Bojan82 8663 Napisano April 24, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Lakše je odma, a još lakše što se nezgoda nije dogodila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano April 24, 2023 Ne silazi, 3120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan U subotu pored Ade ide stariji covek nogu pred nogu bole ga uvo sto je saobraćaj, njemu bitno da je presao ulicu, nije mi zasmetao al ono naisao bi neko brzi, bilo s cim i posle ga nosis na dusi ceo zivot. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 404 Napisano April 24, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Juce lik sa kolima kod Divcibara sekao krivinu, nalete decko i devojka na motoru i padnu. Lik sa kolima samo po gasu i ode.. Msm da je yuga vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3529 Napisano April 24, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2994 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvo uletanje u kontra smer sam doživeo dosta puta na relaciji Topola - Rudnik a i na drugim mestima, uglavnom lokalci a voze brzinom 60 - 70km/h. Mrzi ih da motaju volan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2460 Napisano April 24, 2023 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Juče, iskoristim priliku, da poslušam ženu i odem u kupovinu, (i usput se "izduvam" na Kađivi). Kreneš u obližnju radnju a obrneš krug do Mladenovca. U povratku, na pravcu, između Đurinaca i Ralje, u susret mi dolazi bus 491. Odjednom hladan tuš po viziru. Šofer je iskoristio priliku da me pri mimoilaženju polije vodom. Šta ću? Obrnem se. Prestignem ga pre Đurinaca i nagazim talijanku do parkinga pre raskršća Vlaška (Kosmajska 45). Zastanem za toliko da iz torbe izvadim čašu kiselog mleka (Granice 3,2% mlečne masti a 400 g). Dobra strana taktičkih rukavica je što kažiprst može da se ogoli (brzo skidanje poklopca). Hvatam proširenje pored puta u pravcu Đurinaca. Pristiže i moj "heroj", daje desni, počinje da usporava. Ja krećem... Gas, druga, gas, kvačilo, desna ruka iz međunožja uzima mlekce i isto u punom naletu završava po staklu busa. Da ti jeBMW i po redu sve... P. S. Nije u redu uraditi ovako nešto, ali, osećaj, kada te neko, iz čista mira, pljune u lice zna biti deprimirajući. 13 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1718 Napisano April 26, 2023 Zainteresovan, 365 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoje bahatiji vozaci autobusa od Lastinih mogu da potpisem,posebno ovi sto voze prigradski sabracaj 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano April 26, 2023 Ne silazi, 3120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to danas polagalo na livadi ili je dobilo dozvolu, na Obrenovackom, pored Ade, sajma, komande, voze autobuse, kamione levom trakom i bole ih uvo za sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1718 Napisano April 26, 2023 Zainteresovan, 365 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje je da nema veze kako i gde si polagao jer sa predjenim kilometrima ti stices iskustvo i usavrsav voznju,evo ja krecem od sebe bio sam pocetnik i s kolima i sa kamionom i sleperom naravno da sam pravio greskice dok nisam stekao neko iskustvo ali drugo su neke pocetnicke greske a drugo izguravanje s puta i neki drugi bezobrazluci tipa jaci sam i veci.Evo sad sam pocetnik na motoru i vozim malo pickasto sto ne znaci da cu biti bezobrazan kad steknem neko iskustvo,do coveka je 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano April 26, 2023 Ne silazi, 3120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kontam al izgleda da nisu naucili pravila saobraćaja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 294 Napisano April 27, 2023 Zainteresovan, 732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Dusanovac, iskljucenje sa autoputa u pravcu Nisa. Tu je uvek ima vozila koja stoje u traci za iskljucenje sa autoputa i cekaju prolaz. Ide to, ali sporo. Onda je vozac gradskog autobusa odlucio da mu je dosta cekanja i presao u srednju traku, prosao kolonu i zaustavio autobus u srednjoj traci pokusavajuci da se ubaci u kolonu koja stoji ceka da se iskljuci sa autoputa. Time je zatvorio srednju traku. Nije bilo putnika u vozilu. Google Maps WWW.GOOGLE.RS Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7674 Napisano April 27, 2023 Ne silazi, 6780 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je neko mesto za život, ne vidi se samo po tome kolike su plate, ima li rupa po kolovozu, jel' trava uz put pokošena....kažu li ljudi dobar dan i slučajnom prilazniku....već se vidi i po tome na šta te tera jedno takvo mesto, da misliš, da činiš. Pomalo je strašno kada te mesto u kojem živiš, čak i one prilično revnosne, tera da budeš đubre. Možeš tome jedno vreme da se odupreš...ali to te stiže neminovno. U protivnom te nema. Ubi nas nemaština...ne samo ekonomska. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1718 Napisano April 27, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 365 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, zec je napisao: Dusanovac, iskljucenje sa autoputa u pravcu Nisa. Tu je uvek ima vozila koja stoje u traci za iskljucenje sa autoputa i cekaju prolaz. Ide to, ali sporo. Onda je vozac gradskog autobusa odlucio da mu je dosta cekanja i presao u srednju traku, prosao kolonu i zaustavio autobus u srednjoj traci pokusavajuci da se ubaci u kolonu koja stoji ceka da se iskljuci sa autoputa. Time je zatvorio srednju traku. Nije bilo putnika u vozilu. Google Maps WWW.GOOGLE.RS Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Redovna pojava na tom mestu cak ima i dosta sa putnickim vozilima,a sto se tice buseva i kod laste kad je guzva isto se ubacuju prazni idu za garazu i onda deo dijaloga-bezobrazan sam sto necu da ga pustim on je ceo dan radio,pa jel ti mislis da ja u 5 popodne idem iz kurvanja? Promenio April 27, 2023 član MatorKonj 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8885 Napisano April 27, 2023 -, 1904 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Si video onu precicu niz livadu kod laste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 294 Napisano April 27, 2023 Zainteresovan, 732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Covek je bio na mobilnom pa nije imalo smisla da dobacujem nesto... Ali mi je bilo interesantno da to radi autobusom pored koga ne mozes da se provuces kao pored auta. Iznenadio me njegov postupak. Eto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1718 Napisano April 27, 2023 Zainteresovan, 365 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ser je napisao: Si video onu precicu niz livadu kod laste Jesam dok sam vozio cokulu i ziveo u MMLugu...pa koristio sam je ponekad pogotovo kad bahati mamlazi stanu stanu kod lubenicara na sred puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8885 Napisano April 28, 2023 -, 1904 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ko casna sestra iz insp Kruso 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano April 28, 2023 Ne silazi, 3120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ovakvih se i gine, stariji neki, njih tri u autu, svirao, blicao dzaba. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3200 Napisano April 28, 2023 Drug član, 1093 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Bože svašta.Možda vozi tranvaj, ili voz, pa navikao na šinu Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano April 28, 2023 Ne silazi, 3120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, odmah mi pade na pamet neki motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16290 Napisano April 28, 2023 Integrisan, 8362 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako je kod vas, u Smederevu je epidemija zombija koja ulaze u suprotan smer i primoravaju te da eskiviraš. Pogotovo kad obilaze auto koji delimično na kolovozu ili krenu kao ovce jedan za drugim. Danas mi jedan pičkasti zakači retrovizor dok sam bio u svojoj traci ispred semafora. Čovek pojma nema šta je uradio. Malo pred ulaz u garažu čekam da se isključim a neki auto bio parkiran tu pored. Čovek ga obilazi Passatom i vidim roknuće me. Sreća uvek držim auto u brzini i na kvačilu sam pa sam uspeo za par cm da se pomerim. Ja bre to nikad nisam uradio. Tačno ću sledeći auto da kupim nešto starije terensko sa bullbarom napred i da se ne pomeram. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano April 28, 2023 Ne silazi, 3120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nekog Defendera, ne treba brzo, samo redukujes pa ih pregazis Saobraćaj je sve gori i gori, tacno bi trebalo da se uvede opet neko polaganje ili da se kaznjava ovako nešto, neki dan dvojica prodju kroz STOP i ukuljuce se ispred mene, obidjem ih nastavim voznju sporije nego sto sam isao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10650 Napisano April 28, 2023 (promenjeno) nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: Tačno ću sledeći auto da kupim nešto starije terensko sa bullbarom napred i da se ne pomeram. Jbga nemam bullbar, ko mi je kriv. Promenio April 28, 2023 član mrle 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16290 Napisano April 28, 2023 Integrisan, 8362 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ruku na panj da stavim da se posle korone nešto desilo sa ljudima u saobraćaju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8663 Napisano April 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nervozni toliko da je to patologija. Iz Kraljice Marije hocu levo tamo ka Zahumskoj, ne mogu jer odozgo ide reka automobila,niko nece da pusti.Idu jedan za drugim na branik. Sviraju iza ko da smo na svadbi. Pa sta da radim druze,da ne postojim zbog tebe,jebem mu misa... Jos ispred mene x6 i on hoce covek levo,koliko su ljudi trubili nazad,mislim da sam i psovke neke cuo Promenio April 28, 2023 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano April 28, 2023 Ne silazi, 3120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Danas na ovoj novoj obilaznici Nbg-Ostruznica, baba vozi u levoj traci a ima ih tri, kolona sviraju, blicaju ma nista ona, posto sam bio u srednjoj reko sad cu ispred mozda se prebaci u srednju ma jok, uspori ona pa onda meni poceli da sviraju mislili ja kovim vratim se u srednji u vozi, da je bila policaja ostali i ja bi popili kazne sto preticemo sa desne strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...