boza_kg 6819 Napisano Septembar 10, 2024 Ne silazi, 4916 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Neće valjda da se meša sa skuterima i ostalom buranijom, budibogsnama. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26206 Napisano Septembar 10, 2024 Integrisan, 10661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Meni stvarno svi deluju "nabacano", mesta nisu obelezena tako da pojma nemam ko je ovde "u pravu" ali okolnosti mogu da te nameste i ispadnes "bahati mamlaz" cas! Situacija na parkingu "Lidla", nailazim i vidim dva motora parkirana u jednom obelezenom mestu (crveno je automobil, plavo tudji motori, zeleni je moj ), logicno je da tu stanem, malih sam gabarita, da ne uzimam ceo prostor, i ako stane neko do nas moze se izaci bez problema. Na vratima samo sto se slogirao nisam! Oni otisli a moj motor popreko stoji na samom pocetku obelezenog mesta. Kao stvoren za ovu temu kada se iz "konteksta" namere i prilike izvuce. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6189 Napisano Septembar 10, 2024 Drug član, 1248 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Vandrokaš je napisao: Zna čovek kako se parkira motor ... Da tablica ne zbuni, ovo je u NS u tržnom centru. A šta ako ga pritislo, pa je hitno morao do WC-a? Nemoj da si na kraj srca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26206 Napisano Septembar 10, 2024 Integrisan, 10661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... mozda je jednostavno stao kraj drugih koji su ovako parkirani, oni otisli pa dosli drugi i stali kontra Ko uopste odredjuje na ovakvim mestima pravila? Oni kojih ima vise? Ne inatim se kolegi zaista, po meni je stao ok, sta njega briga kako su resto odlucili, ne smeta nikome. I ja stanem kako mi se cefne ali uvidjajno da nikome ne smetam, sta me se tice kako ce drugi odluciti. E ako postoje pravila, pa jos obelezeno nema sta da diskutujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5152 Napisano Septembar 10, 2024 Drug član, 1578 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da motore moramo parkirati pupak na pupak ili ti da ih lepimo jedan uz drugog... pa kad dune vetar, padne jedan pa i ostali ko domine hahahah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12555 Napisano Septembar 10, 2024 Ne silazi, 2954 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kao u americkim filmovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 81 Napisano Septembar 10, 2024 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom na tok saobracaja, skro uvek je vrlo jednostavno da se parkira pametno, bez obzira da li je ili nije obelezeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6819 Napisano Septembar 10, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 4916 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Šalimo se malo, razumem Nešu šta kaže. Meni se nedavno slično desilo, otišao sam do novog Dekatlona u 9 ujutru, kad se otvara, ceo parking prazan. Stao sam na jedno mesto, iako radije biram neko ćoše, al ko velim - nikom ne smetam. Kad sam izašao nakon 15 min, a ono pun onoliki parking. Jbt šta se desilo, kao na pištaljku su svi došli. I još jedna žena pokušava da se uglavi autom pored mog skutera, umal da ga obori... Promenio Septembar 10, 2024 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16265 Napisano Septembar 10, 2024 (promenjeno) Integrisan, 8357 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od kad sam video kako motori padaju kao domine na moto skupu ja bežim od kolega. Parkiram se što dalje od drugih makar i na kraj parkinga. Inače planiram da nabavim neku kamericu za auto. Da vidite vi šta je Smederevo. Danas napravili kolaps ispred škole. Pada kišica i svi došli kolima po decu. Stoje 20 auta sa upaljena sva četiri zauzeli jednu traku komplet. Promenio Septembar 10, 2024 član Alekre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6272 Napisano Septembar 10, 2024 Drug član, 2578 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, Alekre said: Danas napravili kolaps ispred škole. Pada kišica i svi došli kolima po decu. Stoje 20 auta sa upaljena sva četiri zauzeli jednu traku komplet. Nije to nista, kod mene u kraju ulica jednosmerna i tu je ulaz u skolu, kolaps ujutru kolaps popodne, ne mozes proci ni biciklom, svi ako mogu da udju u dvoriste skole da ostave/pokupe decu. Da stvar bude gora poceli su i glavni put da blokiraju sa kojeg se ulazi u tu ulicu koliko ih bude, znaci uzas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 81 Napisano Septembar 11, 2024 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, boza_kg je napisao: Kad sam izašao nakon 15 min, a ono pun onoliki parking. Jbt šta se desilo, kao na pištaljku su svi došli. I još jedna žena pokušava da se uglavi autom pored mog skutera, umal da ga obori... Kao sto kolega kaze dalje od kolega, a jos dalje od automobila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6903 Napisano Septembar 11, 2024 Ne silazi, 3114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nema jutra da neko ne prodje s leve strane po ovom ostrvu i ako sam dao levi migavac i kad krenem da skrecem oni sviraju. Jutros ovaj ispred stade a ima prednos a taxi jos gori pa em nije stao na stopm i jos nastavi voznju, tacno tu treba lezeci sto veci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 214 Napisano Septembar 11, 2024 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1250 GS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pre par sati došao iz Cg. Nikakvih problema ni sa vozačima auta ni motora. Sve do malte ne pred kućom na nekih 15-ak nisam za malo stradao od kamiona. Izlazim iz leve krivine blago uzbrdo kad vidim kamion u svojoj traci kako sumanuto juri ka meni nizbrdo. Tu je pravac izmedju dve krivine oko 50-70 m. Morao je dobro da iseče prvu da bi bio u tom položaju. Kako ga je on smotao na nekih 15 m ispred mene i vratio u svoju traku nije mi jasno. Prozujao je pored tako da sam ja mislio da je ostao bez kočnica. Prodješ 400 km i pred kućom umalo da stradaš.Sent from my PGT-N19 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12555 Napisano Septembar 12, 2024 Ne silazi, 2954 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan To znaci da smo losi u svakom pogledu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6091 Napisano Septembar 12, 2024 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cezarpa je napisao: To znaci da smo losi u svakom pogledu. Gde losi,sve Sumaheri "ja znam,ja umem,da vidis kako ja to....." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12555 Napisano Septembar 12, 2024 Ne silazi, 2954 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Najaci su kad daju sva 4 i stanu na sred puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6091 Napisano Septembar 12, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Bar je parkiran,ne krece se,nema neke opasnosti da predje u moju traku ili slicno Promenio Septembar 12, 2024 član ivica744 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6272 Napisano Septembar 12, 2024 Drug član, 2578 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ivica744 said: Gde losi,sve Sumaheri "ja znam,ja umem,da vidis kako ja to....." A tek bolje vozim kad popijem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 427 Napisano Septembar 12, 2024 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, BaneZ je napisao: Pre par sati došao iz Cg Ja sam u Cg, 2 puta u par dana idu na mene, jednom autobus sa Bg tablama i jednom kamion sa Pg tablama... Toliko usli u moju traku u krivini da sam sa pola auta bio van asfalta, sreca na mestu gde ima to malo prostora. Kamion prosao na max 5 cm od mene, oladio sam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10573 Napisano Septembar 20, 2024 Drug član, 1055 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ogradjujem se odma da nije u skladu sa imenom teme, ali je tematika tu negde. Kaže učiteljica nije ni videla da prelazi ulicu, razmišlja šta da radi za kontrolni. Slatko me nasmejala... Oprez oko škole svakako. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 199 Napisano Septembar 20, 2024 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan Voziš 30 na sat. Mislite na decu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4934 Napisano Septembar 20, 2024 Drug član, 3009 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je bljuc ali vest koja spada u ovaj deo...ja sam sa detetom u rukama za malo nastradao na isti način samo na trotoaru. Moron je buljio u telefon u punoj brzini na električnoj bicikli...jedva se zaustavio i samo je nastavio dalje bez reči. DOSTAVLJAČ HRANE UDARIO DECU (6) NA PEŠAČKOM! Mališani u grupi išli u posetu muzeju, dvoje njih povređeno! WWW.BLIC.RS Danas se na uglu Ulice Vase Čarapića i Dostitejeve dogodio incident, kada je dostavljač hrane na pešačkom prelazu udario dvoje dece. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 20888 Napisano Septembar 20, 2024 Ne silazi, 1327 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bar 90% biciklista živi u ubeđenju da za njih saobraćajna pravila ne važe. U smislu da treba rukom da dâ znak gde skreće, da ne prolazi kroz crveno svetlo, da ne vozi alkoholisan ili drogiran. Za ovo poslednje bih pojačao kontrolu na maksimum a rezultati ne bi izostali. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 223 Napisano Septembar 20, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Due said: Bar 90% biciklista živi u ubeđenju da za njih saobraćajna pravila ne važe. U smislu da treba rukom da dâ znak gde skreće, da ne prolazi kroz crveno svetlo, da ne vozi alkoholisan ili drogiran. Za ovo poslednje bih pojačao kontrolu na maksimum a rezultati ne bi izostali. Preivse puta sam videla bicikliste koji samo prolete kroz crveno, a i par njih koji gledajuci u telefon se zalepe u dupe automobila koji je stao ispred njih Promenio Septembar 20, 2024 član PetraBG 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10636 Napisano Septembar 20, 2024 nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan I bicikl se gura preko pešačkog. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...