Prijavi odgovor kao problematičan @Bokes hvala legendo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosR 18 Napisano Avgust 17, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha Diversion 900s Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika sa zadnje ture Srbija-Bosna-Crna Gora-Srbija Ziveli diverzanti! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosR 18 Napisano Avgust 17, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha Diversion 900s Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
diverzant 8 Napisano Avgust 17, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XJ 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan odlično izgledaju zverke kako te služi deflektor/dodatak za vizir, da li i koliko pomaže u zaštiti od vetra?Razmišljam da nabavim identičan..pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosR 18 Napisano Avgust 17, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha Diversion 900s Prijavi odgovor kao problematičan @diverzantsuper je, odlicno radi posao, kontam ko ima poviseni vozir plus ovo da ni ne oseca vetar, ja na 120km/h sam malo osecao, nista preterano Pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlavViking 6 Napisano Januar 4, 2024 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa, da li neko kojim slučajem ima delove za XJ900s? Ako nema delova možda neki savet koji delovi bi pasovali sa drugih modela. Potrebne su mi komplet prednje viljuške, most, prednji blatobran, nosač fara/maske, i naravno plastika komplet. Nisam uspeo da nađem nigde kod nas nekog ko pravi plastike, video sam da ima po inostranstvu ali nisam siguran koliko bi vredelo poručiti delove iz na primer Francuske, jer ne znam da li bi se oštetilo u transportu plus pojma nemam kako bi i koliko carinici to naplatili. Svaki savet je dobrodošao, hvala vam unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3717 Napisano Januar 4, 2024 Drug član, 993 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 8. 2023. at 15:13, UrosR je napisao: Mnogo lep Sneško Belić 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosR 18 Napisano Januar 5, 2024 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha Diversion 900s Prijavi odgovor kao problematičan @SlavViking Evo broj od coveka koji ima neke delove, nisam siguran sta sve ima ali bice od koristi Milan: 0603129907 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosR 18 Napisano Januar 5, 2024 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha Diversion 900s Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn Hvala lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8091 Napisano Januar 5, 2024 Drug član, 841 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan I od mene jedna. Kolega sa dedamrazijade, ne znam da li je član foruma 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3717 Napisano Januar 5, 2024 Drug član, 993 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi boje lepo stoje. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlavViking 6 Napisano Januar 6, 2024 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 1. 2024. at 9:08, UrosR je napisao: @SlavViking Evo broj od coveka koji ima neke delove, nisam siguran sta sve ima ali bice od koristi Milan: 0603129907 Hvala Uroše, pozvaću ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8487 Napisano Januar 7, 2024 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 1. 2024. at 9:14, the_doctor je napisao: I od mene jedna. Kolega sa dedamrazijade, ne znam da li je član foruma @azrael Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Februar 10, 2024 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro drustvo. Ovo je Diversion 900 od moga oca. Obozava ovaj motor i uziva u njemu. Ja sam ga par puta probao voziti ali se nisam nasao vozim dugo i namenjao sam se motorcikala i mogu reci da je xj900 diversion zaista odlican motor kako nehanicki tako i vozno. Mozes do susednog grada a mozes i do susedne drzave bez mnogo razmisljanja. Sve u svemu da predstavim njega i njegovu ,, mali zverko” kako ga on od mislisti zove 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar016 49 Napisano Februar 18, 2024 U prolazu, 8 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Yamaha Fjr 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim kolegama. Da li neko zna gde mogu naci set za reparaciju zadnjeg kocionog cilindra za xj 900, diversion? Juce sam primetio tragove ulje na zadnjoj gumi, i malu baru ispod nje. Potrebno je promeniti zadnje plocice i usput bi proverio i sam cilindar. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iks džej 18 Napisano April 7, 2024 U prolazu, 7 postova Motocikl: diversion 600s Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujuci opštoj enduromaniji, za tri dana sam prodao svoj laki enduro po ceni 400 eur vecoj nego što sam ga platio pre pet godina i pošao da kupim novog kineza 300-500 cm. Ova Diverzija je iskocila više kao prilika nego želja i nisam se pokajao. Kinezi mogu da sacekaju 2-3 godine, a i da vidim kako ce se pokazati. O motoru.. Uzeo sam je od momka iz Novog Sada, tek je poceo da se bavi uvozom, ok lik, cini se još neiskvaren, svi papiri na mestu, ima jednog kockastog fejzera, hondu cb 750, i par er 5 Inace, tek sa ovim motorom sam ukapirao šta znaci to čuveno linearno ubrzanje. Znaci, ne dešava se ništa spektakularno u trecoj prilikom odvrtanja gasa, a ne uradim ni sklek pri otpuštanju istog. Ok opšte stanje, odlicna završna obrada, crash barovi, nosaci bočnih torbi, uzecu još samo kofer, ne vibrira mnogo uprkos godinama, veoma je tih, pali kao mina, radi kao doxa, troši malo. Vidim da je održavan, Hondine filtere sam zamernio, nov Bosch akumulator je ostao, ima nove Bridgestone gume još sa dlacicama, lanac, lancanike isto nove, plocice jedino pri kraju, a sve ostalo cista fabrika.. Model 2001 god, dupli disk napred, imam i 4 fabricka migavca, za nedajBože, ako prokuva. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
+dAyWaLkEr+ 82 Napisano April 11, 2024 U prolazu, 38 postova Lokacija: MalaMo Motocikl: KAIŠ A HARLEY NIJE Prijavi odgovor kao problematičan On 4/7/2024 at 9:30 PM, iks džej said: Ok opšte stanje, odlicna završna obrada, crash barovi, nosaci bočnih torbi, uzecu još samo kofer, ne vibrira mnogo uprkos godinama, veoma je tih, pali kao mina, radi kao doxa, troši malo. Vidim da je održavan, Hondine filtere sam zamernio, nov Bosch akumulator je ostao, ima nove Bridgestone gume još sa dlacicama, lanac, lancanike isto nove, plocice jedino pri kraju, a sve ostalo cista fabrika.. Model 2001 god, dupli disk napred, imam i 4 fabricka migavca, za nedajBože, ako prokuva. Divi je genijalan motorin Golf medju motorima, dovoljno snage, jednostavnost mehanike, na koliko obrtaja je držiš u 6-toj toliko troši, puno lepih km ti želim, znam da sam ja sa mojom uživao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 31 Napisano April 29, 2024 U prolazu, 28 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ima li neko info gde bih mogao pokusati naci plastike za Diverziju XJ6 2012? Odlomnjena desna strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 411 Napisano Maj 5, 2024 U prolazu, 86 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan, moj prijatelj koji je od mene uzeo Diverziju 900 bi je prodao. Čovek iz zdravstvenih razloga nije u mogućnosti da je vozi onako kako dolikuje za taj motor - odnosno da putuje duže sa njim a ne bi da mu stoji u garaži. Motocikl je odličan, 2001 godište, nekih 50ak hiljada na satu ako se ne varam. Ja sam mu stavio nove prednje diskove i pločice i od tada je prešao nekih 5000km. Pre nekih 2 nedelje je bio kod mene, odrađen mu je mali servis i od tada ne znam da li je prešao i 100km. Stavljen je bio i nov akumulator koji je izašao iz garancije pre možda mesec dana. Ima prerađeno sedište koje je rađeno u LowLand Custom u Zrenjaninu. Od ulaganja bi trebalo zameniti gume. Imaju još šaru ali su deformisane od vožnje po pravom putu a zadnja je peonašla ekser tako da pomalo pušta na mestu čepovanja. Motor poseduje zadnji kofer kao i fabričke nosače za bočne fabričke kofere. Cena ne znam koja bi bila pa ako ima neko zainteresovan proslediću kontakt. Evo nekih slika još dok je motor bio kod mene pa da vidite kako otprilike izgleda: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10100 Napisano Maj 5, 2024 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @miljanvasic Znam da ne možeš (zbog broja postova) da okačiš oglas u temi "Prodajem", ali kad si već ovde postavio fotke, pitaj ga i za cenu, registraciju. Biće zainteresovanih. Može i na pp, Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 64 Napisano Decembar 27, 2024 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem i ja. Od danas ponosni vlasnik Diverzije 900. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10100 Napisano Decembar 27, 2024 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5740 Napisano Decembar 27, 2024 Drug član, 2013 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reakcija više, baš lep motor! U zdravlju se vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...