dule2812 1678 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 272 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Коју ћеш, где поручујеш? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6833 Napisano pre 3 sati Drug član, 3089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan 70mai A510 i zadnju koja ide za nju. Kod nas, na Aliju piše da ne šalju za Srbiju a da mi neko donese to može tek za dva meseca tako da cu ovde platim više al bar imam za dva dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1678 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 272 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Ма немаш ни овде за два дана. Нико од ових наших нема на стању него се чека пар дана, барем је тако било кад сам их питао пре 3,4 недеље.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6833 Napisano pre 1 sat Drug član, 3089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, neki iz Bg valjda, samo nemaju onaj kabal pa se čeka, sve cu uzeti pa da bude kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...