Jump to content

Moto Zajednica

SlavViking

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu SlavViking

  • Rođendan 25.11.1991.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Yamaha XJ 900s Diversion

Poslednji posetioci profila

110 profile views

SlavViking's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. Hvala Uroše, pozvaću ga
  2. Pozdrav ekipa, da li neko kojim slučajem ima delove za XJ900s? Ako nema delova možda neki savet koji delovi bi pasovali sa drugih modela. Potrebne su mi komplet prednje viljuške, most, prednji blatobran, nosač fara/maske, i naravno plastika komplet. Nisam uspeo da nađem nigde kod nas nekog ko pravi plastike, video sam da ima po inostranstvu ali nisam siguran koliko bi vredelo poručiti delove iz na primer Francuske, jer ne znam da li bi se oštetilo u transportu plus pojma nemam kako bi i koliko carinici to naplatili. Svaki savet je dobrodošao, hvala vam unapred
  3. Ništa, raspitaću se onda na par mesta pa ću videti šta mi je činiti. Koliko sam uspeo da skontam delova za Diversion ima na ebay-u koliko toliko, uglavnom Francuska, Nemačka ili Britanija, pa ću staviti na papir sve da vidim da li se mogu upustiti u takav poduhvat.
  4. Pozdrav svima, potrebna mi je pomoć ili bilo kakav savet u vezi dileme koju imam, ako sam promašio temu izvinjavam se unapred. Naime letos sam sezonu završio neslavno na mojoj Yamahi Xj900S Diversion 1995god. koja mi sad rasklopljena stoji u garaži, prednje vile su iskrivljene, mostovi takođe kao i nosač fara i maske, prednji disk nije jako i ne vidi se na oko, i zadnji deo krađe je iskrivljen i rezervoar je ulubljen. E sad pitanja koja imam su vezana za uglavnom za restauraciju, jer sam odoleo ženinom nagovaranju da ga prodam, pa me interesuje da li je neko uspeo da restaurira Diverziju, da li je moguće modifikovati je u na primer cafe racera ili streetfightera i tako je registrovati, ili je jedina (i jeftinija?) opcija nabavljati original delove, ili odustati i prodati u delove?
  5. I treba , želim mu da pređe i drugu polovinu do zime
  6. Yamaha Diversion XJ 900 S 1994 - 2004 Delovi - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Yamaha Diversion 900 s delovi 1994-2004 god. Proveri sa ovim dečkom ako se nisi do sad snašao.
  7. Pozdrav svima, ja sam Luka iz NSa, 32 godine, u društvu poznatiji kao Jebošetač (od pre 4 meseca Bebošetač), pratim forum dugi niz godina ali pošto sam od skoro vozač dvotočkaša nisam osetio potrebu da se zvanično prijavljujem ovde. Sportski pozdrav od mene i moje Diverzije
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja