Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Ne silazi, 3119 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

U subotu pored Ade ide stariji covek nogu pred nogu bole ga uvo sto je saobraćaj, njemu bitno da je presao ulicu, nije mi zasmetao al ono naisao bi neko brzi, bilo s cim i posle ga nosis na dusi ceo zivot. 

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 177 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1250

Juce lik sa kolima kod Divcibara sekao krivinu, nalete decko i devojka na motoru i padnu. Lik sa kolima samo po gasu i ode.. Msm da je yuga vozio.

• ODUSTO OD DIJETE, 2994 postova
  • Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155

Ovakvo uletanje u kontra smer sam doživeo dosta puta na relaciji Topola - Rudnik a i na drugim mestima, uglavnom lokalci a voze brzinom 60 - 70km/h.

Mrzi ih da motaju volan.

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: Tomos 14 M 1981

Juče, iskoristim priliku, da poslušam ženu i odem u kupovinu, (i usput se "izduvam" na Kađivi). 

Kreneš u obližnju radnju a obrneš krug do Mladenovca. :lol2:

U povratku, na pravcu, između Đurinaca i Ralje, u susret mi dolazi bus 491.

Odjednom hladan tuš po viziru. 

Šofer je iskoristio priliku da me pri mimoilaženju polije vodom. 

Šta ću? :ups:

Obrnem se. 

Prestignem ga pre Đurinaca i nagazim talijanku do parkinga pre raskršća Vlaška (Kosmajska 45).

Zastanem za toliko da iz torbe izvadim čašu kiselog mleka (Granice 3,2% mlečne masti a 400 g). 

Dobra strana taktičkih rukavica je što kažiprst može da se ogoli (brzo skidanje poklopca). 

Hvatam proširenje pored puta u pravcu Đurinaca. 

Pristiže i moj "heroj", daje desni, počinje da usporava. 

Ja krećem...

Gas, druga, gas, kvačilo, desna ruka iz međunožja uzima mlekce i isto u punom naletu završava po staklu busa. 

Da ti jeBMW i po redu sve...

P. S. 

Nije u redu uraditi ovako nešto, ali, osećaj, kada te neko, iz čista mira, pljune u lice zna biti deprimirajući. 

• Sviđa mi se 13
  • Podržavam 3

Sve je to danas polagalo na livadi ili je dobilo dozvolu, na Obrenovackom, pored Ade, sajma, komande, voze autobuse, kamione levom trakom i bole ih uvo za sve. 

• Zainteresovan, 365 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 500

Moje misljenje je da nema veze kako i gde si polagao jer sa predjenim kilometrima ti stices iskustvo i usavrsav voznju,evo ja krecem od sebe bio sam pocetnik i s kolima i sa kamionom i sleperom naravno da sam pravio greskice dok nisam stekao neko iskustvo ali drugo su neke pocetnicke greske a drugo izguravanje s puta i neki drugi bezobrazluci tipa jaci sam i veci.Evo sad sam pocetnik na motoru i vozim malo pickasto sto ne znaci da cu biti bezobrazan kad steknem neko iskustvo,do coveka je

• Sviđa mi se 2

• Zainteresovan, 732 postova
  • Motocikl: X8

Dusanovac,

iskljucenje sa autoputa u pravcu Nisa. Tu je uvek ima vozila koja stoje u traci za iskljucenje sa autoputa i cekaju prolaz. Ide to, ali sporo. Onda je vozac gradskog autobusa odlucio da mu je dosta cekanja i presao u srednju traku, prosao kolonu i zaustavio autobus u srednjoj traci pokusavajuci da se ubaci u kolonu koja stoji ceka da se iskljuci sa autoputa. Time je zatvorio srednju traku. Nije bilo putnika u vozilu. 

WWW.GOOGLE.RS

Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.

• Zbunjen 1

• Ne silazi, 6779 postova
  • Motocikl: konzerviran

Kakvo je neko mesto za život, ne vidi se samo po tome kolike su plate, ima li rupa po kolovozu, jel' trava uz put pokošena....kažu li ljudi dobar dan i slučajnom prilazniku....već se vidi i po tome na šta te tera jedno takvo mesto, da misliš, da činiš. 

Pomalo je strašno kada te mesto u kojem živiš, čak i one prilično revnosne, tera da budeš đubre. Možeš tome jedno vreme da se odupreš...ali to te stiže neminovno. U protivnom te nema. Ubi nas nemaština...ne samo ekonomska.

• Sviđa mi se 5

Pre 6 sati, zec je napisao:

Dusanovac,

iskljucenje sa autoputa u pravcu Nisa. Tu je uvek ima vozila koja stoje u traci za iskljucenje sa autoputa i cekaju prolaz. Ide to, ali sporo. Onda je vozac gradskog autobusa odlucio da mu je dosta cekanja i presao u srednju traku, prosao kolonu i zaustavio autobus u srednjoj traci pokusavajuci da se ubaci u kolonu koja stoji ceka da se iskljuci sa autoputa. Time je zatvorio srednju traku. Nije bilo putnika u vozilu. 

WWW.GOOGLE.RS

Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.

Redovna pojava na tom mestu cak ima i dosta sa putnickim vozilima,a sto se tice buseva i kod laste kad je guzva isto se ubacuju prazni idu za garazu i onda deo dijaloga-bezobrazan sam sto necu da ga pustim on je ceo dan radio,pa jel ti mislis da ja u 5 popodne idem iz kurvanja?

Promenio član MatorKonj
  • Sviđa mi se 3

• Zainteresovan, 732 postova
  • Motocikl: X8

Covek je bio na mobilnom pa nije imalo smisla da dobacujem nesto... Ali mi je bilo interesantno da to radi autobusom pored koga ne mozes da se provuces kao pored auta. 

Iznenadio me njegov postupak. Eto.

Pre 4 sati, ser je napisao:

Si video onu precicu niz livadu kod laste :D

Jesam dok sam vozio cokulu i ziveo u MMLugu...pa koristio sam je ponekad pogotovo kad bahati mamlazi stanu stanu kod lubenicara na sred puta

• Drug član, 1093 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic

Bože svašta.
Možda vozi tranvaj, ili voz, pa navikao na šinu

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

• Integrisan, 8362 postova
  • Motocikl: TDM 900

Ne znam kako je kod vas, u Smederevu je epidemija zombija koja ulaze u suprotan smer i primoravaju te da eskiviraš. Pogotovo kad obilaze auto koji delimično na kolovozu ili krenu kao ovce jedan za drugim. Danas mi jedan pičkasti zakači retrovizor dok sam bio u svojoj traci ispred semafora. Čovek pojma nema šta je uradio. Malo pred ulaz u garažu čekam da se isključim a neki auto bio parkiran tu pored. Čovek ga obilazi Passatom i vidim roknuće me. Sreća uvek držim auto u brzini i na kvačilu sam pa sam uspeo za par cm da se pomerim. Ja bre to nikad nisam uradio. Tačno ću sledeći auto da kupim nešto starije terensko sa bullbarom napred i da se ne pomeram.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

Nekog Defendera, ne treba brzo, samo redukujes pa ih pregazis :D

Saobraćaj je sve gori i gori, tacno bi trebalo da se uvede opet neko polaganje ili da se kaznjava ovako nešto, neki dan dvojica prodju kroz STOP i ukuljuce  se ispred mene, obidjem ih nastavim voznju sporije nego sto sam isao. 

• Podržavam 1

• nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova
  • Motocikl: 4x4
Pre 1 sat, Alekre je napisao:

Tačno ću sledeći auto da kupim nešto starije terensko sa bullbarom napred i da se ne pomeram.

Jbga nemam bullbar, ko mi je kriv. 

IMG_20230424_111458.jpg

Promenio član mrle
  • Tužan 2

• Drug član, 2383 postova
  • Motocikl: Umočiću...

Nervozni toliko da je to patologija.

Iz Kraljice Marije hocu levo tamo ka Zahumskoj,

ne mogu jer odozgo ide reka automobila,niko nece da  pusti.Idu jedan za drugim na branik.

Sviraju  iza ko da smo na svadbi.

Pa sta da radim druze,da ne postojim zbog tebe,jebem mu misa...

Jos ispred mene x6 i on hoce covek levo,koliko su ljudi trubili nazad,mislim da sam i psovke neke cuo

Promenio član Bojan82

Danas na ovoj novoj obilaznici Nbg-Ostruznica, baba vozi u levoj traci a ima ih tri, kolona sviraju, blicaju ma nista ona, posto sam bio u srednjoj reko sad cu ispred mozda se prebaci u srednju ma jok, uspori ona pa onda meni poceli da sviraju mislili ja kovim :D vratim se u srednji u vozi, da je bila policaja ostali i ja bi popili kazne sto preticemo sa desne strane. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja