tokaja 5 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros oko pola 9 krenuh ti tako ja na posao lagano sa mojom sklopocijom i guzva bese nesto veca u to vreme nego uobicajno.Mic po mic kroz 29 novembar pa u tunel i tu malo duze cekao da krenem ali islo se veoma polako. Bacim pogled na retrovizor i vidim neki "kolega" se mulja izmedju kola sa nekom r-kom...nisam ni zagledao koji motor vozi od njegovog veoma bezobraznog ponasanja. Naime posto smo svi stajali u tunelu i da moze stvarno i ja bi prosao izmedju kola - nema gde ali baja je ladno isao i savijao ljudima rukom retrovizore kako bi prosao :) Ja gledam reko wtf zipa ga mentol sta radi ... prodje on tako ljudi otvaraju prozore psjuju na sav glas, njega to ne dotice on ide dalje gleda ispred sebe i svaki retrovizor koji mu smeta nonsalantno ga savije i prodje . Pricamo o nekoj etici ponasanja na putu i zajednickim snagama se borimo kako bi nas ljudi na putu primetili ali nazalost uvek ce biti ovakvih mentola koji ce se izdvajati. Uostalom jedna trula jabuka u korpici povlaci i druge za sobom.Nadam se da ovo nece postati ovogodisnji letnji trend muvanja izmedju kola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebao je neko da otvori vrata i Game Over... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa fin neki momak,nece da lomi ono sto mu smeta kao neki clanovi foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan radice on to dok ne naidje na veceg ludaka od sebe a onda ce biti nemoj molim te nisam hteo majke mi nemoj po glavi buaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7274 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan jel imao kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram koji je to mozak, koji tako moze ladno da savija retrovizore tudjih kola i prolazi... Postoje oni mali lepi pendreci na rasklapanje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno ne mogu da verujem... Strašno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1541 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ebote ,kakva drskost! Mnogo samouveren baja. Takvih - pune novine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je puno edukativnije tom "mentolu" sve to reci u lice,nego tipkati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pa druze kad si video da on sebi krci put trebao si gas za njim da se ne 'drogiras' u tunelu bez potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 14, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan pa druze kad si video da on sebi krci put trebao si gas za njim da se ne 'drogiras' u tunelu bez potrebe. Iskrcice njega neki vozac "tamica"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa druze kad si video da on sebi krci put trebao si gas za njim da se ne 'drogiras' u tunelu bez potrebe. jeste pa da on najebe ni kriv ni duzan samo zato sto je jos jedan ili sledeci na motoru i zato sto neki vozac automobila bez klime u kolima u tunelu sa iskrivljenim retrovizorom kojeg vara zena ne moze da stigne onog drskog na motoru zbog guzve ko razume shvatice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je tip neizivljenih kretena koji zele da budu zapazeni, po bilo koju cenu, tip vozaca koji motor voze bez kontrole tj. mozga, i od tkvih te vreba veci problem rusenja nego od cetvorotockasa, jer ti se pojave sledja, niotkuda i prolete tik pored tebe-ako imas srece.Ugled zaljubljenika u voznju motora zbog takvog jednog mamlaza se neprocenjivo srozava, jer taj za samo 5 minuta uspe da navuce opravdana bes ljudi koji sede u kolima i onda isti ti vozaci pri sledecem susretu sa motorisitima imaju podsvesnu zelju da im se najebu mile majke ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan a ko garantuje da on nije zaljubljenik u voznju motora?! gde mu to pise, na ledjima? lik je stvarno mentol, trebao je samo da savije svoje retrovizore i prodje nonsalantno. uff i abdulah imaju pravo jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Joj sto ja nisam bio u tunelu sa kolima, moji se retrovizori ne savijaju ( imaju feder i extremno tvrdu plastiku, tako da samo moze da slomi tudj retrovizor )....al bi se zaebo Inace stvarno je drsko i bezobrazno to sto je uradio. To bi izgledalo kao kada bih se ja na bajsu guzio izmedju 2 motora , savio im retrovizore i prosao ispred njih...mislim ne da bih ga nalupao, to je stvarno strasno. Tezak bezobrazluk, ali to ce trajati dok ne naleti nekog ludjeg i ovaj ga odsrafi skroz i njega i motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 14, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da me ogovarate ovde, zurio sam da prodjem, jbg. Pa zasta koji vrag sluzi sklapanje retrovizora? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa eto primetili su ga vozaci auta i sad ce znati da postoje i motoristi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Naci ce se budala koja ce izvaditi pistolj i pucati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naci ce se budala koja ce izvaditi pistolj i pucati... E i ti ga sad pretera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 14, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Naci ce se budala koja ce izvaditi pistolj i pucati... E i ti ga sad pretera :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Naci ce se budala koja ce izvaditi pistolj i pucati... EDIT: rešio sam da budem dobar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan EDIT: još uvek sam rešen da budem dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 14, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan EDIT: Rasho, podrzhavam te i kad si losh. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto ste se bas tako potresli zbog toga sto je momak uradio. Da je meni savio retrovizor i prosao, ja bi otvorio prozor i vratio retrovizor na mjesto i slatko se nasmejao njegovoj snalazljivosti, a da sam bio na motoru posao bi za njim kad vec krci put da se ne mucim ;D Pa ozbiljno, ne vidim da je sa tim postupkom bilo koga ugrozio ili ostetio, potez jeste malo drzak ali ne vidim nista strasno u tome, bila je guzva i svi su stajali sto znaci da je on isao 5 na sat u tunelu sto znaci da izmedju nema pesaka ni prestrojavanja zbog guzve.... Da mozda nije povredio neciju sujetu sto mu je savio NJEGOV retrovizor i to bez pitanja, strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hot91 1 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd-Borcha Prijavi odgovor kao problematičan PrestigeHD1200 imash pravo i potpuno se slazem sa tobom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...