Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Integrisan, 10661 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Meni stvarno svi deluju "nabacano", mesta nisu obelezena tako da pojma nemam ko je ovde "u pravu" ali okolnosti mogu da te nameste i ispadnes "bahati mamlaz"  cas! :D 

Situacija na parkingu "Lidla", nailazim i vidim dva motora parkirana u jednom obelezenom mestu (crveno je automobil, plavo tudji motori, zeleni je moj :D ), logicno je da tu stanem, malih sam gabarita, da ne uzimam ceo prostor, i ako stane neko do nas moze se izaci bez problema.

Na vratima samo sto se slogirao nisam! Oni otisli a moj motor popreko stoji na samom pocetku obelezenog mesta. Kao stvoren za ovu temu kada se iz "konteksta" namere i prilike izvuce.

23.png

• Sviđa mi se 5
  • Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1248 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka
Pre 7 sati, Vandrokaš je napisao:

Zna čovek kako se parkira motor ... 

Da tablica ne zbuni, ovo je u NS u tržnom centru.

20240908_191458.thumb.jpg.9ca966f7c173e11036c344a401ed95b6.jpg

A šta ako ga pritislo, pa je hitno morao do WC-a? 

Nemoj da si na kraj srca. 😀

• Haha 1

• Integrisan, 10661 postova
  • Motocikl: ---Honda---

... mozda je jednostavno stao kraj drugih koji su ovako parkirani, oni otisli pa dosli drugi i stali kontra :D 

Ko uopste odredjuje na ovakvim mestima pravila? Oni kojih ima vise?

Ne inatim se kolegi zaista, po meni je stao ok, sta njega briga kako su resto odlucili, ne smeta nikome.

I ja stanem kako mi se cefne ali uvidjajno da nikome ne smetam, sta me se tice kako ce drugi odluciti.

E ako postoje pravila, pa jos obelezeno nema sta da diskutujemo.

• Ne silazi, 4916 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Šalimo se malo, razumem Nešu šta kaže. Meni se nedavno slično desilo, otišao sam do novog Dekatlona u 9 ujutru, kad se otvara, ceo parking prazan. Stao sam na jedno mesto, iako radije biram neko ćoše, al ko velim - nikom ne smetam. Kad sam izašao nakon 15 min, a ono pun onoliki parking. Jbt šta se desilo, kao na pištaljku su svi došli. I još jedna žena pokušava da se uglavi autom pored mog skutera, umal da ga obori...

Promenio član boza_kg
  • Sviđa mi se 1

• Integrisan, 8357 postova
  • Motocikl: TDM 900

Od kad sam video kako motori padaju kao domine na moto skupu ja bežim od kolega. Parkiram se što dalje od drugih makar i na kraj parkinga. 

Inače planiram da nabavim neku kamericu za auto. Da vidite vi šta je Smederevo. Danas napravili kolaps ispred škole. Pada kišica i svi došli kolima po decu. Stoje 20 auta sa upaljena sva četiri zauzeli jednu traku komplet.

Promenio član Alekre
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 2578 postova
  • Motocikl: Africa RD07
25 minutes ago, Alekre said:

Danas napravili kolaps ispred škole. Pada kišica i svi došli kolima po decu. Stoje 20 auta sa upaljena sva četiri zauzeli jednu traku komplet.

Nije to nista, kod mene u kraju ulica jednosmerna i tu je ulaz u skolu, kolaps ujutru kolaps popodne, ne mozes proci ni biciklom, svi ako mogu da udju u dvoriste skole da ostave/pokupe decu. Da stvar bude gora poceli su i glavni put da blokiraju sa kojeg se ulazi u tu ulicu koliko ih bude, znaci uzas

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: u potrazi
Pre 9 sati, boza_kg je napisao:

Kad sam izašao nakon 15 min, a ono pun onoliki parking. Jbt šta se desilo, kao na pištaljku su svi došli. I još jedna žena pokušava da se uglavi autom pored mog skutera, umal da ga obori...

Kao sto kolega kaze dalje od kolega, a jos dalje od automobila

• Podržavam 1

• Ne silazi, 3114 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Nema jutra da neko ne prodje s leve strane po ovom ostrvu i ako sam dao levi migavac i kad krenem da skrecem oni sviraju.

Jutros ovaj ispred stade a ima prednos a taxi jos gori pa em nije stao na stopm i jos nastavi voznju, tacno tu treba lezeci sto veci.

• Svrati ponekad, 172 postova
  • Motocikl: BMW 1250 GS Triple Black

Pre par sati došao iz Cg. Nikakvih problema ni sa vozačima auta ni motora. Sve do malte ne pred kućom na nekih 15-ak nisam za malo stradao od kamiona. Izlazim iz leve krivine blago uzbrdo kad vidim kamion u svojoj traci kako sumanuto juri ka meni nizbrdo. Tu je pravac izmedju dve krivine oko 50-70 m. Morao je dobro da iseče prvu da bi bio u tom položaju. Kako ga je on smotao na nekih 15 m ispred mene i vratio u svoju traku nije mi jasno. Prozujao je pored tako da sam ja mislio da je ostao bez kočnica. Prodješ 400 km i pred kućom umalo da stradaš.

Sent from my PGT-N19 using Tapatalk

• Svrati ponekad, 165 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer
Pre 13 sati, BaneZ je napisao:

Pre par sati došao iz Cg

Ja sam u Cg, 2 puta u par dana idu na mene, jednom autobus sa Bg tablama i jednom kamion sa Pg tablama... Toliko usli u moju traku u krivini da sam sa pola auta bio van asfalta, sreca na mestu gde ima to malo prostora. Kamion prosao na max 5 cm od mene, oladio sam se...

• Drug član, 1055 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25

Ogradjujem se odma da nije u skladu sa imenom teme, ali je tematika tu negde.

Kaže učiteljica nije ni videla da prelazi ulicu, razmišlja šta da radi za kontrolni. Slatko me nasmejala...

Oprez oko škole svakako.

• Sviđa mi se 9
  • Podržavam 1

• Drug član, 3009 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X

Jeste da je bljuc ali vest koja spada u ovaj deo...ja sam sa detetom u rukama za malo nastradao na isti način samo na trotoaru. Moron je buljio u telefon u punoj brzini na električnoj bicikli...jedva se zaustavio i samo je nastavio dalje bez reči. 

WWW.BLIC.RS

Danas se na uglu Ulice Vase Čarapića i Dostitejeve dogodio incident, kada je dostavljač hrane na pešačkom prelazu udario dvoje dece.

• Tužan 1

• Ne silazi, 1327 postova
  • Motocikl: Hornet 600

Bar 90% biciklista živi u ubeđenju da za njih saobraćajna pravila ne važe. 

U smislu da treba rukom da dâ znak gde skreće, da ne prolazi kroz crveno svetlo, da ne vozi alkoholisan ili drogiran. Za ovo poslednje bih pojačao kontrolu na maksimum a rezultati ne bi izostali.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r
1 hour ago, Due said:

Bar 90% biciklista živi u ubeđenju da za njih saobraćajna pravila ne važe. 

U smislu da treba rukom da dâ znak gde skreće, da ne prolazi kroz crveno svetlo, da ne vozi alkoholisan ili drogiran. Za ovo poslednje bih pojačao kontrolu na maksimum a rezultati ne bi izostali.

Preivse puta sam videla bicikliste koji samo prolete kroz crveno, a i par njih koji gledajuci u telefon se zalepe u dupe automobila koji je stao ispred njih 🤷‍♀️

Promenio član PetraBG
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja